Didi 23.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Klauszostałeś wzezwany do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 witam tłusto czwartkowo Maggie - gratulacje Elyto Teska - szafka zagospodarowana. przy okazji porządków zrobiliśmy ognisko. browarek nawet był, szkoda że jakość ogniska nie nadawała się do pieczenia kiełbasek przed chwilą w radio: - dzwonił lew rywin poprosił paczka z adwokatem pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Bo widocznie nie ma w tym interesu. Wykonawców, których ja polecam, też nie zamieścił (oprócz koparkowego, o którego się upomniałem), więc nie podaje już nowych namiarów. pozdrawiam Konrad oł mocne słowa. Klaus prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! ooooo kotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...ALe chcialam juz kiedys zapytac tylko jakos tak smialosci nie mialam dlaczego klaus nie umiescil na liscie firmy budowlanej An-Bud, ktora polecalam, mimo ze sam z kontaktu korzystal? ... Bo widocznie nie ma w tym interesu. Wykonawców, których ja polecam, też nie zamieścił (oprócz koparkowego, o którego się upomniałem), więc nie podaje już nowych namiarów. pozdrawiam Konrad a moze nie doszly namiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 witam tłusto czwartkowo Maggie - gratulacje Elyto Teska - szafka zagospodarowana. przy okazji porządków zrobiliśmy ognisko. browarek nawet był, szkoda że jakość ogniska nie nadawała się do pieczenia kiełbasek przed chwilą w radio: - dzwonił lew rywin poprosił paczka z adwokatem pozdrowionka dla wszystkich ognisko????? no niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam czwartkowo . Ale napisaliscie, i te ladne paczki na zdieciu tylko smaka mi narobily A moze Klaus zapomnial o liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam czwartkowo . Ale napisaliscie, i te ladne paczki na zdieciu tylko smaka mi narobily A moze Klaus zapomnial o liscie a gdzie sa paczki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Na stronie http://www.budujemydom.pl jak rejstrujesz sie jako czlonek klubu to dostajesz bezplatnie ta gazete .wedlug mnie jest ciekawa ,minusem jest to ze odsylasz im bez znaczka kupon z zaznaczonymi produktami i dostajesz poczta reklamowki produktow Czasopismo bardzo lubie ,czasami przegladam tez materialy reklamowe wiec jesli ktos z was ma ochote na to bezplatne czasopismo ono w kiosku kosztuje ok 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam czwartkowo . Ale napisaliscie, i te ladne paczki na zdieciu tylko smaka mi narobily A moze Klaus zapomnial o liscie a gdzie sa paczki???? Chyba trzeba po nie skoczyc z kawka mniam,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a tyłeczek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a tyłeczek rosnie Ale za to jakie doznania smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a tyłeczek rosnie Ale za to jakie doznania smakowe eeee doznania to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 23.02.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 I zrób tu człowieku coś dla dobra ogółu to cię jeszcze obgadają zaplecami.Klaus to nie maszyna. Zapomniał, przeoczył, zgubił to mu trzebaprzypomnieć. Tworzenie takiej listy wymaga współpracy a nie obrażaniasię. Nikomu jeszcze nie odmówiłem prawa wpisu na listę.No nie, raz odmówiłem bo rekomendował sam siebie.Chcecie mieć listę, to mi pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 I zrób tu człowieku coś dla dobra ogółu to cię jeszcze obgadają za plecami. Klaus to nie maszyna. Zapomniał, przeoczył, zgubił to mu trzeba przypomnieć. Tworzenie takiej listy wymaga współpracy a nie obrażania się. Nikomu jeszcze nie odmówiłem prawa wpisu na listę. No nie, raz odmówiłem bo rekomendował sam siebie. Chcecie mieć listę, to mi pomóżcie. Klaus wiecej pogody ducha bo dzisiaj mozna objadac sie paczkami i nie idzie w biodra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 I zrób tu człowieku coś dla dobra ogółu to cię jeszcze obgadają za plecami. Klaus to nie maszyna. Zapomniał, przeoczył, zgubił to mu trzeba przypomnieć. Tworzenie takiej listy wymaga współpracy a nie obrażania się. Nikomu jeszcze nie odmówiłem prawa wpisu na listę. No nie, raz odmówiłem bo rekomendował sam siebie. Chcecie mieć listę, to mi pomóżcie. oj Kas01 nerwowy bo może nie zjadł jeszcze pączka, a ty się nie dąsaj. myślę, że wszyscy chcą listę. w jaki sposób mielibyśmy ci pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 I zrób tu człowieku coś dla dobra ogółu to cię jeszcze obgadają za plecami. Klaus to nie maszyna. Zapomniał, przeoczył, zgubił to mu trzeba przypomnieć. Tworzenie takiej listy wymaga współpracy a nie obrażania się. Nikomu jeszcze nie odmówiłem prawa wpisu na listę. No nie, raz odmówiłem bo rekomendował sam siebie. Chcecie mieć listę, to mi pomóżcie. oj ,jesli Cie urazilam ja, to przepraszam, moj post byl wlasnie ku przypomnieniu, ze jest jedna firma godna polecenia - jesli nadal maja takie same ekipy co mieli. Ja z listy skorzystalam, wzielam kilka namiarow - dlatego dzieki za liste!! w Szczecinie ospa nawiedza dzieci juz nawiedzila przedszkole mojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 23.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! ooooo kotek [/q Widzę, że lubisz koty!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts