Gość Gosc123 27.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ivette, gratulacje! Super! Wyprzedziłaś mnie... Teraz domek nabierze rumieńców, co? ... swoją drogą, nie chcę się chwalić , ale moje okna są już gotowe od tygodnia... Celowo jednak musiałem przesunąć ich montaż... No, jeszcze wszystko się może zdarzyć, jak dostawca będzie musiał, to nasz domek również ożyje w przyszłym tygodniu... kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.11.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Ivette, a skądeś wytrzasła ten śnieg na dachu... i w ogóle? U mnie tak jeszcze nie było... Fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.11.2003 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Iwona G: jeśli mogę coś powiedzieć to nie to 20 tys. ale 200 tyspozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.11.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam Was w piątkowy szarobury poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witam wszystkich w piątek Pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Dzięki wszystkim za gratulacje itd. Ale pragnę jednocześnie zauważyć, że to nie szczęście, tylko moja ciężka krwawica . Ale i tak się bardzo cieszę Teska - myślę, że pogoda jest super, jak na obecną porę - no ale jeśli prosisz: moja tajna wtyczko w niebie - proszę o suchą pogodę w Kościnie dla wspaniałej Teski a dla wszystkich innych niechaj cała zima będzie taka jak dzień dzisiejszy AMEN! Z góry dziękuję. Stasiek - zdjęcie zrobiłam w dzień naszego forumowego spotkania - piękne, nie? A jakie macie okna? Ja mam Urzędowskiego. Pozdrowienia weekendowe dla wszystkich i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.11.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witajcie Bracia i Siostry złączone w budowie!nareszcie piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.11.2003 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witajcie.. troszke dziś z rana byłem zajęty...z każdą minutą coraz bliżej weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Witajcie, witajcie..... .......Joasiu ależ pięknasta choinka.... taką też wstawicie do salonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.11.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ojej, ale ta Joasi choinka mnie nastroiła. Chyba w przyszłym tygodniu zrobię sobie dekorację w pracy, a co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.11.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Kurcze, ale wszyscy pracują. Aż mi głupio, chyba też skończę z tymi wycieczkami po forum i zabiorę się za coś pożytecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.11.2003 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Nie przesadzaj Sylwia... praca szkodzi... a chyba nie chcesz sobie sama zaszkodzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.11.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Oj, mi to chyba naprawdę dzisiaj szkodzi. Marzę o tym, żeby już była 15 i do domu. A przede mną jeszcze bal andrzejkowy u dzicka w szkole. Ech życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.11.2003 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Oj nie ty jedna byś chciała żeby to już było po robocie...no niestety... czas dziś się sprzysięgł chyba przeciw.. bo leci coraz wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.11.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Już nie daję rady, żadna kawa nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.11.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Fragment dzisiejszej gazety prawnej Wciąż niski VAT na budulec Ministerstwo Finansów przedłuży o 4 miesiące obowiązywanie preferencji w podatku VAT na materiały budowlane. Po 1 maja 2004 r. ma obowiązywać nowa ustawa o tym podatku, ale jej losy są wciąż niepewne. W rozmowie z „GP” wiceminister finansów Elżbieta Mucha rozwiała wątpliwości co do dalszego opodatkowania materiałów budowlanych. Wprawdzie z końcem br. wygaśnie przepis ustawowy o niższej stawce VAT na takie materiały, ale jej obowiązywanie może przedłużyć minister finansów swoim rozporządzeniem. – Minister skorzysta z tej możliwości – potwierdziła E. Mucha. Jednak takie rozporządzenie nie będzie mogło obowiązywać dłużej niż do 30 kwietnia 2004 r. Następnego dnia Polska stanie się członkiem Unii Europejskiej, której przepisy nie pozwalają na stosowanie takiej preferencji. Wynegocjowaliśmy jedynie do końca 2007 r. stosowanie 7-proc. stawki VAT na roboty budowlane i dostawę nowych mieszkań. Sejmowa Komisja Finansów Publicznych wciąż pracuje nad nową ustawą o podatku od towarów i usług, wprowadzającą w założeniu rozwiązania europejskie. Jednak rządowy projekt zawiera sporo niezgodności z prawem UE – tak stwierdzili posłowie Komisji, domagając się ponownej opinii z Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej. Chodzi tu m.in. o brak zwrotów podatku dla świadczących usługi za granicą czy konieczność składania kaucji gwarancyjnych. Następne posiedzenie Komisji w tej sprawie zaplanowano na 9 grudnia. W opinii samych posłów nie ma już szans na uchwalenie ustawy przed końcem br., choć rząd planował, by niektóre przepisy ustawy weszły w życie z nowym rokiem. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.11.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 witajcie......popołudniowcy.... miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 28.11.2003 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 witam wszystkich Joasiu jaka ta choinka piękna Księgowa Jak dobrze , że jest kros taki jak ty i śledzi to prawo budowlane dzięki ci za to http://bi.gazeta.pl/im/1609/z1609230T.jpg te kwiatki to dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2003 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Witam sobotnim porankiemspokojnej soboty zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 hej w sobotę.....to ja tez odcinam kuponik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts