Teska 27.02.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 kiedy bedzie wiosna???? pewnie nieprędko ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 to ja mam zapytanie ....gdzie najlepiej jest sprzedac autko???? tzn wstawic do komisu czy lepiej dawac ogloszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 to ja mam zapytanie ....gdzie najlepiej jest sprzedac autko???? tzn wstawic do komisu czy lepiej dawac ogloszenie??? gdy sprzedawałam autko dałam ogłoszenie w kontakcie, w dniu ukazania się ogłoszenia auto zmieniło właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Didi a kiedy to było? bo słyszałam że teraz jest zastój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 to ja mam zapytanie ....gdzie najlepiej jest sprzedac autko???? tzn wstawic do komisu czy lepiej dawac ogloszenie??? gdy sprzedawałam autko dałam ogłoszenie w kontakcie, w dniu ukazania się ogłoszenia auto zmieniło właściciela albo coa fajnego sprzedawalaś...za super cene.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 http://www.radnet.pl/pijak/ to ile sie uda przejsc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73 ale niestety ciężko się dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73 ale niestety ciężko się dodzwonić ja dawałam ogłoszenie przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.02.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Didi a kiedy to było? bo słyszałam że teraz jest zastój no, to było w 2003 roku jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73 ale niestety ciężko się dodzwonić ja dawałam ogłoszenie przez internet a jak to się robi? wydawało mi się ze nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.02.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 to ja mam zapytanie ....gdzie najlepiej jest sprzedac autko???? tzn wstawic do komisu czy lepiej dawac ogloszenie??? Najpierw ogłoszenie a jak nie da rezulatatu to wtedy komis. Moi rodzice nie mogli sprzedać tak a w komisie poszło na drugi dzień (może dlatego że biały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Didi a kiedy to było? bo słyszałam że teraz jest zastój no, to było w 2003 roku jesienią to już wiem czemu tak szybko poszedł teraz jest cienko i podobno ceny aut poszły w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Teska można telefonicznie złożyć ogłoszenie(tylko nie jestem pewna czy na autko też) tel. 091 812- 61-73 ale niestety ciężko się dodzwonić ja dawałam ogłoszenie przez internet i smsem trzeba zapłacic???? nie zawsze sie pokazuja....ale sprobuje.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Teska, Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie. A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Didi a kiedy to było? bo słyszałam że teraz jest zastój no, to było w 2003 roku jesienią to już wiem czemu tak szybko poszedł teraz jest cienko i podobno ceny aut poszły w dół zalezy skad autko itp...facet powiedzial mi w komisie ze jest czesc osob ktorym jest obojetne czy samochod po wypadku itp..oby byl tani... Natoamisat mam jakies szanse...bo serwisowany, maly pzrebieg udokumentowany, bez wypadku....itp...no i jak na takie male autko...2 poduszki, absik i klimatyzacja....hahahah do tego radio ze zmieniarka....itp...wiec moze da rade....ale tak naprawde wolalabym bez komisu bo wtedy moge sobie jezdzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Teska, Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie. A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny . no to ja sprobuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Teska, Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie. A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny . pamietasz stronke www??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Teska, Ja też dawałam ogłoszenie do Kontaktu przez internet (płaci się sms-em) i auto poszło następnego dnia. W listopadzie. A swoje jedno kupiłam w komisie - stało tam kilka miesięcy, za 2/3 wyjściowej ceny . My też swoje pierwsze terażniejsze kupilismy w komisie aż w bielsku białej. Pomimo sprawdzenia w stacji kontroli pojazdów miałam całą drogę stracha czy się nie rozkraczy, ale chodził bez najmniejszych napraw 3 latka, a teraz co chwila Ale cóż latka lecą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 27.02.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 pojade do Kontaktu i tez dam.....moze ktos kupi.... Teska, możesz internetem http://www.kontakt-st.pl wysyłasz sms-a, przysyłają ci kod i piszesz ogłoszenie, które ukazuję się wydaniu internetowym i papierowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts