pecularis 22.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. Podziwiam te gify!!!!. Ten jest chyba najlepszy! Miło mi. Mam coś jeszcze w zanadrzu. Już jestem ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A z tymi ofertami, to może działa tu jedno z bardziej wkurzających praw Murphy'ego, że jak chcesz coś sobie powybierać w bogactwie ofert, to znajdujesz najlepszą na samym początku (jak to wkurza na zakupach, człowiek by sobie połaził, a tu znajduje buty jakich szukał i .... po przyjemności). No, to może juz nie szukaj, hm? Hm, ten numer przerabiam zawsze ze swoim Smarkiem. Po kilkudniowym poszukiwaniu w sklepach całego Szczecina wracamy do pierwszego i kupujemy to, na co mamuśka-zgred namawiała na początku peregrynacji. Wyglada jednak, że mój Synalek odzidziczył tę upierdliwośc po ... (na pewno tatusiu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id� gadac To jest myśl! Może zadziała. A może raczej powinnam nakłonic męskiego żywiciela rodziny, żeby te norki mi sprezentował? Jeśli nawet nie pomogą w negocjacjach, to przynajmniej poprawią nastrój. Co do palenia, to uważaj! Taka miaucząca koleżanka może przyprawic o migrenę ale jeśli się nie boisz, to ... może cygarko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No, to może juz nie szukaj, hm? I wtedy do końca życia będzie dręczyła mnie myśl, że oferta mojego życia przeszła mi koło nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam, No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id gadac Pytanie: Jak wykurzyć teściową z tej norki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id� gadac To jest myśl! Może zadziała. A może raczej powinnam nakłonic męskiego żywiciela rodziny, żeby te norki mi sprezentował? Jeśli nawet nie pomogą w negocjacjach, to przynajmniej poprawią nastrój. Co do palenia, to uważaj! Taka miaucząca koleżanka może przyprawic o migrenę ale jeśli się nie boisz, to ... może cygarko? Zawsze to norki w szafie na zawsze co prawda bez ekipy ale z norkami..... koleżana niech miałczy od tego jest hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam, Pytanie: Jak wykurzyć teściową z tej norki? No, jeśli znajdę sposób, to już nie muszę się budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 musze si poprawić mózg dostał zastoju po rozmowie z inspektorem słowo miauczy piszemy przez U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie, ja chyba oszaleję. Każda kolejna oferta na co i cw, to coraz wyższa cena! Czy ja , w tej swojej wyświechtanej kurteczce sprzed 2 lat wyglądam na Krezusa??? A może jestem jeleniem, tylko jeszcze rogi się mieszczą w przejściu, więc nie zdążyłam się zorientowac? Chyba muszę zapalic. chetnie przylacze do tego palenia ) choć mam zabronione i zaraz koleżanka pecularis tu na mnie nawarczy a moze namiałczy co do wyswiechtanych kurteczek to zmien strategie pozycz norki od tesciowej i id� gadac To jest myśl! Może zadziała. A może raczej powinnam nakłonic męskiego żywiciela rodziny, żeby te norki mi sprezentował? Jeśli nawet nie pomogą w negocjacjach, to przynajmniej poprawią nastrój. Co do palenia, to uważaj! Taka miaucząca koleżanka może przyprawic o migrenę ale jeśli się nie boisz, to ... może cygarko? Zawsze to norki w szafie na zawsze co prawda bez ekipy ale z norkami..... koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 musze si poprawić mózg dostał zastoju po rozmowie z inspektorem słowo miauczy piszemy przez U Szukaj innego inspektora, bo w trakcie budowy bedziesz musiała często z nim rozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 hmm, chyba nikt nie zauważył, że już jestem Kabaret Elita No to sama sobie powinszuję: Gratulacje Maggie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 gratulacje maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 musze si poprawić mózg dostał zastoju po rozmowie z inspektorem słowo miauczy piszemy przez U Szukaj innego inspektora, bo w trakcie budowy bedziesz musiała często z nim rozmawiac? więte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 22.02.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam!Mam pytanie czy ktoś korzystał z usług firmy budowlanej Ko-Bud - Janusz Byszuk.A może dalibyście namiar na jakieś sprawdzone i solidne firmy budowlane? Proszę!!!Pozdrawiam Krasnoludek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 22.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.02.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Maggie Gratuluję Jednocześnie ośmielam się zwrócić uwagę szanownej "Elicie" - że smoczek to już chyba nie przystoi na takim stanowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.02.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wieczorkiem i czwartkowo!! Mam nadzieję, że nie chwalę słońca przed zachodem, ale wynika, że wychodzi na prostą i przegoniliśmy zarazki precz. Gorączka ustąpiła i pozostałe już w normie. Teraz tylko lekka dieta bo moja malutka taka mizerna się zrobiła - biedactwo nie może jeść kurczaczka pieczonego za którym przepada. W każdym bądż razie DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSPARCIE I SŁOWA OTUCHY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.02.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Bikosa Dziękuję za priva i miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts