ulanka 03.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 peterz jak idzie budowanie?? Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam Dzień dobry, tu zona Peterz:-) Piotra nie ma - wyfrunął daleeeko, bedzie w przyszłym tygodniu. A budowa idzie swietnie - mamy juz wieżbę, kominy i niektore scianki działowe na poddaszu. Teraz "robi sie" jaskółka. Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.03.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux zwaliła mnie z nóg , okno bez kołnierza za 2500 tys, To jakiś full wypas. Weź normalne okno Veluxa to zapłacisz połowę tej kwoty. A przy okazji. Dach kryjesz oknami, że tak ich dużo potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula Co to znaczy duży? (Muszę się pocieszać, bo u mnie jakowaś hala sportowa i już się zastanawiam, któremu z domowych facetów odciąć ogrzewanie, bo łone przeca gruboskórne som. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A przy okazji. Dach kryjesz oknami, że tak ich dużo potrzebujesz? Bo to mają być szklane domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam wszystkich trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki Witaj w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 03.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula Co to znaczy duży? (Muszę się pocieszać, bo u mnie jakowaś hala sportowa i już się zastanawiam, któremu z domowych facetów odciąć ogrzewanie, bo łone przeca gruboskórne som. ) duzy to znaczy 200 m2. Bałam sie, ze łazienka będzie mała, ze kotłownia będzie mała a są duze. Pokoje są duze. to ponad trzykrotność naszego mieszkania;-). Do tego jeszcze taras (duży, a jakże;-). A zaczeło sie od marzen od małym domku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 duzy to znaczy 200 m2. Bałam sie, ze łazienka będzie mała, ze kotłownia będzie mała a są duze. Pokoje są duze. to ponad trzykrotność naszego mieszkania;-). Do tego jeszcze taras (duży, a jakże;-). A zaczeło sie od marzen od małym domku;-) To ja nadal mam landarę. Pocieszam się, że z moich 230 - 45 m2, to garaż. Ja też zaczynałam skromnie ale mój architekt powiedział: No nie, jeśli ma być te 160m2, to proszę nie oczekiwać pomieszczenia gospodarczego, pralni, garderób itp. No i mam, to co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 03.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 duzy to znaczy 200 m2. Bałam sie, ze łazienka będzie mała, ze kotłownia będzie mała a są duze. Pokoje są duze. to ponad trzykrotność naszego mieszkania;-). Do tego jeszcze taras (duży, a jakże;-). A zaczeło sie od marzen od małym domku;-) To ja nadal mam landarę. Pocieszam się, że z moich 230 - 45 m2, to garaż. Ja też zaczynałam skromnie ale mój architekt powiedział: No nie, jeśli ma być te 160m2, to proszę nie oczekiwać pomieszczenia gospodarczego, pralni, garderób itp. No i mam, to co mam. hmmm, ja liczylam BEZ garazu:-). Jednostanowiskowego, ale wiekszego niz standard. Wiec landara jak nic. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 duzy to znaczy 200 m2. Bałam sie, ze łazienka będzie mała, ze kotłownia będzie mała a są duze. Pokoje są duze. to ponad trzykrotność naszego mieszkania;-). Do tego jeszcze taras (duży, a jakże;-). A zaczeło sie od marzen od małym domku;-) To ja nadal mam landarę. Pocieszam się, że z moich 230 - 45 m2, to garaż. Ja też zaczynałam skromnie ale mój architekt powiedział: No nie, jeśli ma być te 160m2, to proszę nie oczekiwać pomieszczenia gospodarczego, pralni, garderób itp. No i mam, to co mam. tym razem ja witam w klubie mój 240 z garazem na jedno autko iiiiiii coooo mówicie ze wielkie??????? hm ja nie wim bo dopiero mam to na papierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dołączam do klubu "puszystych" 200 + garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 peterz jak idzie budowanie?? Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam Dzień dobry, tu zona Peterz:-) Piotra nie ma - wyfrunął daleeeko, bedzie w przyszłym tygodniu. A budowa idzie swietnie - mamy juz wieżbę, kominy i niektore scianki działowe na poddaszu. Teraz "robi sie" jaskółka. Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula SUPER Idziecie jak burza, aby u mnie tak sprawnie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 peterz jak idzie budowanie?? Jak pewnie zaglądasz na forum to wiesz że od 2 tygodni mam same problemy z malutką i nie mam kiedy się wybrać do dobrej. Pozdrawiam Dzień dobry, tu zona Peterz:-) Piotra nie ma - wyfrunął daleeeko, bedzie w przyszłym tygodniu. A budowa idzie swietnie - mamy juz wieżbę, kominy i niektore scianki działowe na poddaszu. Teraz "robi sie" jaskółka. Duży dom nam wyszedł pozdrawiam ula ooooo zyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam wszystkich trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki Moja to etap nie przechodzi od dawna a ja mogę sobie gadać i gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a wiecie ze od wrzesnia beda 3 przedszkola dwujezyczne...super pomysl..maluchy od poczatku beda obowac z innym jezykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Znów mi się udało niechcący otworzyć nową stronkę. Ale fajnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a wiecie ze od wrzesnia beda 3 przedszkola dwujezyczne...super pomysl..maluchy od poczatku beda obowac z innym jezykiem... gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a wiecie ze od wrzesnia beda 3 przedszkola dwujezyczne...super pomysl..maluchy od poczatku beda obowac z innym jezykiem... gdzie?? przedszkole nr 2 na wojska polskiego, pp na bukowym nr 8 muzyczna jedynka w tych prezdszkolach bedzie niemiecki a w trzecim angileski ale jesczze nie wiadomo ktore... gazeta wyborcza dzis o tym pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No własnie gdzie? A wy nic nie chwalicie, że nam "drzwi" naprawiono Maksiu, do ciebie podziekowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 o tu: http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3192395.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No własnie gdzie? A wy nic nie chwalicie, że nam "drzwi" naprawiono Maksiu, do ciebie podziekowania? A były popsute???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts