pecularis 23.02.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Dlaczego żadnego pączka? Ja narobiłam foworków! Bo moję dziecko uwielbia słodziusie. A, że ja przy okazji zjem....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka A cóż to za drastyczne wyrzeczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.02.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam! Mam pytanie czy ktoś korzystał z usług firmy budowlanej Ko-Bud - Janusz Byszuk. A może dalibyście namiar na jakieś sprawdzone i solidne firmy budowlane? Proszę!!! Pozdrawiam Krasnoludek Janusz Byszuk budował mojemu sąsiadowi, u mnie też robił wycenę ale był drogi, sąsiad troszkę na niego narzeka, kominy coś mu sknocił, ale tak to reszta w terminie i wporządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ( ),( ),( ),( ),( )............ już tyle a dzień się dopiero zaczyna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Teska ochudzasz się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! ooooo kotek [/q Widzę, że lubisz koty!!!!!!!!!!!!! Takkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 23.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 koleżana niech miałczy od tego jest hi Koleżanko! to ja w trosce o Twoje zdrowie, a Ty taka??????? Ależ masz przyzwolenie, nie obruszaj sie. Miło się gadało ale ja o szóstej jestem wyprowadzana przez czworonoga. Dobrej nocy życzę. Nie obrażam się, to moja najlepsza koleżnaka, to się rozumiemy! Miłej nocki! ooooo kotek [/q Widzę, że lubisz koty!!!!!!!!!!!!! Zdjęcie podpięte do mnie robiłam osobiście. Kotek słodki, więc jak mu nie zrobić zdjęcia! Takkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Dlaczego żadnego pączka? Ja narobiłam foworków! Bo moję dziecko uwielbia słodziusie. A, że ja przy okazji zjem....!!! hahaha bo wole faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 23.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Dlaczego żadnego pączka? Ja narobiłam foworków! Bo moję dziecko uwielbia słodziusie. A, że ja przy okazji zjem....!!! hahaha bo wole faworki Ja mam problem, bo lubię jedno i drugie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka A cóż to za drastyczne wyrzeczenia bo tyłek rośnie..... no i wole faworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Moja Babcia to dopiero robila paczki i takie gorace to dopiero poezja . A ja niestety dwie lewe rece moge zadowolic sie tylko kupnymi ja postanowiłam dzis....zadnego pączka Teska ochudzasz się ?? mam takie postanowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam, patrzcie dziś uważnie na Pawła - on bije swój zeszłoroczny rekord pączkowy Z Klausem, to tak jest , zarobiony po pachi trzeba go atakowac mailami, a spełni wszystkie prośby! Wiem coś o tym, bo dla mnie każdy wypatrzony błędnie postawiony przecinek poprawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.02.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A ja zamiast odchudzac sie zaczelam wiosne ... - kupilam i zlorzylam szafe z ikei niezla gimnastyka a teraz przegladam co z wiosna trzeba pozmieniac a jak troche bedzie cieplej to trzeba pomyc okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.02.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 I zrób tu człowieku coś dla dobra ogółu to cię jeszcze obgadają za plecami. Klaus to nie maszyna. Zapomniał, przeoczył, zgubił to mu trzeba przypomnieć. Tworzenie takiej listy wymaga współpracy a nie obrażania się. Nikomu jeszcze nie odmówiłem prawa wpisu na listę. No nie, raz odmówiłem bo rekomendował sam siebie. Chcecie mieć listę, to mi pomóżcie. oj Kas01 nerwowy bo może nie zjadł jeszcze pączka, a ty się nie dąsaj. myślę, że wszyscy chcą listę. w jaki sposób mielibyśmy ci pomóc? Aż taki nerwowy to ja nie jestem. Nie lubię się po prostu narzucać Gdy wysłałem pierwszy raz namiary na koparkowego (robie to zawsze przez PW, więc wiem czy wiadomość została odebrana, czy nie), to musiałem się przypominać, aby go umieścić (uznałem to za zwykłe przeoczenie; każdemu się zdarza). Nastepnie wysłałem namiary na dekarza. Wiadomość została odebrana. Tego samego, lub następnego dnia lista została zaktualizowana i jego tam nie ma. Pomyślałem, że to może dlatego, że podałem tylko numer telefonu i imię wykonawcy (to mi wystarczyło, ale mogłem dowiedzieć sie reszty). Drugą ewentualnością jaką brałem pod uwagę, było to że być może "Lista Szczecińska" dotyczy tylko Szczecina i okolic i z dalszych rejonów województwa wykonawcy nie są na niej potrzebni. Teraz jeśli widzę, że ktoś szuka wykonawcy i jest w zasięgu tych, którzy robili u mnie, to podaje namiary na forum. PS. Pączków dzisiaj nie jadłem i jeszcze nie wiem czy będe jadł (nie przepadam za nimi) pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 23.02.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...ALe chcialam juz kiedys zapytac tylko jakos tak smialosci nie mialam dlaczego klaus nie umiescil na liscie firmy budowlanej An-Bud, ktora polecalam, mimo ze sam z kontaktu korzystal? ... Bo widocznie nie ma w tym interesu. Wykonawców, których ja polecam, też nie zamieścił (oprócz koparkowego, o którego się upomniałem), więc nie podaje już nowych namiarów. pozdrawiam:roll :... właśnie wczoraj chciałam zadzwonić do twojego koparkowego, ale w pierwszym numerze brakuje jednej cyferki (której?), a drugi chyba nieaktualny. Gdybyś znalazł to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...właśnie wczoraj chciałam zadzwonić do twojego koparkowego, ale w pierwszym numerze brakuje jednej cyferki (której?), a drugi chyba nieaktualny. Gdybyś znalazł to poproszę. Numery są takie jakie mam na wizytówce. Nie podałem tylko kierunkowego, który jest taki jak dla Szczecina i Stargardu (091). Ktoś już go z forum niedawno "wykorzystał" , więc się chyba dodzownił. Jeśli maszyne będzie obsługował młody człowiek, to bedzie smigał po działce jakby był na rajdzie. Jeszcze nie widziałem, aby ktoś tak szybko i sprawnie jak on pracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Co do pączków zwiedziony poraną pokusą kupiłem 9 szt. (bo były z nadzieniem różanym), oczywiście pączki kupiłem dla całej naszej rodzinki, jak dotąd zjadłem (takie same) 2 pączki, ale z zakupów firmowych i coś czuję, że będę dzisiaj cierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jeszcze jedno związane powiedzmy z pączkami, dość stare, ale może jeszcze kogoś rozweseli. Przychodzi Jasiu do cukierni i mówi:- Poproszę 99 pączków.Na co sprzedawczyni:- A nie lepiej kupić od razu 100?- Proszę Pani, a kto tyle zje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 23.02.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ...właśnie wczoraj chciałam zadzwonić do twojego koparkowego, ale w pierwszym numerze brakuje jednej cyferki (której?), a drugi chyba nieaktualny. Gdybyś znalazł to poproszę. Numery są takie jakie mam na wizytówce. Nie podałem tylko kierunkowego, który jest taki jak dla Szczecina i Stargardu (091). Ktoś już go z forum niedawno "wykorzystał" , więc się chyba dodzownił. Jeśli maszyne będzie obsługował młody człowiek, to bedzie smigał po działce jakby był na rajdzie. Jeszcze nie widziałem, aby ktoś tak szybko i sprawnie jak on pracował. jasne, mi się coś pomyliło - byłam przekonana że to komóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 pozdrawiam pączkowo! później się odezwę jaki tajemniczy wcale nie tajemniczy ale popracować musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts