bodekku 22.02.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to się cieszę kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to ja tez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 pewnie dlatego, że my wirtualni to mnie przeraziłeś skoro my jesteśmy wirtualni, to czy moja rodzina i mój dom i wy i wasze rodziny i WASZE DOMY TEŻ żyjemy w matrixie? hmm...raczej juz zyjemy w "Kaczrixie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Trochę się ochłodziło. Nie to żebym zaraz się cieszył, ale przynajmniej nie ma takiego błota, jak jeszcze wczoraj rano. a ja chce wiosnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Melduję że kierownik budowy wybrany Dziekuję za namiarki a który???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 pewnie dlatego, że my wirtualni to mnie przeraziłeś skoro my jesteśmy wirtualni, to czy moja rodzina i mój dom i wy i wasze rodziny i WASZE DOMY TEŻ żyjemy w matrixie? hmm...raczej juz zyjemy w "Kaczrixie" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dzień dobry wszystkim. Pytanie do Kasi (Kacha72): Dlaczego tak strasznie krzyczysz (caps lock)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 pewnie dlatego, że my wirtualni to mnie przeraziłeś skoro my jesteśmy wirtualni, to czy moja rodzina i mój dom i wy i wasze rodziny i WASZE DOMY TEŻ żyjemy w matrixie? hmm...raczej juz zyjemy w "Kaczrixie" )) moze uda mi sie wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dzień dobry wszystkim. Pytanie do Kasi (Kacha72): Dlaczego tak strasznie krzyczysz (caps lock)? wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 teraz ja pokrzycze!!!!!!!! PRZECZYTAJCIE!!!!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jak to tematu nie ma? chcę się przywitać! ja wczoraj tez nie mogłam.....moze cos poprawiają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 teraz ja pokrzycze!!!!!!!! PRZECZYTAJCIE!!!!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 przepraszam jeli krzycze ...hmm moja rodzina mówi to samo chyba cos w tym musi byc .... pomysle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Wczoraj kombinowaliśmy, jak do naszych pięćdziesięciu metrów wziąć takiego nieboraka ale boję się, że nie damy rady z naszym psem nerwusem. Teska, ja nie mogę na to patrzeć. Boje sie nawet wejść na stronę osoby, która te pieski znalazła i sprawdzić, czy nadal szukają domu, bo ryczę jak pięciolatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce trzeba kupić ciągnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Wczoraj kombinowaliśmy, jak do naszych pięćdziesięciu metrów wziąć takiego nieboraka ale boję się, że nie damy rady z naszym psem nerwusem. Teska, ja nie mogę na to patrzeć. Boje sie nawet wejść na stronę osoby, która te pieski znalazła i sprawdzić, czy nadal szukają domu, bo ryczę jak pięciolatka. mi wczoraj łzy polcecialy....co za .......... zrobił to tym psom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Wczoraj kombinowaliśmy, jak do naszych pięćdziesięciu metrów wziąć takiego nieboraka ale boję się, że nie damy rady z naszym psem nerwusem. Teska, ja nie mogę na to patrzeć. Boje sie nawet wejść na stronę osoby, która te pieski znalazła i sprawdzić, czy nadal szukają domu, bo ryczę jak pięciolatka. Jednak się przełamałam i zajrzałam na stronę "molosy..." Wiem, że psinki są w hoteliku u weterynarza. Chciałabym zaoferować pomoc finansową ale na razie nie podano numeru konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Wczoraj kombinowaliśmy, jak do naszych pięćdziesięciu metrów wziąć takiego nieboraka ale boję się, że nie damy rady z naszym psem nerwusem. Teska, ja nie mogę na to patrzeć. Boje sie nawet wejść na stronę osoby, która te pieski znalazła i sprawdzić, czy nadal szukają domu, bo ryczę jak pięciolatka. Jednak się przełamałam i zajrzałam na stronę "molosy..." Wiem, że psinki są w hoteliku u weterynarza. Chciałabym zaoferować pomoc finansową ale na razie nie podano numeru konta. ja tez ...poprosiłam o numer konta na priv- ale z tego co przeczytałam to sa w trakcie leczenia i nie wiadomo ile serca pokaze wet...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts