dzióbek 02.03.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witaj, a cóż takiego porabiasz, że nie masz czasu "wdepnąc". Czyżby intensywny karnawał? zaczynam budowę! tak poważnie, to mój 14-miesięczny maluch to istny urwis, jestem cały dzień na ''przyspieszonych" obrotach, a wieczorem padam z nóg Nikt lepiej ode mnie tego nie rozumie. Sama dostałam nieźle w kośc, kiedy mój Syn był malutki. ja też - tylko że dla odmiany dziewczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.03.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Nikt lepiej ode mnie tego nie rozumie. Sama dostałam nieźle w kośc, kiedy mój Syn był malutki. ja też - tylko że dla odmiany dziewczę Uwierz, że powinnaś to docenic mimo pozorów podobieństwa tych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 BARDZO DZIEKUJE!!!!! nie bardzo mi chodzi o to zeby cos wystarczyło przy mojej ziemi glina z iłem zdecydowalam sie na lane ... ale dzisiaj ktos popukał sie w glowe ze po co i ze koszty wieksze , ale chyba jednak zostanę przy swoich zalozeniach Nie ma to jak pisac na raty. W temacie fundamentów. Najlepiej przelicz sobie koszty obu wariantów i wtedy podejmij decyzję. Każda tańsza będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 cos na wieczorek http://foto.onet.pl/upload/28/47/_582236_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 oczywiście witam wszystkie "nowalijki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Coś mi ENEA bokami robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Coś mi ENEA bokami robi znowu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Coś mi ENEA bokami robi znowu ???? ah! zamiast sobie (ENEA) polepszyć - na co wskazuje starostwo to ENEA upiera się przy innym rozwiązaniu więc sprawa mojego przyłącza trafiła do wojewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 BARDZO DZIEKUJE!!!!! nie bardzo mi chodzi o to zeby cos wystarczyło przy mojej ziemi glina z iłem zdecydowalam sie na lane ... ale dzisiaj ktos popukał sie w glowe ze po co i ze koszty wieksze , ale chyba jednak zostanę przy swoich zalozeniach Nie ma to jak pisac na raty. W temacie fundamentów. Najlepiej przelicz sobie koszty obu wariantów i wtedy podejmij decyzję. Każda tańsza będzie dobra. Nieocenione rady jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam stanna dziś : 2 w domu chorych jeden w szkole jeszcze zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Didi z nimi tak to już jest. Ostatnio przegrali sprawę sądową o nielegalny pobór energii, okazało się, że licznik który zakwalifikowali jako "świadomie uszkodzony" w celu nielegalnego poboru energii, został już w stanie uszkodzonym zamontowany i to z pełną świadomością, w toku procesu okazało się, że była to świadoma praktyka firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Didi z nimi tak to już jest. Ostatnio przegrali sprawę sądową o nielegalny pobór energii, okazało się, że licznik który zakwalifikowali jako "świadomie uszkodzony" w celu nielegalnego poboru energii, został już w stanie uszkodzonym zamontowany i to z pełną świadomością, w toku procesu okazało się, że była to świadoma praktyka firmy. 1 lutego minął okres do kiedy (zgodnie z umową) mieli mi postawić ZK, teraz się zastanawiam czy nie zarządać od nich odszkodowania??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 I jak ząbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 I jak ząbki? Mamy czekać, zrobiliśmy zdjęcie, za tydzień do kontroli i podawać tylko papki do jedzenia, może ten zruszony się zagoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Didi z nimi tak to już jest. Ostatnio przegrali sprawę sądową o nielegalny pobór energii, okazało się, że licznik który zakwalifikowali jako "świadomie uszkodzony" w celu nielegalnego poboru energii, został już w stanie uszkodzonym zamontowany i to z pełną świadomością, w toku procesu okazało się, że była to świadoma praktyka firmy. 1 lutego minął okres do kiedy (zgodnie z umową) mieli mi postawić ZK, teraz się zastanawiam czy nie zarządać od nich odszkodowania??????? trza tępić monopola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam wszystkich czwartkowo także Lucynę i malypio. Odnośnie gminy to mogę tylko napisać że mają tam tak duży burdel że moim zdaniem nikt tam nad niczym nie panuje. Informacja z wczoraj -> na 95% pozostanie stary plan Informacja z dziś -> na 95% zatwierdzą nowy Oficjalne stanowisko gminy w tym zakresie planowane jest na 15.03.2006. Choć chyba nie będę wstanie spać do dnia kiedy nie zobaczę oficjalnego papierka. Wczoraj miałem stan przedzawałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Didi z nimi tak to już jest. Ostatnio przegrali sprawę sądową o nielegalny pobór energii, okazało się, że licznik który zakwalifikowali jako "świadomie uszkodzony" w celu nielegalnego poboru energii, został już w stanie uszkodzonym zamontowany i to z pełną świadomością, w toku procesu okazało się, że była to świadoma praktyka firmy. 1 lutego minął okres do kiedy (zgodnie z umową) mieli mi postawić ZK, teraz się zastanawiam czy nie zarządać od nich odszkodowania??????? u mnie się spóżniają już przeszło miesiąc i nie zanosi się nic na marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts