trobe 27.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 No to mamy boom budownictwa sakralnego : W Tanowie proboszcz też się przymierza. Obecny kościół zajmuje lokal po byłej gospodzie, więc pewnie "nie uchodzi" A czemu? Wino mszalne nie pasuje? Hm, pewnie gryzie się z okowitą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Męczy mnie to ciągłe skrobanie/odśnieżanie szyb. Ja chcę mieć własny garaż!!!!!! wyjazd z ciepłego garażu jest bardzo miły Bodek, Ty mnie nie pogrążaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Delf no to mamy podobną myśl Nie jest to tupanie nóżką na zasadzie nie bo nie Mam nadzieję że dojdzie do dialogu i wypracowania jakiegoś kompromisu. Wiadomo że ci co będą mieszkać w najbliższym sąsiedztwie nie bedą zadowoleni innym będzie wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 trobe, do garażu lata zwykle mąż. Brrr, to ciemne pustkowie wieczorem ... . Mnie zostają skrobanki, na szczęście u nas tak nie kradną. Ale jak mieszkaliśmy w centrum, to wycieraczki i lusterka co rusz ginęły , nie wspominając o śladach bijatyk na masce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 No to mamy boom budownictwa sakralnego : W Tanowie proboszcz też się przymierza. Obecny kościół zajmuje lokal po byłej gospodzie, więc pewnie "nie uchodzi" A czemu? Wino mszalne nie pasuje? Hm, pewnie gryzie się z okowitą. Jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści albo z karczmy kościół zrobi. . Ja uważam, że obecny jest ok, zwłaszcza, że wierni mieszczą się swobodnie w środku. Dodam, że wiele z nowoczesnych kościołów ma bardzo kiepską architekturę i zamiast zdobić - szpeci nowe osiedla, vide - kościół na Zawadzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dodam, że wiele z nowoczesnych kościołów ma bardzo kiepską architekturę i zamiast zdobić - szpeci nowe osiedla, vide - kościół na Zawadzkiego Oh yeah! Potwierdzam. Sama ganiam do Garnizonowego, bo ta lanadara mnie odpycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 monka, kiedyś mieszkałam nad morzem w ośrodku vis a vis kościoła. Dzwony od 6.00 rano, stawiające wszystkich na baczność i całą niedzielę msze - jedna po drugiej przez głośniki zewnętrzne. Oj, dobrze, że tylko 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Męczy mnie to ciągłe skrobanie/odśnieżanie szyb. Ja chcę mieć własny garaż!!!!!! wyjazd z ciepłego garażu jest bardzo miły Bodek, Ty mnie nie pogrążaj! ja tylko podkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 monka, kiedyś mieszkałam nad morzem w ośrodku vis a vis kościoła. Dzwony od 6.00 rano, stawiające wszystkich na baczność i całą niedzielę msze - jedna po drugiej przez głośniki zewnętrzne. Oj, dobrze, że tylko 2 tygodnie! Maggie ten Ksiądz przyjechał znad morza, może to ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 monka, kiedyś mieszkałam nad morzem w ośrodku vis a vis kościoła. Dzwony od 6.00 rano, stawiające wszystkich na baczność i całą niedzielę msze - jedna po drugiej przez głośniki zewnętrzne. Oj, dobrze, że tylko 2 tygodnie! Maggie ten Ksiądz przyjechał znad morza, może to ten sam hahah, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 27.02.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witajcie bodek, kto robił Ci podjazdy? Jeżeli jesteś zadowolony to daj namiarki, plizzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.02.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 witajcie bodek, kto robił Ci podjazdy? Jeżeli jesteś zadowolony to daj namiarki, plizzz! cześć! nazwiska nie pomnę ale tel: 0607928182 oni współpracują z "Bramontem" z Dąbrowskiego. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Tak, z tą architekturą kościelną - potwierdzam. Ja powinnam na Wieniawskiego (taki amfiteatr), ale nie mogę, no nie mogę jakoś i ganiam do ... Dąbia; tylko, że tam z kolei jest chórek dzieciecy i nawet ksiądz spuszcza głowę, żeby nie parsknąć śmiechem i nie użyć gałek ocznych w widaomym celu, jak próbują na głosy śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witam - POSZUKUJĘ osób które są właścicielami działek BEZRZECZE wewnątrz zazanczonego grubą kreską pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 cześć, do Zomek : ja się zdecydowałam na "szkieletora", ale w wersji dom gotowy, tzn. przyjeżdża tirem zbudowany w fabryce dom, a nie jest budowany na działce. W tej chwili szukam godnego zaufania wykonawcy. Mam trzech na oku i zbieram informacje. do Didi : 1) przede wszystkim od kogo kupiłaś oczyszczalnię 2) kto ją montował 3) w którym momencie budowy buduje się oczyszczalnię 4) jaki jest koszt eksploatacji;wyobrażam sobie, że jak biologiczna to jakieś bakterie się tam wpuszcza;a co z detergentami- nie ma problemu? 5) i ogólnie na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie (parametry) pozdrawiam Marta 1. Od kogo będzie na priv 2. Ten sam pan 3. ja robiłam oczyszczalnię po postawieniu stanu surowego (potem wchodziłam z przyłączami w środku) 4. raz na miesiąc saszetka bakteri (opakowanie 6szt ok 50zł czyli 8,33zł) co do detergentów to staram się używać tych delikatniejszych, które ulegają biodegradacji czyli np frosch: od czasu do czasu wrzucę też środki do neutralizacji tłuszczy tak raz na trzy miesiące (też ok 10zł dawka) 5. parametru? podaliśmy stan ilościowy rodziny i poprosiliśmy o rzetelne dopasowanie - wszędzie nam wyliczono czyszczalnię 2m3 (chyba się nie pomyliłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Tomadyna zerknij na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dzięki za odpowiedzi. Czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 kiedy bedzie wiosna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 kiedy bedzie wiosna???? pewnie nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Tomadyna zerknij na priva! Ty też zerknij Dziękuję Ci serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts