bodekku 02.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam wszystkich czwartkowo także Lucynę i malypio. Odnośnie gminy to mogę tylko napisać że mają tam tak duży burdel że moim zdaniem nikt tam nad niczym nie panuje. Informacja z wczoraj -> na 95% pozostanie stary plan Informacja z dziś -> na 95% zatwierdzą nowy Oficjalne stanowisko gminy w tym zakresie planowane jest na 15.03.2006. Choć chyba nie będę wstanie spać do dnia kiedy nie zobaczę oficjalnego papierka. Wczoraj miałem stan przedzawałowy. a może trzeba to roz............................ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a może trzeba to roz............................ć roz..wiąza..ć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 a może trzeba to roz............................ć roz..wiąza..ć?? Chyba tylko granatem lub walcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.03.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam wszystkich czwartkowo także Lucynę i malypio. Odnośnie gminy to mogę tylko napisać że mają tam tak duży burdel że moim zdaniem nikt tam nad niczym nie panuje. Informacja z wczoraj -> na 95% pozostanie stary plan Informacja z dziś -> na 95% zatwierdzą nowy Oficjalne stanowisko gminy w tym zakresie planowane jest na 15.03.2006. Choć chyba nie będę wstanie spać do dnia kiedy nie zobaczę oficjalnego papierka. Wczoraj miałem stan przedzawałowy. spokojnie szkoda serducha...... jestem żywotnie zainteresowana zmiana choćby ze wzgl na sąsiedztwo kurczę a może ktoś chce w łapę? to tylko takie rozważania na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 02.03.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 tomadyna dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie !!! Jestem pierwszy raz na forum Klubu Szczecińskiego. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej grupy Również witam serdecznie wszystkich i chcialbym prosić o to samo co koleżanka powyżej. Wchodzę na forum od kilku dobrych tygodni i jak na razie się tylko przysłuchuję , patrzę , szukam, notuję i ... Zazdroszczę Wam, że już budujecie, kończycie, mieszkacie itp. Ja jestem na samym początku tej drogi , a to oznacza , że ani nie mam jeszcze działki, ani domu, ani projektu, ani nawet wybranego banku , w którym wezmę kredyt. Ale mam coś innego, ogromną wiarę , że wraz z moja cudowną rodzinką zamieszkam wreszcie w domku, naszym przytulnym domku... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Kacha72, może spróbuję odpowiedzieć w zastępstwie trobe : Fundamenty lane są bardziej wytrzymałe - bądź co bądź to konstrukcja monolityczna, ale te z bloczków są tańsze i na potrzeby domku jednorodzinnego zupełnie wystarczające . BARDZO DZIEKUJE!!!!! nie bardzo mi chodzi o to zeby cos wystarczyło przy mojej ziemi glina z iłem zdecydowalam sie na lane ... ale dzisiaj ktos popukał sie w glowe ze po co i ze koszty wieksze , ale chyba jednak zostanę przy swoich zalozeniach ja mam lane monolityczne z uszczelniaczem dodanym do betonu.I nie sadze ze to głupi pomysł był...w kazdym razie uwazam lepszy niz bloczki....ale pewnie drozszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 popoludniowo witam..... kurka...od 8 do 16 pradu nie bylo.... a w domu wsio na prad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam popoludniowo Bez pradu to naprawde kicha . Kurcze co za pogoda i w kosciach zaczyna mnie lamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.03.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 1 lutego minął okres do kiedy (zgodnie z umową) mieli mi postawić ZK, teraz się zastanawiam czy nie zarządać od nich odszkodowania??????? Najgorsze, że umowa z Eneą (niestety nie do dyskusji) jest tak skonstruowana, że naprawdę nie ma szans na wygranie sprawy przy opóźnieniu inwestycji. Ja zgrzytam zębami ale muszę kupic agregat prądotwórczy, bo nie wiem ile jeszcze będę czekac na przyłącze. Termin minąl a projekt zlecany przez Eneę jeszcze nie trafił do urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 [ trza tępić monopola Ojej, poczekajmy chociaż do piątku. W moim wieku kac w pracy to cięęęężka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To az takie problemy z pradem w 21 wieku .Szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 witam wieczorkowo co niektórym tylko wspolczuć z tym prundem i życzyc taniego zakupu elektrowni .. made in castorama ,real itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Odnośnie gminy to mogę tylko napisać że mają tam tak duży burdel że moim zdaniem nikt tam nad niczym nie panuje. Informacja z wczoraj -> na 95% pozostanie stary plan Informacja z dziś -> na 95% zatwierdzą nowy Oficjalne stanowisko gminy w tym zakresie planowane jest na 15.03.2006. Choć chyba nie będę wstanie spać do dnia kiedy nie zobaczę oficjalnego papierka. Wczoraj miałem stan przedzawałowy. czemu dopiero 15 marca? od czego to jest uzależnione? mam nadzieję że nie wszystko stracone i że przejdzie ta opcja z nowym planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Odnośnie gminy to mogę tylko napisać że mają tam tak duży burdel że moim zdaniem nikt tam nad niczym nie panuje. Informacja z wczoraj -> na 95% pozostanie stary plan Informacja z dziś -> na 95% zatwierdzą nowy Oficjalne stanowisko gminy w tym zakresie planowane jest na 15.03.2006. Choć chyba nie będę wstanie spać do dnia kiedy nie zobaczę oficjalnego papierka. Wczoraj miałem stan przedzawałowy. czemu dopiero 15 marca? od czego to jest uzależnione? mam nadzieję że nie wszystko stracone i że przejdzie ta opcja z nowym planem. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASĘ no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 podnosze bo spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 To i ja podbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 http://biznes.onet.pl/0,1271383,wiadomosci.html to na dobicie - też w sprawie monopoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.03.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 coś widzę że coś tu nas mało PODCIĄGAMY DO GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts