Maggie 20.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Poszukuję pilnie namiarów na firmę/osobę, która robi projekty (i ewentualnie w praktyce) instalacji dystrybucji gorącego powietrza z kominka. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 maro i co z tym szlifowaniem gresów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Maggie - tam gdzie jest styropian jako ocieplenie to, ta paraprzepuszczalność poszła sobie już dawno właśnie ze względu na zabrudzenia ja chcę farbę silikonową - mój brutusek już paokrotnie oparł obłocone łapki o ścianę chcąc zajrzeć przez okno. Teska - jak możesz ustawmy się od razu na środę, bo w te poniedz. i wtorki to, mam skranie boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Maggie - tam gdzie jest styropian jako ocieplenie to, ta paraprzepuszczalność poszła sobie już dawno właśnie ze względu na zabrudzenia ja chcę farbę silikonową - mój brutusek już paokrotnie oparł obłocone łapki o ścianę chcąc zajrzeć przez okno. Teska - jak możesz ustawmy się od razu na środę, bo w te poniedz. i wtorki to, mam skranie boskie to zapisuje....sroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Maggie - tam gdzie jest styropian jako ocieplenie to, ta paraprzepuszczalność poszła sobie już dawno no własnie o to chodziło, że zastosowanie wełny na ścianie zawęża pole manewru jesli chodzi o rodzaje tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy ktos z Was kupowal na ulicy Rymarskiej siatke lub slubki bo tam sie dodzwonilam i maja dobra oferte cenowo ale nie wiem jak z jakosciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Teska - oki, zapisałam. do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chcialam sie jeszcze zapytac czy ktos z was ma studnie do podlewania ogrodu ile taka kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 no to jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy ktos z Was kupowal na ulicy Rymarskiej siatke lub slubki bo tam sie dodzwonilam i maja dobra oferte cenowo ale nie wiem jak z jakosciom ja tam kiedys byłam....beznadziejnie było z jakoscią.....ale to 2 lata do tyłu....a cena...ccos mi kolacze ze siatka miala inne wymiary itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Teska - namiary podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Poszukuję pilnie namiarów na firmę/osobę, która robi projekty (i ewentualnie w praktyce) instalacji dystrybucji gorącego powietrza z kominka. Pomożecie? czy nikt nie ma DGP z kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.02.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 znów się zacięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy ktos z Was kupowal na ulicy Rymarskiej siatke lub slubki bo tam sie dodzwonilam i maja dobra oferte cenowo ale nie wiem jak z jakosciom ja tam kiedys byłam....beznadziejnie było z jakoscią.....ale to 2 lata do tyłu....a cena...ccos mi kolacze ze siatka miala inne wymiary itp Ale jakosc i siatki i slupkow bo slupki sa o 10 zl tansze na sztuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 znów się zacięło? Za mało e-mail poszło do Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam, do tynków barwionych są całe stada kolorów - zalety i wady malowania i barwienia w zalezności od elokwencji dyskutujących , ale myslę, że najwazniejszą zaletą barwionych jest to, że zadrapanie tynku, uderzenie lub odprysnięcie (albo wjechanie koparki w dom, jak było w moim przypadku ) nie skutkuje białymi plamami Co do cen trudno się spierac, bo dochodzi także element poziomu cenowego konkretnych firm. Didi, nawet nie widziałam, że mozna to zlecic jakiejś firmie, ja ostatnio zgrywałam 9 kaset, ściagnełam 30 dniowy program do tworzenia filmów i zgrywałam sobie - wyszło - uwaga! - 35 płyt DVD Daj znać ile to kosztuje, może nastepnym razem sie skusze. wow! koszt to ok 50zł za godzinę nagrania a ja mam 24 płytki po 180min każda czyli 72 godziny czyli 3600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 znów się zacięło? Za mało e-mail poszło do Muratora bo to jest nienaprawialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Chciałabym przegrać kilka(naście) taśm 8cm z kamerki na płytkę DVD. Czy wiecie gdzie w Szczecinie można zlecić taką usługę? W Galaxy na dole wejście od strony Pazimu jest takie stoisko gdzie przegrywają z różnych nośników na płytki. wybiorę się do nich dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 wow! koszt to ok 50zł za godzinę nagrania a ja mam 24 płytki po 180min każda czyli 72 godziny czyli 3600zł ale co jest w tej cenie? jakaś określona jakość, format, dodaja napisy, no nie wiem, co jeszcze, bo jak takie zgrywanie na żywca, to jutro otwieram firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 [a ja mam 24 płytki po 180min każda chyba kasetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts