GrzegorzR 21.02.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Teska a masz czymś kręgi wypełnione, jakieś kamyczki, żwir (?), czy też jest pusta z nieszczelnym dnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Teska - Ty pewnie masz studnię typowo chłonną, czy też funkcjonuje jako zbiornik na deszczówkę. zbigx, delf nie obawiacie się, że woda będzie Wam ogólnie mówiąc "kisnąć" przecież taka deszczówka po dłuższym okresie stania nieźle się psuje, a przecież ta woda, która spłynie tam jesienią nie bedzie używana wcześniej niż na wiosnę. mam tylko chlonna.....na pocztaku chcielismy korzystac zeby podlewac ogrod...ale ogolnie to byloby bezsensu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Teska a masz czymś kręgi wypełnione, jakieś kamyczki, żwir (?), czy też jest pusta z nieszczelnym dnem pusta z nieszczelnym dnem.caly czas woda stoi tylko na wyskosc 1 kregu...wiec bez sensu bylo ladowac sie w jakies pompy zwir itp.Bo co mozna podlac z wody na wyskosci 1 kregu.Natomaist jak pada to ogrodu nijak nie trzeba podlewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich we wtorek. Czupurku mam do Ciebie pytanie: słyszałem że miałaś dobrą ekipę budowlą . Czy jest możliwość dostania do niej namiarów ?? no widzisz jak budowałam stan surowy to, oni i dobrzy byli (raczej błędów nie popełnili, doradzili, nie zdarli i byłam zadowolona) ale przez lata się rozpuściili i trochę popsuli (głównie przez źle dobranych pomocników) - cóż niektórym maluczkim woda do głowy uderza. dużo winy było w tym mojej bo, chciałam z nimi po ludzku, więc prawie mi na głowę weszli. mój błąd polegał też na tym, że brałam też ich do prac innych, bardziej precyzyjnych - niestety o których nie mieli większego pojęcia. i powiem szczerze, że ie wiem czy chcę ich polecać. w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). pędziwiatra ma (miał) Paweł_ Pan RM robi teraz u mnie tę drugą budowę - jest grzeczny posunęłam sie do sprawdzenia go i.......powiedziałam, że zamiast zapłaty w całości dam mu tylko połowę, bo mam wydatki i resztę zapłacę za 2 tyg. - zgodził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich we wtorek. Czupurku mam do Ciebie pytanie: słyszałem że miałaś dobrą ekipę budowlą . Czy jest możliwość dostania do niej namiarów ?? no widzisz jak budowałam stan surowy to, oni i dobrzy byli (raczej błędów nie popełnili, doradzili, nie zdarli i byłam zadowolona) ale przez lata się rozpuściili i trochę popsuli (głównie przez źle dobranych pomocników) - cóż niektórym maluczkim woda do głowy uderza. dużo winy było w tym mojej bo, chciałam z nimi po ludzku, więc prawie mi na głowę weszli. mój błąd polegał też na tym, że brałam też ich do prac innych, bardziej precyzyjnych - niestety o których nie mieli większego pojęcia. i powiem szczerze, że ie wiem czy chcę ich polecać. w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). pędziwiatra ma (miał) Paweł_ Pan RM robi teraz u mnie tę drugą budowę - jest grzeczny posunęłam sie do sprawdzenia go i.......powiedziałam, że zamiast zapłaty w całości dam mu tylko połowę, bo mam wydatki i resztę zapłacę za 2 tyg. - zgodził się hahahah przyparło go???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). swego czasu pędziwiatra miał Paweł i on juz mieszka w Załomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich we wtorek. Czupurku mam do Ciebie pytanie: słyszałem że miałaś dobrą ekipę budowlą . Czy jest możliwość dostania do niej namiarów ?? no widzisz jak budowałam stan surowy to, oni i dobrzy byli (raczej błędów nie popełnili, doradzili, nie zdarli i byłam zadowolona) ale przez lata się rozpuściili i trochę popsuli (głównie przez źle dobranych pomocników) - cóż niektórym maluczkim woda do głowy uderza. dużo winy było w tym mojej bo, chciałam z nimi po ludzku, więc prawie mi na głowę weszli. mój błąd polegał też na tym, że brałam też ich do prac innych, bardziej precyzyjnych - niestety o których nie mieli większego pojęcia. i powiem szczerze, że ie wiem czy chcę ich polecać. w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). pędziwiatra ma (miał) Paweł_ Pan RM robi teraz u mnie tę drugą budowę - jest grzeczny posunęłam sie do sprawdzenia go i.......powiedziałam, że zamiast zapłaty w całości dam mu tylko połowę, bo mam wydatki i resztę zapłacę za 2 tyg. - zgodził się hahahah przyparło go???? myślę, że chyba spokorniał - trochę dostał kopa od życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich we wtorek. Czupurku mam do Ciebie pytanie: słyszałem że miałaś dobrą ekipę budowlą . Czy jest możliwość dostania do niej namiarów ?? no widzisz jak budowałam stan surowy to, oni i dobrzy byli (raczej błędów nie popełnili, doradzili, nie zdarli i byłam zadowolona) ale przez lata się rozpuściili i trochę popsuli (głównie przez źle dobranych pomocników) - cóż niektórym maluczkim woda do głowy uderza. dużo winy było w tym mojej bo, chciałam z nimi po ludzku, więc prawie mi na głowę weszli. mój błąd polegał też na tym, że brałam też ich do prac innych, bardziej precyzyjnych - niestety o których nie mieli większego pojęcia. i powiem szczerze, że ie wiem czy chcę ich polecać. w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). pędziwiatra ma (miał) Paweł_ Pan RM robi teraz u mnie tę drugą budowę - jest grzeczny posunęłam sie do sprawdzenia go i.......powiedziałam, że zamiast zapłaty w całości dam mu tylko połowę, bo mam wydatki i resztę zapłacę za 2 tyg. - zgodził się hahahah przyparło go???? myślę, że chyba spokorniał - trochę dostał kopa od życia moze.....ale na dzwiek RM i tak go nie załuje.....( tylko tych od ktorych rodzin dostal)chyba jestem wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 leżącego się nie kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 kawka wypita ide do prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RF 21.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wszystkich we wtorek. Czupurku mam do Ciebie pytanie: słyszałem że miałaś dobrą ekipę budowlą . Czy jest możliwość dostania do niej namiarów ?? no widzisz jak budowałam stan surowy to, oni i dobrzy byli (raczej błędów nie popełnili, doradzili, nie zdarli i byłam zadowolona) ale przez lata się rozpuściili i trochę popsuli (głównie przez źle dobranych pomocników) - cóż niektórym maluczkim woda do głowy uderza. dużo winy było w tym mojej bo, chciałam z nimi po ludzku, więc prawie mi na głowę weszli. mój błąd polegał też na tym, że brałam też ich do prac innych, bardziej precyzyjnych - niestety o których nie mieli większego pojęcia. i powiem szczerze, że ie wiem czy chcę ich polecać. w 2005 stawiali jednemu z forumowiczów dom w załomiu - ale jak wyszło nie wiem i na dodatek nie pamiętam jego nica (chyba miał pędziwiatra w logo). Dziękuje za odpowiedz Skoro się rozpuścili to może lepiej nie ryzykować. Będę szukał dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ratunku! http://wiadomosci.onet.pl/1264938,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ratunku! http://wiadomosci.onet.pl/1264938,11,item.html Myślę, że równie dobrze mogli by napisać, że według dziennikarzy Faktu za tydzien będzie koniec świata. ciekawe, czy wróżyli z opadających liści, czy też jakąś inną nowatorską metodę mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Wiecie, że mamy najnowocześniejszy Rząd na świecie!!! Premier jest sterowany radiem A prezydent ma kopię zapasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Wiecie, że mamy najnowocześniejszy Rząd na świecie!!! Premier jest sterowany radiem A prezydent ma kopię zapasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Delf, Teska i inni zadzwonił do mnie pan Sawiński zaproponował mi cenę za całość usługi (razem z płytkami) 500zł myślę, myślę, ale chyba się zdecyduję aha delf pytała ile to płytek wyjdzie - powiedział, że na jedną płytkę dvd wchodzi ok 1h nagrania w bardzo dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Delf, Teska i inni zadzwonił do mnie pan Sawiński zaproponował mi cenę za całość usługi (razem z płytkami) 500zł myślę, myślę, ale chyba się zdecyduję aha delf pytała ile to płytek wyjdzie - powiedział, że na jedną płytkę dvd wchodzi ok 1h nagrania w bardzo dobrej jakości A co to za pan? Acha i troche mi się pokiełbasiło, bo ja miałam na myśli kasetki miniDV, a nie 8mm, ale i tak prawei 4 tys. za usługe, to lekkie przegięcie. W sumie faktycznie, to chyba dobra cena -wszytsko kwestia poziomu odniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 pędziwiatra ma (miał) Paweł_ Pan RM robi teraz u mnie tę drugą budowę - jest grzeczny posunęłam sie do sprawdzenia go i.......powiedziałam, że zamiast zapłaty w całości dam mu tylko połowę, bo mam wydatki i resztę zapłacę za 2 tyg. - zgodził się Didi - ale tu nie chodzi o RM - on był u mnie na dachu a nie całej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dziękuje za odpowiedz Skoro się rozpuścili to może lepiej nie ryzykować. Będę szukał dalej ... o znalazłam. faktycznie byli u Pawła: Witajcie Czupurek juz po urlopie, ty to sie wyleniuchowalas. Wyobraź sobie że pan P juz u mnie zakończył, bez poprawek sie nie obyło, schody poprawiał 2 razy. Teraz robi podjazdy z bruku ale to juz z nudów, bo przechodzą na następną budowę i tam to będzie dla nich szkoła dopiero, bo szwagier wlascicielki ma firme budowlaną ale nie ma wolnych terminów wiec będzie ich tylko pilnował. Biedny ten pan P. ale widze ze przestraszony chodzi i sie zastanawia czy nie uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.02.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nie wiem czy slyszeliscie o najnowszym skandalu w Niemczech firma ktora rozwozila utargi z duzego domu towarowego karstadt a robila to od lat wcale nie dawala pieniedzy do banku i okazalo sie ze proceder trwal minimum 3 lata a dopiero teraz domy obcieli sie ze im brakowalo 300 milionow euro to dopiero balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts