bryta 17.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac . A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac . A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem majowy weekend przy dobrym rozplanowaniu będzie trwał od 28 kwietnia (piątek) do 7 maja (niedziela) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A łyżka na to niemożliwe Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE. dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic.... Mariusz Sawicki Więc jest nadzieja że drzwi przestaną skrzypieć - ciekawe co z tego będzie. a do mnie napisał: proszę o przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Didi jak juz bedziecie w Gdyni to warto skorzystac z wycieczek rejsowych statkiem po zatoce gdanskiej np na Hel do fokarium albo na westerplate albo taki mieszany po zatoce (oczywiscie jak jest pogoda i jesli lubicie plynac statkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Didi jak juz bedziecie w Gdyni to warto skorzystac z wycieczek rejsowych statkiem po zatoce gdanskiej np na Hel do fokarium albo na westerplate albo taki mieszany po zatoce (oczywiscie jak jest pogoda i jesli lubicie plynac statkiem ) podaj co jeszcze watro zobaczyć my mamy taki przewodnik Pascala i z niego korzystamy przy wyjazdach (np. Kraków i okolice były opisane super) ale napewno najlepiej skorzytać z rad "tubylca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A łyżka na to niemożliwe Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE. dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic.... Mariusz Sawicki Więc jest nadzieja że drzwi przestaną skrzypieć - ciekawe co z tego będzie. a do mnie napisał: proszę o przykład Wnioskuję z tego że musi dostać więcej e-mail - wtedy sam się zainteresuje by sobie poszukać postów z przykładami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A łyżka na to niemożliwe Dostałem odpowiedź na mojego e-mail od Pana Mariusza Sawickiego Szefa Projektów Internetowych i Multimediów w MURATORZE. dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic.... Mariusz Sawicki Więc jest nadzieja że drzwi przestaną skrzypieć - ciekawe co z tego będzie. a do mnie napisał: proszę o przykład Wnioskuję z tego że musi dostać więcej e-mail - wtedy sam się zainteresuje by sobie poszukać postów z przykładami pewnie tak, ale swoją drogą to dziwne, czy nigdy jeszcze tego nie zgłosił - dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.02.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ale to chyba jakis dluzszy weekend bo tam jest naprawde co ogladac . A jak ja pierwszy raz przyjechalam do Szczecina to jaka bylam zawiedziona ze on wcale nie lezy nad morzem To tak jak kiedyś moje 12letnie kuzyneczki. Jakie było ich rozczarowanie, że do morza trzeba jechać 100km. Szczegól za nawet nie wiedziały jakie morze jest w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.02.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A ta poza tym to witam piątkowo przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 To jest to co przychodzi mi teraz do glowy Gdynia:Klify Orlowskie ,Dar Mlodziezy Statek , Bulwar w zaleznosci od okresu rozne statki do zwiedzania ,Teatr muzyczny na swietnym poziomie Gdansk -cala starowka (Bazylika Mariacka,Zlota kamienica,Dwor Artusa,Katedra Oliwska,Palac Opatow ,Zoo) Sopot To oczywiscie Molo i deptak mi bardzo podoba sie Krzywy dom Moze cos mi sie jeszcze przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 To jest to co przychodzi mi teraz do glowy Gdynia:Klify Orlowskie ,Dar Mlodziezy Statek , Bulwar w zaleznosci od okresu rozne statki do zwiedzania ,Teatr muzyczny na swietnym poziomie Gdansk -cala starowka (Bazylika Mariacka,Zlota kamienica,Dwor Artusa,Katedra Oliwska,Palac Opatow ,Zoo) Sopot To oczywiscie Molo i deptak mi bardzo podoba sie Krzywy dom Moze cos mi sie jeszcze przypomni zanotowałam i schowałam do przewodnika, jakby coś Ci się jeszcze przypomniało to czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A w gdyni warto wejsc na kamienna gore widok rewelacyjny ale tylko dla wysportowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 A w gdyni warto wejsc na kamienna gore widok rewelacyjny ale tylko dla wysportowanych czy wystarczy potrenować marsze (nie paradne)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 17.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 do Czupurka : podaj namiary, na początek lustracja zewnętrzna, a potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie .....mam jeden kantorek.....wypijam sobie w nim kawke.....i jade do banku.... każdy ma swój sposób na życie sposób na zycie rozumiem ze to zart był... raczej skrót myślowy och, Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kiedyś latałam po kantorach, ale.....z ulga z tego zrezygnowałam, sledzę na bieżąco notowania kursu w banku i w odpowiednim momencie naciskam: Enter Co do ruchu: mnie go nie brakuje, dom, praca, dwójka małych dzieci, no i dom Ale absolutnie nie twierdzę, że moja linia jest jedyna słuszna; ale gdyby Teske to wkurzało - proponuje inne rozwiazanie znaczy, że co? zn aczy nerwowa jesteś znaczy każdy czasem MUSI sobie postrzelać (z reklamy strzelnicy w Pucicach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 dziekuje, przekazalaem sprawe naszym informatykom. byc moze silnik phpBB na ktorym stoi nasze forum ma jakies bugi, musimy sprawdzic.... aaa, to trzeba było tak od razu te bugi, to zawsze gdzieś napsocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.02.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 dzisiaj lecę wieczorkiem na bal nóżką pokręcić tylko jak ja będę jutro wyglądać na zaliczeniach? pozdrowionka Pewnie na nieco zużytą ale to chyba nie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.02.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 i przepraszam że się nie przywitałam najpier więc witam wszystkich piąteczkowo dzisiaj lecę wieczorkiem na bal nóżką pokręcić tylko jak ja będę jutro wyglądać na zaliczeniach? pozdrowionka baw sie dobrze....i tupaj nózką.....a zaliczonko...hahahah i tak zaliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.02.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 dzisiaj lecę wieczorkiem na bal nóżką pokręcić tylko jak ja będę jutro wyglądać na zaliczeniach? pozdrowionka Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts