tomadyna 04.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dziękuję wszystkim za odpowiedź! Witajcie wieczorową porą ! Dziś jestem na etapie szukania okien dachowych; pomóżcie! Gdzie i jakie okna dachowe można kupić za logiczną kwotę ? Oferta Velux ........... ......................................... .........z tymi oknami ,że aż ..... nie lubię się tlumaczyć, ale muszę, to cena od jednej z firm szczecińskich też wydawała mi się trochę za wysoka. Dopisuję się do klubu ''puszystych" (196 m2 pow. użyt.) Nikt Cię nie krytykował - martwimy się po prostu o Twoją kasę Wszyscy byli zdziwieni że tak drogo te okna ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam w sobotę. Cos pogoda się popsuła i wyglada na to, że na spcer to tylko z psem. Wczoraj zakupiłem antenę zewnętrzną aby poprawić komfort oglądania telewizji i dzisiaj chciałem ją zamontować, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, na dworze -1, prószy śnieg, a dach mokry. Chyba nie będę ryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam w sobotę. Cos pogoda się popsuła i wyglada na to, że na spcer to tylko z psem. Wczoraj zakupiłem antenę zewnętrzną aby poprawić komfort oglądania telewizji i dzisiaj chciałem ją zamontować, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, na dworze -1, prószy śnieg, a dach mokry. Chyba nie będę ryzykował Lepiej nie ryzykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tak mnie dzisiaj skrytykowaliscie z tymi oknami ,że aż ..... nie lubię się tlumaczyć, ale muszę, to cena od jednej z firm szczecińskich też wydawała mi się trochę za wysoka. Dopisuję się do klubu ''puszystych" (196 m2 pow. użyt.) Nie odbieraj naszych odpowiedzi jako krytyki. Ten żywiolowy odzew wynikał z dobrych intencji. Przecież to Twój dom, Twoje pieniądze i nikomu przez myśl by nie przyszło żeby Cię krytykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje ......... Nie mam nawet motywacji, żeby się zmotywowac do pisania o sposobach motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje a może poprostu trzeba trochę odpocząć i nabrać nowych sił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam sobotnio coś nie moge sie zmotywować do zadnego działania ... a dzieło dnia trzeba dokonać .... może znacie jakiś sposób na motywacje Witam To chyba pogoda bo mnie tez by zmotywowalo ale sloneczko i ciepla wiosenna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach A czy to znaczy ze w Szczecinie swieci sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Co tak pusto ? Wszyscy poszli sie opalać na swoich ogrodach ? albo na balkonach A czy to znaczy ze w Szczecinie swieci sloneczko PEWNIE!! Tylko takie szare i kłębiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Poraz pierwszy otworzylam nowa strone gratulacje Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 śwwieci i pada na zmianę....... moze brak im motywacji do napisania czegokolwiek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krzymi 04.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dorzucam sie ze swoim postem dla podciagniecia.Pozdrawiam slonecznie.Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam! Też podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts