delf 22.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi a na infoludku nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 delfmam dziś trochę czasu, więc:http://infoludek.pl/ogloszenia/?akcja=zobacz&ID=21059&&strona=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witajcie popłakałam się jak przeczytałam o tych psinach delf czy dzis opłaca się naprawiać odkurzacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Didi dzięki, jestem wzruszona tylko, że ja potrzebuję wymienic jeden "prztyczek" więc raczej potrzebuję "realnie istniejący punkt usługowy" niż "lotnego specjalisty", ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Didi dzięki, jestem wzruszona tylko, że ja potrzebuję wymienic jeden "prztyczek" więc raczej potrzebuję "realnie istniejący punkt usługowy" niż "lotnego specjalisty", ale spróbuję to poszukam w panoramie firm, albo w pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska po ile funcik u twojej pani od kawki (czasem warto sprawdzic, a nóż....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Delf http://index.pkt.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witajcie popłakałam się jak przeczytałam o tych psinach delf czy dzis opłaca się naprawiać odkurzacz? pewnie nie, ale u mnie TYLKO nie chce sie włączyć i muszę odkurzać z dzieckiem siedzącym na włączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska po ile funcik u twojej pani od kawki (czasem warto sprawdzic, a nóż....) Delf dobre ceny ma kantorek w Dąbiu w Domusie (lepsze niż na Słonecznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witajcie popłakałam się jak przeczytałam o tych psinach delf czy dzis opłaca się naprawiać odkurzacz? pewnie nie, ale u mnie TYLKO nie chce sie włączyć i muszę odkurzać z dzieckiem siedzącym na włączniku i chcesz odebrać tę radość dziecku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ale ich jest dwójka i czasami toczą się ciężkie walki o miejsce na klawiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Hm...... dlaczego firma ma mieć lepsze upusty od inwestora ?? bo buduje kilka domów rocznie a "inwestor" jeden w życiu - tak w dużym uproszczeniu. Do dostarczania samemu jednak należy jeszcze doliczyć transport + rozładunek + czas itp. Ale może jednak moja zasada -> dostarcza ten kto ma taniej chyba jest OK. No nic jeszcze nie jest przesądzone Ja uważam, że dobrze "zaprzyjaźnić" się z jedną hurtownią (ewentualnie 2,3 - w zależności od bogactwa i różnorodności oferty produktów), po pewnym czasie płatności i rabaty zyskują pożądane kształty , apod koniec budowy, jak juz będzie full rachunków, to i bez % można się rozliczać. Poza tym my dokonywalismy decyzji technologicznych, kolorystycznych odwiedzając hurtownie, nie bardzo chciałabym tak zdać się całkiem na budowlańców. Bo w zasadzie w czym ma to byc wygodniejsze? Rabaty? - do uzyskania te same, dostawa? - na telefon transportem z hurtowni...nie wiem, w czym miałoby to być wygodniejsze nic osobiste zamawianie materiałów. brawo delf .. popieram w zupełnoci ... bo juz wczoraj zaczęłam przez chwilę watpic w swoja teorie po tych opiniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 teraz ja pokrzycze!!!!!!!! PRZECZYTAJCIE!!!!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=64937 Moze popytajcie kto by wziął ja nie ale jestem zszokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Delf http://index.pkt.pl/index.php znalazłam!! Dzięki za czas poświęcony (i odnowienie mojej wiary w siłę Internetu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czy kto może polecic jeszcze jakiego inspektora lub kierownika budowy oprócz rankingu na której jest tylko jedna persona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi idzie się do kiosku i kupuje się gazetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czy kto może polecic jeszcze jakiego inspektora lub kierownika budowy oprócz rankingu na której jest tylko jedna persona W zasadzie moge polecić, był u mnie i u znajomych, zalezy czego oczekujesz, całkiem poprawny. na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi idzie się do kiosku i kupuje się gazetę jeszcze wytłumacz co to kiosk, bo będzie go w necie szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 delf uśmiałam się mam propozycje dla Ciebie - nie naprawiaj odkurzacza, wprowadz nowa zabawę - jedno dziecko ciągnie odkurzacz ( tym samym odkurza) drugie siedzi , a pozniej zamiana no chyba że są za małe aby ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts