maksiu 27.11.2003 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Wiecie ze to jest post o okrągłym numerze 200 000 na całym forum muratora...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.11.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ale się Maksiu wpasowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 SP.. chyba nie wierzysz w przypadki... czaiłem sie z tym postem od rana.. a już ostatnie 15 minut to sprawdzalem co chwilke stan licznikapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 27.11.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Witam z rana Wreszcie mam internet. Ale się tu działo... Na wstępie też zgłaszam brak odwiedzin praojca na mojej skromnej ziemi Teska i Grapusek - mało brakowało a mieszkałabym na Czerwonej Odpaliłam piec i od soboty jest ciepło - więc teraz grzeję i wietrzę..., byli u mnie macherzy od okien na regulację i ew. uzupełnienie ubytków- rewelacja. Jedno okno mi tak tynkarze porysowali (do gołego drewna) a teraz ni ma śladu . Każdy silikon sprawdzili - czy aby równy, jak mieli zastrzeżenia to całość wymieniali na nowy. Może dodam - okna Majewski, białe, sosna. Pozdrowienia dla całej braci budującej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Grapusek, Księgowa: bądźcie cierpliwi.. nie znacie dnia ni godziny kiedy zrobie wam nalot pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Maksiu no niezle wyczaiłes gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Teska: w końcu czegoś po praojcu można sie spodziewać.. a tak i splendor spływa na całą naszą grupę bo to tu znalazł się okrąglakpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 No Makisu - ty to się umiesz wkręcić na dorbre miejsce Gratulejszyn! Księgowa - trzymam kciuki Iwona G - fajniutki kwadracik Teska - 3mam kciuki Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 łomatko własnie odebrałam dystrybutor ciepłego powietrza tzw płaszcz łoj ale to wieeeellllkie.....nie wiem jak to zaciągnę na budowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 :D a mówią że od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.11.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Tak a propos tych kolorków, to ja mieszkałam przez 1,5 roku na różowej też na Bukowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Fajne macie te ulice.. przynajmniej nikt sie nie przyczepi ze nazwa polityczna... i nie zmieni świerczewskiego na popiełuszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.11.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ale Popielowi to się w Szczecinie dostało i zmienili go na pl. Matki Teresy z Kalkuty, co ja osobiście uważam za krańcowe nieporozumienie. Zwłaszcza, że większość szczeciniaków i tak nazywa po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.11.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 S.P. Kurde !A ja mieszkam w najbliższej okolicy dawnego placu Popiela.Jak sie taryfiarzowi mówi "Matki Teresy z Kalkuty"to robi gały jak pięciozłotówki - a po korekcie - nie ma problemu.Pozdrawiam całą brać budującó-mieszkająco-planującą.Sympatyków oczywiście też. Jak ja wam zazdroszczę - to musi być miłe tak patrzeć jak mury i inne rzeczy rosną. Pozdro bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Luuuuuuuudzie! Mam okna!!!!!!!! Przyszła właśnie druga partia!!!!!! Montaż w przyszłą sobotkę - mikołajki! Ale się cieszę!!!!!!!!!!! Fajnie jest się budować!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.11.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 ivette -gratulacje !Ty to masz farta - ja też tak chcę!!!! miłego popołudnia dla wszystkich! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Bodekku: kucze... byłem pewny że już dawno to zrobiłem... ale mi wstyd... obiecuje ze się poprawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.11.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 ivette no i to sie ciesze...fajnie taki prezencik w mikołajki... zeby jeszcze nie za Wasze pieniadze spraw zeby zrobilo sie bardziej sucho....a nie takie mokradło....popros tam na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Bodekku: nadrobiłem zaległości... a mimo to ze wstydu ze tak dlugo musiales czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 27.11.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Maksiu gratulacje 20 tysięczniku. Ivett to się nazywa szczęście http://pasaz.onet.pl/_d/sw/hd_swieta_02.gif może to kasa na okienka czego ci życzę Teska cieszę się że podoba się mój kwadracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts