Teska 01.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Bukowe to za słonecznym??, trochę za daleko z polic na tą pogodę, tym bardziej, że sama nie dam rady jechać i muszę brać taxi. no to rzeczywiscie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam witaj Didi....kiedy bedzie wiosna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.03.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Teska a w ktorym miejscu tez prosilabym o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam witaj Didi....kiedy bedzie wiosna???? posługując się cytatem z "samych swoich" powiem: a co ja wróżka? a tak poważnie to wszystko wkazywało na to , że już idzie, pewnie ktoś ją po drodze kawką poczęstował i ten moment zima wykorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tammara 01.03.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Planuje budowę w Mierzynie przy ul. Nasiennej. Narazie wraz "komitetem" uzbrajaliśmy działki. Dowiaduję sie tymczasem ze na naszej uliczce ma powstać kościól ( nie żebym była przeciwna kościołowi...ale w środku osiedla domków jednorodzinnych Osoby wiedzące coś na ten temat proszę o wiadomość- z góry dziękuję Pozdrowienia dla wszystkich budujących Co dużo kociołów powstaje, bo na Bezrzeczu widziałam, że też nowy budujš (wraz z doć sporš plebaniš) włanie w rodku osiedla domków i to całkiem blisko tego, który tam już jest, już krzyż stoi! Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Idę do stomatolog, zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Planuje budowę w Mierzynie przy ul. Nasiennej. Narazie wraz "komitetem" uzbrajaliśmy działki. Dowiaduję sie tymczasem ze na naszej uliczce ma powstać kościól ( nie żebym była przeciwna kościołowi...ale w środku osiedla domków jednorodzinnych Osoby wiedzące coś na ten temat proszę o wiadomość- z góry dziękuję Pozdrowienia dla wszystkich budujących Lucyna witaj w grupie w którym miejscu Nasiennej masz działkę? Co chcesz wiedzieć w sprawie Kościoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Idę do stomatolog, zobaczymy co powie. Trzymajcie kciuki. dzióbek może nie będzie tak źle Moja siostra upadła na schody jak była mała i załatwiła sobie górną jedynkę. Miała robione prześwietlenie okazało się szczęka była cała. Po jakimś czasie ząb zrobił się ciemniejszy i to tyle. Ze stałą jedynką nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziobek natomaist znam bardzo delikatna i bardzo dobra dentystke ale ona przyjmuje prywatnie na seledynowej ( Bukowe).....jesli cos sluze namiarkiem Teska a w ktorym miejscu tez prosilabym o namiar zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 01.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Lucyna witaj w grupie w którym miejscu Nasiennej masz działkę? Co chcesz wiedzieć w sprawie Kościoła? Witaj Monka! Czy rzeczywiscie ma powstać kościół na Nasiennej, bo oglądałam mapę i za bardzo nie widzę tam działki tak dużej zeby mógł stanąć kościół. Ja mam działkę bliżej Topolowej ,ale przy Nasiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 01.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 GrzesiekB odbierz priva Dzięki sąsiadko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 01.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Planuje budowę w Mierzynie przy ul. Nasiennej. Narazie wraz "komitetem" uzbrajaliśmy działki. Dowiaduję sie tymczasem ze na naszej uliczce ma powstać kościól ( nie żebym była przeciwna kościołowi...ale w środku osiedla domków jednorodzinnych Osoby wiedzące coś na ten temat proszę o wiadomość- z góry dziękuję Pozdrowienia dla wszystkich budujących Również witam nową sąsiadkę! Mierzyn coraz liczniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Lucyna witaj w grupie w którym miejscu Nasiennej masz działkę? Co chcesz wiedzieć w sprawie Kościoła? Witaj Monka! Czy rzeczywiscie ma powstać kościół na Nasiennej, bo oglądałam mapę i za bardzo nie widzę tam działki tak dużej zeby mógł stanąć kościół. Ja mam działkę bliżej Topolowej ,ale przy Nasiennej Lucyna zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem załamana Tu oczywiście stomatolog bardzo miła i nic nie wzięła, poradziła jechać do pam na stomatologie dziecięcą, tam dzwonię a dopiero jutro na 10.30 a do jutra moze dużo się stać. Dzwoniłam również na podzamcze do kliniki, rozmawiałam z doktorem i też radził mi pojechać do pam (aż mnie zdziwiło). I co robić czekać do jutra czy gdzieś spróbować jeszcze - a może to jest zbyt poważne żeby robić prywatnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 01.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam wszystkich Wystarczy że kilka dni tu nie zaglądam a już coś zaczyna się dziać. Monka czy ten kościół na Nasiennej to ma być bliżej Topolowej czy bliżej Grafitowej? A jeżli obok cmentarza to od Weleckiej czy z tyłu na polu? Jeżeli wiesz to bardzo proszę ..... z kolei od Tomadyny chciałabym się dowiedzieć które działki z zaznaczonego obszaru są zagrożone zabudową wielorodzinna. A w ogóle jak efekty rozmowy z wójtem? Ani nie można spokojnie pomieszkać ani się pobudować w spokojnej dzielnicy...... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem załamana Tu oczywiście stomatolog bardzo miła i nic nie wzięła, poradziła jechać do pam na stomatologie dziecięcą, tam dzwonię a dopiero jutro na 10.30 a do jutra moze dużo się stać. Dzwoniłam również na podzamcze do kliniki, rozmawiałam z doktorem i też radził mi pojechać do pam (aż mnie zdziwiło). I co robić czekać do jutra czy gdzieś spróbować jeszcze - a może to jest zbyt poważne żeby robić prywatnie?? ale czego sie obawiasz? że ząbki wypadną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Tomadyna wiesz już coś? jakie wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 01.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Lucyna zerknij na priva Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jestem załamana Tu oczywiście stomatolog bardzo miła i nic nie wzięła, poradziła jechać do pam na stomatologie dziecięcą, tam dzwonię a dopiero jutro na 10.30 a do jutra moze dużo się stać. Dzwoniłam również na podzamcze do kliniki, rozmawiałam z doktorem i też radził mi pojechać do pam (aż mnie zdziwiło). I co robić czekać do jutra czy gdzieś spróbować jeszcze - a może to jest zbyt poważne żeby robić prywatnie?? ale czego sie obawiasz? że ząbki wypadną? Tak, bo ten jeden się lekko rusza, a jej widzę, że to przeszkadza i stomatolog tutaj nastraszyła mnie trochę infekcją i leczeniem kanałowym, bo nie wiadomo czy coś nie pękło i nic do jedzenia tzn same papki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts