Teska 24.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska jak bys tak za tyleczek moj brytke chwycila to dostala bys buzi takiej obslinionej jak to u bokserow Tak to brazowa Kurcze jak ja choruje na budowe . Nic nie robie tylko kopiuje zdiecia domow z internetu . A tu budowa jak dobrze pojdzie za kilka latek ale przez kilka latek to masz szansę się podleczyć nie wiem czemu mi sie kojarzylo ze sie jzu budujesz w wielgowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska jak bys tak za tyleczek moj brytke chwycila to dostala bys buzi takiej obslinionej jak to u bokserow Tak to brazowa Kurcze jak ja choruje na budowe . Nic nie robie tylko kopiuje zdiecia domow z internetu . A tu budowa jak dobrze pojdzie za kilka latek ale przez kilka latek to masz szansę się podleczyć nie wiem czemu mi sie kojarzylo ze sie jzu budujesz w wielgowie to była podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska jak bys tak za tyleczek moj brytke chwycila to dostala bys buzi takiej obslinionej jak to u bokserow Tak to brazowa Kurcze jak ja choruje na budowe . Nic nie robie tylko kopiuje zdiecia domow z internetu . A tu budowa jak dobrze pojdzie za kilka latek ale przez kilka latek to masz szansę się podleczyć nie wiem czemu mi sie kojarzylo ze sie jzu budujesz w wielgowie to była podpucha hmmmm tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Kurcze jak ja choruje na budowe . Nic nie robie tylko kopiuje zdiecia domow z internetu . A tu budowa jak dobrze pojdzie za kilka latek To zacznij tak jak Maggie od domku letniskowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska jak bys tak za tyleczek moj brytke chwycila to dostala bys buzi takiej obslinionej jak to u bokserow Tak to brazowa Kurcze jak ja choruje na budowe . Nic nie robie tylko kopiuje zdiecia domow z internetu . A tu budowa jak dobrze pojdzie za kilka latek ale przez kilka latek to masz szansę się podleczyć nie wiem czemu mi sie kojarzylo ze sie jzu budujesz w wielgowie to była podpucha hmmmm tak???? zgadywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam przed-weekendowo Choć ten piątek strasznie się dłuży Oj sobie jutro na nartach pośmigam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam przed-weekendowo Choć ten piątek strasznie się dłuży Oj sobie jutro na nartach pośmigam O, a gdzie będziesz śmigał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.02.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 oj dłuży się nie również kobitki - pieczeń wołową w sosie - to lepiej upiec czy usmażyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 oj dłuży się nie również kobitki - pieczeń wołową w sosie - to lepiej upiec czy usmażyć? Ty masz już tę pieczeń zrobioną czy dopiero zamierzasz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.02.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 oj dłuży się nie również kobitki - pieczeń wołową w sosie - to lepiej upiec czy usmażyć? Najlepiej ją zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 oj dłuży się nie również kobitki - pieczeń wołową w sosie - to lepiej upiec czy usmażyć? jeśli wołowinka nie jest dość "młoda" to długo trzeba ją piec, natomiast zawsze usmażenie jest szybsze tylko pamiętej solisz pod koniec smażenia, aby nie stwardniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 mam ją zamar zrobić i kupić dopiero. więc nie wiem czy będzie stara czy młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Nie podpucha w Wielgowie to ja dopiero bede sie budowala Dzialeczka juz jest ,ogrodzenie bedzie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 oj dłuży się nie również kobitki - pieczeń wołową w sosie - to lepiej upiec czy usmażyć? Mozesz zrobic jeszcze bitki albo ugotowac i w sosie chrzanowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no nie mogę. rodzina sobie zażyczyła pieczeń wołową w sosie i muszę się męczyć wolałabym z indyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.02.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no nie mogę. rodzina sobie zażyczyła pieczeń wołową w sosie i muszę się męczyć wolałabym z indyka A ja mam dzisiaj kurczaczka z sorowka z czerwonej kapustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 no nie mogę. rodzina sobie zażyczyła pieczeń wołową w sosie i muszę się męczyć wolałabym z indyka A ja mam dzisiaj kurczaczka z sorowka z czerwonej kapustki a ja halibuta z sosem warzywno-pieczarkowym i surówka z sałaty rosso no i oczywiście ziemniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Litości, niektórzy do obiadu mają jeszcze sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam przed-weekendowo Choć ten piątek strasznie się dłuży Oj sobie jutro na nartach pośmigam O, a gdzie będziesz śmigał? Szklarska - tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 24.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam przed-weekendowo Choć ten piątek strasznie się dłuży Oj sobie jutro na nartach pośmigam O, a gdzie będziesz śmigał? Szklarska - tylko. Ale zawsze coś, oby tylko tłumów nie było. A może warto przejechać kawałek dalej za granicę, np. do Spindlerowego Mlyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts