tomadyna 20.02.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? wstyd się przyznać ale nie zastanawiałam się w ogóle na tym czyli wybrałaś barwiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? wstyd się przyznać ale nie zastanawiałam się w ogóle na tym czyli wybrałaś barwiony ? tak - barwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? była kiedyś firma w okolicach Żelechowa jak znajdę adres to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? była kiedyś firma w okolicach Żelechowa jak znajdę adres to dam znać będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Didisprawdź http://www.sawinski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.02.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam przy kawce ale jeszcze taka zaspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.02.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? Ja wybrałem tynk akrylowy barwiony w masie, nad malowanym nawet się nie zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.02.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? Witam wszystkich czupurek dzięki za gratki mój wykonawca twierdzi ze tynk barwiony jest lepszy z tym ze mniejsza paleta barw to podobno jego jedyny minus :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 oooo, a mnie mówią że najlepiej: mineralny + farba silikonowa i zamierzam się tego trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy robił ktoś może porównania cenowo-wykonawcze jak wychodzi : tynk barwiony w porównaniu ze zwykłym mineralnym+malowanie na kolor ? Witam wszystkich czupurek dzięki za gratki mój wykonawca twierdzi ze tynk barwiony jest lepszy z tym ze mniejsza paleta barw to podobno jego jedyny minus :) Paletą się nie przejmuj PALETA ATLAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam, w niedzielę wieczorem, Kacha72, gratulacje! Ale masz farta, dziewczyno! pecularis, witaj w grupie! podciagam Czyżby wszyscy wybrali się do miasta?? A może wiosenne porządki??? ładna pogoda jest znikam do kina A coś fajnego grają??? beznadziejny film........ja wam pokaze...szkoda 13 zł...i czasu....zenada Potwierdzam, niestety. Zrobiłam sobie takie kuku na Walentynki. Pierwsza część (Nigdy w życiu) taka fajna, a tu: Deląg - cielę na niedzielę, Wolszczakowa maniakalno-depresyjna, o reszcie nie wspomnę... [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam Maggie! Dzięki za powitanie! Widzę, że jest tu całkiem zgrana paczka! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 I to najbardziej rozgadana na forum. Właśnie miał być kulig ale śnieg jakoś słabo wygląda Zaraz trzeba będzie myśleć o grilu i piwku bo lato nadejdzie. już lato ? a gdzie takie pory roku jak przedwiośnie i wiosna? oznaki przedwiośnia już widać: olcha kwitnie na fioletowo i jasnota też kwitnie, w ogrodzie wychodza krokusy i narcyzy wychodza juz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam poniedziałkowo. balik wyszedł ok, chociaż na drugi dzień ledwo na zajęcia dojechałam, a potem już tylko kanapa, piwko i dużo, dużo snu. matko, śniegi odeszły i wokół tak się buro zrobiło. Didi - jakie krokusy? ja tam nic nie widzę. ale, ale rano w sobotę widziałam klucz gęsi (dobrze że nie białe mewy ), czyli wiosna? Kacha - gratulacje wielkie. Teska - szkoda że film do bani. było zostać i ze mną winko wciągnąć. melduję jeszcze, że PAN PAŃKA z hydropan2 jest the best: 1. serwisant przyjechał szybciutko, pokręcił, pozmieniał i gwarancyję podbił (znowu na rok spoko) a zaraz za nim 2. przyjechał hydraulik. pięknie wyregulował reduktor ciśnień i zrobił piękne zejścia (od wykraplacza i reduktora) do kanalizy. teraz żadne kapańsko nie grozi. jak ja lubię takie załatwienie sprawy. można firmie wystawić kolejną laurkę. uff, a teraz do pracy pozdrowionka dla wszystkich dzisiaj wciągamy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? była kiedyś firma w okolicach Żelechowa jak znajdę adres to dam znać a czy mozna gdzies przegrac filmy z kaset vhs na dvd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam, do tynków barwionych są całe stada kolorów - zalety i wady malowania i barwienia w zalezności od elokwencji dyskutujących , ale myslę, że najwazniejszą zaletą barwionych jest to, że zadrapanie tynku, uderzenie lub odprysnięcie (albo wjechanie koparki w dom, jak było w moim przypadku ) nie skutkuje białymi plamami Co do cen trudno się spierac, bo dochodzi także element poziomu cenowego konkretnych firm. Didi, nawet nie widziałam, że mozna to zlecic jakiejś firmie, ja ostatnio zgrywałam 9 kaset, ściagnełam 30 dniowy program do tworzenia filmów i zgrywałam sobie - wyszło - uwaga! - 35 płyt DVD Daj znać ile to kosztuje, może nastepnym razem sie skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 oooo, a mnie mówią że najlepiej: mineralny + farba silikonowa i zamierzam się tego trzymać farba silikonowa, o ile ściana nie jest paroprzepuszczalna . Robiliśmy rok temu elewację w domku letnim: Zdecydowałam się na tynk ozdobny, mineralny i malowanie farbą akrylową. Niestety nie mogę odnaleźć tej kalkulacji, ale materiałowo wyszło korzystniej. Przy tynku barwionym w masie jest mniej pracy (odpada malowanie), ale akurat stawki za robociznę w tamtej okolicy są sporo niższe niż w Szczecinie, więc wyszło mi i tak na plus. Farba silikonowa lepiej się myje niż akrylowa, co ma znaczenie, jeśli dom jest przy bardziej ruchliwej ulicy, ale nasz domek akurat jest z dala od zanieczyszczeń, więc pewnie szybko się nie zabrudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? W Galaxy na dole wejście od strony Pazimu jest takie stoisko gdzie przegrywają z różnych nośników na płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts