delf 22.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi idzie się do kiosku i kupuje się gazetę I może jeszcze płaci blaszanymi krążkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi idzie się do kiosku i kupuje się gazetę jeszcze wytłumacz co to kiosk, bo będzie go w necie szukała to taka mała budka czasami pisze na niej "KOLPORTER" na starszych "RUCH" z reguły można kupić prasę, papierosy, chusteczki, baterie itp mam nadzieję że wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gdzie można naprawić odkurzacz w Szczecinie??? Pomóżcie! Najprościej jak kupisz Kurier lub głos i w ogłoszeniach znajdziesz jakieś punkty naprawy sprzetu AGD Jak to mam kupić papierowa gazetę??? A nie ma wszytskiego w Internecie??? Jejku, jak to sie robi idzie się do kiosku i kupuje się gazetę I może jeszcze płaci blaszanymi krążkami?? czasami też kolorowymi papierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.02.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to taka mała budka czasami pisze na niej "KOLPORTER" na starszych "RUCH" z reguły można kupić prasę, papierosy, chusteczki, baterie i wiele wiele innych cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Didi dzięki, jestem wzruszona tylko, że ja potrzebuję wymienic jeden "prztyczek" więc raczej potrzebuję "realnie istniejący punkt usługowy" niż "lotnego specjalisty", ale spróbuję A nie prościej kupić ten pstryczek. Jest taki sklepik na ulicy... cholera nie pamiętam. No tam koło tych antykwariatów blisko pl Orła białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Didi dzięki, jestem wzruszona tylko, że ja potrzebuję wymienic jeden "prztyczek" więc raczej potrzebuję "realnie istniejący punkt usługowy" niż "lotnego specjalisty", ale spróbuję A nie prościej kupić ten pstryczek. Jest taki sklepik na ulicy... cholera nie pamiętam. No tam koło tych antykwariatów blisko pl Orła białego. Jesssu no mnie sie właśnie cały czas o to rozchodzi To jaka ta ulica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czy kto może polecic jeszcze jakiego inspektora lub kierownika budowy oprócz rankingu na której jest tylko jedna persona W zasadzie moge polecić, był u mnie i u znajomych, zalezy czego oczekujesz, całkiem poprawny. na priva. dziekuje bardzo odpowied na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska po ile funcik u twojej pani od kawki (czasem warto sprawdzic, a nóż....) Delf dobre ceny ma kantorek w Dąbiu w Domusie (lepsze niż na Słonecznym) niestety o 0.06 gorszy, niż w banku może Teskowy będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Melduję że kierownik budowy wybrany Dziekuję za namiarki a który???? Poleconego przez Peterz-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Dziś byłem koło Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Dziś byłem koło Ciebie cóż za wyznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 cześć, wiosna idzie ,a w nas obudziła się ponowinie myśl o budowaniu. Proszę dajcie namiary na firmy, które budują w systemie kanadyjskim w naszym regionie (poza CANADA SYSTEM), ewentualnie info o domach kanadyjskich, które stoją w Waszym sąsiedztwie, z których włascicielami mogłabym się skontaktować. pozdrawiam marta Firma http://www.UNIBUD.com.pl - mój brat zbudował z nimi dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 OTWIERAM OCZYWIŚCIE. Didi dzięki, jestem wzruszona tylko, że ja potrzebuję wymienic jeden "prztyczek" więc raczej potrzebuję "realnie istniejący punkt usługowy" niż "lotnego specjalisty", ale spróbuję Na rogu ulicy Marcina i Cyryla i Metodego jest kompleks sklepów. Po schodach do góry za apteką jest pkt. usługowy naprawy AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czy kto może polecic jeszcze jakiego inspektora lub kierownika budowy oprócz rankingu na której jest tylko jedna persona Poszło na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Dziś byłem koło Ciebie cóż za wyznanie Dobrze że nie napisałem "przeleciałem". Bo się spieszyłem i czasami się tak pisze A tak naprawdę przejeżdżałem koło działki mojej sąsiadki Kacha72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Dziś byłem koło Ciebie cóż za wyznanie hihih tak sobie mozemy jeżdzic koło siebie w nieskonczonoc jak sie nawet na oczy nie widzielimy to nawet bysmy nie wiedzieli ze sie mijamy hhhiihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 wiosna by sie przydała i to bardzo pojechałam wczoraj na działke i ugrzęzłam w błocku..... mylałam ze bede pchac mojego super bolida o niskim zawieszeniu ... juz sie widziałam brnaca w tym błocie z kupa złomu przed nosem )) ale udało sie wyjechac ... chyba na jaki czas odłoże wizytacje na działce Dziś byłem koło Ciebie cóż za wyznanie Dobrze że nie napisałem "przeleciałem". Bo się spieszyłem i czasami się tak pisze A tak naprawdę przejeżdżałem koło działki mojej sąsiadki Kacha72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czy kto może polecic jeszcze jakiego inspektora lub kierownika budowy oprócz rankingu na której jest tylko jedna persona Poszło na PRIV dzięki za namiarki z panem nr 2 juz rozmawaiłam ... co drogawo pierwszego łapie na tel na razie go nie ma .... z resztš zobacze bo mam jeszcze umówionego na wtorek ttego Pana co delf mi dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jaaaaaa cię kręce FORUMOWICZ SIE ZE MNIE ZROBIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kacha72 Gratuluję FORUMOWICZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts