Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

to ja mam zapytanie

....gdzie najlepiej jest sprzedac autko???? tzn wstawic do komisu czy lepiej dawac ogloszenie???

gdy sprzedawałam autko dałam ogłoszenie w kontakcie, w dniu ukazania się ogłoszenia auto zmieniło właściciela

albo coa fajnego sprzedawalaś...za super cene....

pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi....

Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73

ale niestety ciężko się dodzwonić :-?

ja dawałam ogłoszenie przez internet

a jak to się robi? wydawało mi się ze nie można

pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi....

Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73

ale niestety ciężko się dodzwonić :-?

ja dawałam ogłoszenie przez internet

i smsem trzeba zapłacic???? nie zawsze sie pokazuja....ale sprobuje.Dzieki

Didi a kiedy to było? bo słyszałam że teraz jest zastój

no, to było w 2003 roku jesienią :roll:

to już wiem czemu tak szybko poszedł :lol:

teraz jest cienko i podobno ceny aut poszły w dół

zalezy skad autko itp...facet powiedzial mi w komisie ze jest czesc osob ktorym jest obojetne czy samochod po wypadku itp..oby byl tani...

Natoamisat mam jakies :lol: szanse...bo serwisowany, maly pzrebieg udokumentowany, bez wypadku....itp...no i jak na takie male autko...2 poduszki, absik i klimatyzacja....hahahah do tego radio ze zmieniarka....itp...wiec moze da rade....ale tak naprawde wolalabym bez komisu bo wtedy moge sobie jezdzic...

Teska,

Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie.

A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny :p .

pamietasz stronke www???

Teska,

Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie.

A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny :p .

My też swoje pierwsze terażniejsze kupilismy w komisie aż w bielsku białej. Pomimo sprawdzenia w stacji kontroli pojazdów miałam całą drogę stracha czy się nie rozkraczy, ale chodził bez najmniejszych napraw 3 latka, a teraz co chwila :evil: Ale cóż latka lecą..... :wink: