pecularis 19.02.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Zaraz go zmniejszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 19.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam kotek wystraszony i ciut wielki!!!!!! Teraz oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! A szczególnie moich przyszłych sąsiadów na Bezrzeczu! Witam serdecznie Sąsiadkę A coś bliżej odnośnie Bezrzecza Przynajmniej ulicą się pochwal P.S. Lewobrzeże górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 19.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! A szczególnie moich przyszłych sąsiadów na Bezrzeczu! Witam serdecznie Sąsiadkę A coś bliżej odnośnie Bezrzecza Przynajmniej ulicą się pochwal P.S. Lewobrzeże górą Otóz będę mieszkać na Parkowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 TESKA Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kurczę nie mogę nigdzie znaleźć jaka jest różnica w cenie między styropianem FS20 a ekstrudowanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie! A szczególnie moich przyszłych sąsiadów na Bezrzeczu! Witam serdecznie Sąsiadkę A coś bliżej odnośnie Bezrzecza Przynajmniej ulicą się pochwal P.S. Lewobrzeże górą pecularis to matka nszego sukcesu złowiła naszego wykonawce hihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kurczę nie mogę nigdzie znaleźć jaka jest różnica w cenie między styropianem FS20 a ekstrudowanym ? Dość duża. 12cm XPS kosztuje pięćdziesiąt parę zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.02.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kurczę nie mogę nigdzie znaleźć jaka jest różnica w cenie między styropianem FS20 a ekstrudowanym ? za moich czasów wręcz niebotyczna!!! Był na zamówienie specjalnie sprowadzany w walucie opłacany - koszmar (oczywiscie ekstrudowany)....jakos nie dałam sie przekonać, żeby (pomimo jego zalet odnośnie małej podatności na znikanie) zakopać w ziemi 5 lub 6 razy wiecej niż przewiduje norma (czyli FS20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kurczę nie mogę nigdzie znaleźć jaka jest różnica w cenie między styropianem FS20 a ekstrudowanym ? Dość duża. 12cm XPS kosztuje pięćdziesiąt parę zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Tu masz szczegóły. http://www.ursa.pl/_files/CX_2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Tu masz szczegóły. http://www.ursa.pl/_files/CX_2.pdf No tu patrzyłem - dzięki. Ale wiesz URSA to wyższa półka i nie można u nich porównać z FS20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 OTWIERAĆ Uff udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.02.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Gdzieś indziej też widziałem XPS i też było podobnych cenach. Jak znajdęlinka to Ci podeślę. A tu masz te zbrojenia, o których rozmawialiśmyhttp://www.halfen-deha.pl/polnisch/produkte/produkte_inhalt_bs_hit01.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.02.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam, w niedzielę wieczorem, Kacha72, gratulacje! Ale masz farta, dziewczyno! pecularis, witaj w grupie! podciagam Czyżby wszyscy wybrali się do miasta?? A może wiosenne porządki??? ładna pogoda jest znikam do kina A coś fajnego grają??? beznadziejny film........ja wam pokaze...szkoda 13 zł...i czasu....zenada Potwierdzam, niestety. Zrobiłam sobie takie kuku na Walentynki. Pierwsza część (Nigdy w życiu) taka fajna, a tu: Deląg - cielę na niedzielę, Wolszczakowa maniakalno-depresyjna, o reszcie nie wspomnę... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam, w niedzielę wieczorem, Kacha72, gratulacje! Ale masz farta, dziewczyno! pecularis, witaj w grupie! podciagam Czyżby wszyscy wybrali się do miasta?? A może wiosenne porządki??? ładna pogoda jest znikam do kina BARDZO DZIEKUJE NIEKTÓRZY SUGEROWALI ŻEBYM W TOTKA ZAGRAŁA A coś fajnego grają??? beznadziejny film........ja wam pokaze...szkoda 13 zł...i czasu....zenada Potwierdzam, niestety. Zrobiłam sobie takie kuku na Walentynki. Pierwsza część (Nigdy w życiu) taka fajna, a tu: Deląg - cielę na niedzielę, Wolszczakowa maniakalno-depresyjna, o reszcie nie wspomnę... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 19.02.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam Maggie! Dzięki za powitanie! Widzę, że jest tu całkiem zgrana paczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.02.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 DZIEKI MAGGIE NIEKTÓRZY SUGEROWALI ŻEBYM W TOTKA ZAGRAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kacha, nie zaszkodzi, nie zaszkodzi! pecularis, chyba tak. I to najbardziej rozgadana na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.02.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 DZIEKI MAGGIE NIEKTÓRZY SUGEROWALI ŻEBYM W TOTKA ZAGRAŁA Z Twoim fartem powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts