Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A łyżka na to niemożliwe :lol:

Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE.

dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic....

Mariusz Sawicki

Więc jest nadzieja że drzwi przestaną skrzypieć :D - ciekawe co z tego będzie.

a do mnie napisał: proszę o przykład

Didi jak juz bedziecie w Gdyni to warto skorzystac z wycieczek rejsowych statkiem po zatoce gdanskiej np na Hel do fokarium albo na westerplate albo taki mieszany po zatoce (oczywiscie jak jest pogoda i jesli lubicie plynac statkiem )

podaj co jeszcze watro zobaczyć

my mamy taki przewodnik Pascala i z niego korzystamy przy wyjazdach (np. Kraków i okolice były opisane super)

ale napewno najlepiej skorzytać z rad "tubylca"

Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE.

dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic....

Mariusz Sawicki

Wnioskuję z tego że musi dostać więcej e-mail - wtedy sam się zainteresuje by sobie poszukać postów z przykładami 8)

Mariusz Sawicki

Wnioskuję z tego że musi dostać więcej e-mail - wtedy sam się zainteresuje by sobie poszukać postów z przykładami 8)

pewnie tak, ale swoją drogą to dziwne, czy nigdy jeszcze tego nie zgłosił - dziwne :o

Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac .

A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem :o

To tak jak kiedyś moje 12letnie kuzyneczki. Jakie było ich rozczarowanie, że do morza trzeba jechać 100km. Szczegól za nawet nie wiedziały jakie morze jest w Polsce :o :-?

To jest to co przychodzi mi teraz do glowy

Gdynia:Klify Orlowskie ,Dar Mlodziezy Statek , Bulwar w zaleznosci od okresu rozne statki do zwiedzania ,Teatr muzyczny na swietnym poziomie

Gdansk -cala starowka (Bazylika Mariacka,Zlota kamienica,Dwor Artusa,Katedra Oliwska,Palac Opatow ,Zoo)

Sopot To oczywiscie Molo i deptak mi bardzo podoba sie Krzywy dom

Moze cos mi sie jeszcze przypomni

To jest to co przychodzi mi teraz do glowy

Gdynia:Klify Orlowskie ,Dar Mlodziezy Statek , Bulwar w zaleznosci od okresu rozne statki do zwiedzania ,Teatr muzyczny na swietnym poziomie

Gdansk -cala starowka (Bazylika Mariacka,Zlota kamienica,Dwor Artusa,Katedra Oliwska,Palac Opatow ,Zoo)

Sopot To oczywiscie Molo i deptak mi bardzo podoba sie Krzywy dom

Moze cos mi sie jeszcze przypomni

zanotowałam i schowałam do przewodnika,

jakby coś Ci się jeszcze przypomniało to czekam na informacje

Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter

Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom :wink: Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie :wink: 8)

.....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku....

każdy ma swój sposób na życie :D

sposób na zycie :o :o :o rozumiem ze to zart był...

raczej skrót myślowy :lol: och, Teska :D

Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter

Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom :wink: Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie :wink: 8)

:o

znaczy, że co?

zn aczy nerwowa jesteś :D :D :wink:

znaczy każdy czasem MUSI sobie postrzelać (z reklamy strzelnicy w Pucicach) :wink:

i przepraszam że się nie przywitałam najpier

więc

witam wszystkich piąteczkowo

dzisiaj lecę wieczorkiem na bal nóżką pokręcić :p tylko jak ja będę jutro wyglądać na zaliczeniach? :-?

pozdrowionka

baw sie dobrze....i tupaj nózką.....a zaliczonko...hahahah i tak zaliczysz :lol: