delf 21.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ten dekorek, to kosteczka, więc będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ten dekorek, to kosteczka, więc będzie dobrze Ale dalej nie kumam gdzie chcesz dać tę kosteczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 delf - no to gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RF 21.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dzięki Czupurku za namiar do p. Puterko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 witam wtorkowo Witam wieczorkiem. Wpadłam na chwilkę poczytać, bo całą noc i dzień walczę z cholerną infekcją jelitową u mojej malutkiej, gorączka i .... wiecie co . A ja cały czas po łyżeczce aby się nie odwodniła. Najgorsza to jest noc. to szaleje.....u nas juz na osiedlu 3 dzieci wyladowała w szpitalu. Wiesz dawaj do picia glukoze....a najlepiej pojedz z dzieckiem na Arkonska, tam doraznie dostanie kroplowke i bedzie naprawde lepiej.Okazuje sie ze nie zatrzymuja tak od razu dziecka w szpitalu. Teska moja mała leżała w szpitalu z fajnymi małymi bliźniaczkami z Twojej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No wiec ta kosteczka ma wymiary 2x2 cm i grubość około 1 cm; będzie położona tak, że ta 2 cm powierzchnia będzie na równi z kaflami i ta druga płaszczyzna 1cm będzie na równi z kaflami, ale już na płaszczyźnie pod katem prostym (no jakby za rogiem); czyli de facto krawędzią takiego np. murka będzie krawędź kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 21.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Wtorkowo witam .Dostalismy oferte na okna z firmy DAKO ze Szczecina ul.Jagielly.Cz ktos z Was robil cos z ta firma?Mozna na nich polegac?Pomozcie prosze budujacemu na odleglosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.02.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No wiec ta kosteczka ma wymiary 2x2 cm i grubość około 1 cm; będzie położona tak, że ta 2 cm powierzchnia będzie na równi z kaflami i ta druga płaszczyzna 1cm będzie na równi z kaflami, ale już na płaszczyźnie pod katem prostym (no jakby za rogiem); czyli de facto krawędzią takiego np. murka będzie krawędź kostki Aaaacha już wiem . Ale szlifowanie tych kostek do dopiero było by wyzwanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ale kosteczki 2 x 2 to sadyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ale kosteczki 2 x 2 to sadyzm sprzedawnane w paseczkach, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Teska - Ty pewnie masz studnię typowo chłonną, czy też funkcjonuje jako zbiornik na deszczówkę. zbigx, delf nie obawiacie się, że woda będzie Wam ogólnie mówiąc "kisnąć" przecież taka deszczówka po dłuższym okresie stania nieźle się psuje, a przecież ta woda, która spłynie tam jesienią nie bedzie używana wcześniej niż na wiosnę. jak będzie lipa to wejdę do studni z młoteczkiem i zrobię z niej chłonną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 witam wtorkowo Witam wieczorkiem. Wpadłam na chwilkę poczytać, bo całą noc i dzień walczę z cholerną infekcją jelitową u mojej malutkiej, gorączka i .... wiecie co . A ja cały czas po łyżeczce aby się nie odwodniła. Najgorsza to jest noc. to szaleje.....u nas juz na osiedlu 3 dzieci wyladowała w szpitalu. Wiesz dawaj do picia glukoze....a najlepiej pojedz z dzieckiem na Arkonska, tam doraznie dostanie kroplowke i bedzie naprawde lepiej.Okazuje sie ze nie zatrzymuja tak od razu dziecka w szpitalu. Teska moja mała leżała w szpitalu z fajnymi małymi bliźniaczkami z Twojej wioski Tak??? hahah z Anielka i Amelką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wtorkowo. Ale napisaliście postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Tak??? hahah z Anielka i Amelką.... jejciuchna ludzie, to twardzi są , mnie się Kacper z Marcinem myli; moja koleżanka ma Iwonkę i Ilonkę...a w domu byłyśmy Aga, Ania, Ola i tak też wołało sie każdą z nas: Agaaniaola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam wtorkowo. Ale napisaliście postów tylko parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam Wszystkich! Przypomnijcie mi ile kosztuje ocieplenie poddasza (robocizna) i ile regipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.02.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A co to za pan? Acha i troche mi się pokiełbasiło, bo ja miałam na myśli kasetki miniDV, a nie 8mm, ale i tak prawei 4 tys. za usługe, to lekkie przegięcie. W sumie faktycznie, to chyba dobra cena -wszytsko kwestia poziomu odniesienia A kasetki miniDV, to z kamery cyfrowej? Przepraszam, ale jakoś w świacie kamer zupełnie się nie orientuję. Jednak wydaje mi się, że jeżeli jest to kamera cyfrowa to powinna mieć wyjście IEEE1394 (tzw. FireWire), a wtedy to wystarczy znaleźć komputer z tego typu wyjściem (zazwyczaj mają je notebooki) i można samemu zgrywać filmy na płytki DVD, np. za pomocą programu Nero, robiłem to i naprawdę nie jest to nic skomplikowanego, tylko trzeba trochę czasu poświęcić, chociaż przez większość tego czasu to możemy popijać np. piwo. Oczywiście jak ktoś ma zacięcie, to można edytować sobie sceny, dodawać napisy i takie tam różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 21.02.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 witam wtorkowo Witam wieczorkiem. Wpadłam na chwilkę poczytać, bo całą noc i dzień walczę z cholerną infekcją jelitową u mojej malutkiej, gorączka i .... wiecie co . A ja cały czas po łyżeczce aby się nie odwodniła. Najgorsza to jest noc. to szaleje.....u nas juz na osiedlu 3 dzieci wyladowała w szpitalu. Wiesz dawaj do picia glukoze....a najlepiej pojedz z dzieckiem na Arkonska, tam doraznie dostanie kroplowke i bedzie naprawde lepiej.Okazuje sie ze nie zatrzymuja tak od razu dziecka w szpitalu. Teska moja mała leżała w szpitalu z fajnymi małymi bliźniaczkami z Twojej wioski Tak??? hahah z Anielka i Amelką.... Właśnie tak. Ale imiona myliły się tylko mojej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 witam wtorkowo Witam wieczorkiem. Wpadłam na chwilkę poczytać, bo całą noc i dzień walczę z cholerną infekcją jelitową u mojej malutkiej, gorączka i .... wiecie co . A ja cały czas po łyżeczce aby się nie odwodniła. Najgorsza to jest noc. to szaleje.....u nas juz na osiedlu 3 dzieci wyladowała w szpitalu. Wiesz dawaj do picia glukoze....a najlepiej pojedz z dzieckiem na Arkonska, tam doraznie dostanie kroplowke i bedzie naprawde lepiej.Okazuje sie ze nie zatrzymuja tak od razu dziecka w szpitalu. Teska moja mała leżała w szpitalu z fajnymi małymi bliźniaczkami z Twojej wioski Tak??? hahah z Anielka i Amelką.... Właśnie tak. Ale imiona myliły się tylko mojej córci ale jedna dalej jest w szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts