Józia S. 22.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam,w piątek będę w Dołujach. Odwiedzę co niektórych. Psiaków szkoda.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam, w piątek będę w Dołujach. Odwiedzę co niektórych. Psiaków szkoda.......... hahahah w godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska,w godzinach 15-16. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska, w godzinach 15-16. Pasuje? zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska, tylko daj mi na priva swój adres, bo nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska, tylko daj mi na priva swój adres, bo nie znam. poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 22.02.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasoproszę - opisz mi jeszcze raz gdzie jest ten sklepik z drzwiami portyczy wjazd w tę uliczkę jest od santockiej, czy od świerczewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środkowo Józia - ty sobie nie mogłaś wybrać innych godzin na odwiedziny? mnie wtedy w domu jeszcze nie ma. co ty urlop bierzesz w piątek? Teska - historia z psiakami... bez komentarza. wiesz jaki mam stosunek do psów, jako właścicielka dwóch. Powiem tak, ten @#$%#@ zrobiłby lepiej topiąc je zaraz po urodzeniu, a nie tak zostawiał. mniejsza krzywda dla piesków. a tyle się apeluje o nierozmnażanie zwierząt bez kontroli. czy naprawdę tak ciężko, jak ktoś nie chce prowadzić hodowli, wysterylizować psa? i byłoby mniej takich nieszczęść. Sąsiadko - jeżeli dziś aktualne to, pod wieczór przytruptam. okolice 18-stej będzie dobrze? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 cześć,wiosna idzie ,a w nas obudziła się ponowinie myśl o budowaniu. Proszę dajcie namiary na firmy, które budują w systemie kanadyjskim w naszym regionie (poza CANADA SYSTEM), ewentualnie info o domach kanadyjskich, które stoją w Waszym sąsiedztwie, z których włascicielami mogłabym się skontaktować.pozdrawiammarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 cześć, wiosna idzie ,a w nas obudziła się ponowinie myśl o budowaniu. Proszę dajcie namiary na firmy, które budują w systemie kanadyjskim w naszym regionie (poza CANADA SYSTEM), ewentualnie info o domach kanadyjskich, które stoją w Waszym sąsiedztwie, z których włascicielami mogłabym się skontaktować. pozdrawiam marta oglądałaś u nas na osiedlu ten parterowy, rdzawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środkowo Józia - ty sobie nie mogłaś wybrać innych godzin na odwiedziny? mnie wtedy w domu jeszcze nie ma. co ty urlop bierzesz w piątek? Teska - historia z psiakami... bez komentarza. wiesz jaki mam stosunek do psów, jako właścicielka dwóch. Powiem tak, ten @#$%#@ zrobiłby lepiej topiąc je zaraz po urodzeniu, a nie tak zostawiał. mniejsza krzywda dla piesków. a tyle się apeluje o nierozmnażanie zwierząt bez kontroli. czy naprawdę tak ciężko, jak ktoś nie chce prowadzić hodowli, wysterylizować psa? i byłoby mniej takich nieszczęść. Sąsiadko - jeżeli dziś aktualne to, pod wieczór przytruptam. okolice 18-stej będzie dobrze? pozdrawiam wszystkich no to truptaj czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.02.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to truptaj czekam ok, już zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Jak się uda to dzisiaj mój mąż pojedzie i spróbuje się czegoś dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Hm...... dlaczego firma ma mieć lepsze upusty od inwestora ?? bo buduje kilka domów rocznie a "inwestor" jeden w życiu - tak w dużym uproszczeniu. Do dostarczania samemu jednak należy jeszcze doliczyć transport + rozładunek + czas itp. Ale może jednak moja zasada -> dostarcza ten kto ma taniej chyba jest OK. No nic jeszcze nie jest przesądzone Ja uważam, że dobrze "zaprzyjaźnić" się z jedną hurtownią (ewentualnie 2,3 - w zależności od bogactwa i różnorodności oferty produktów), po pewnym czasie płatności i rabaty zyskują pożądane kształty , apod koniec budowy, jak juz będzie full rachunków, to i bez % można się rozliczać. Poza tym my dokonywalismy decyzji technologicznych, kolorystycznych odwiedzając hurtownie, nie bardzo chciałabym tak zdać się całkiem na budowlańców. Bo w zasadzie w czym ma to byc wygodniejsze? Rabaty? - do uzyskania te same, dostawa? - na telefon transportem z hurtowni...nie wiem, w czym miałoby to być wygodniejsze nic osobiste zamawianie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam środkowo Józia - ty sobie nie mogłaś wybrać innych godzin na odwiedziny? mnie wtedy w domu jeszcze nie ma. co ty urlop bierzesz w piątek? Nie biorę urlopu, ale jeszcze nas nie sprywatyzowali, to wyjdę wcześniej z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 pewnie dlatego, że my wirtualni to mnie przeraziłeś skoro my jesteśmy wirtualni, to czy moja rodzina i mój dom i wy i wasze rodziny i WASZE DOMY TEŻ żyjemy w matrixie? hmm...raczej juz zyjemy w "Kaczrixie" lepszy "Kaczrix" od "Kwachrixa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 teraz ja pokrzycze!!!!!!!! PRZECZYTAJCIE!!!!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął Na Animal Planet jest program o takiej "Psiej Policji" - rany takie jak ta sprawy sa na porządku dziennym w Stanach, ale tam ktos tego pilnuje i karze ludzi; Nam daleko jeszcze do cywilizacji w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kaso proszę - opisz mi jeszcze raz gdzie jest ten sklepik z drzwiami porty czy wjazd w tę uliczkę jest od santockiej, czy od świerczewskiej I z jednej i z drugiej ale bliżej z Santockiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts