Didi 04.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Dołączam do klubu "puszystych" 200 + garaż u mnie też 200+ garaż Napisz jeszcze ile kosztuje Cię ogrzewanie. To zaczyna mi spędzac sen z powiek, szczególnie że moja landara jakaś rozłożysta i niemała kubaturowo. Mnie o to nie pytaj, bo odpowiedź będzie nie reprezentatywna gdyż cały czas używamy kominka. Opłaty za gaz wynoszą u nas 60zł miesięcznie, a w te największe mrozy, kiedy dogrzewaliśmy się trochę przyszedł rach 105zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam wszystkich trobe mój syn ma 12 lat ... i chyba go zamorduje... dorasta???jeszcze nie jestem na to gotowa za to dwulatka ma etap wszystko NIE generalnie kochane dzieciaki matko moja córka ma 8 lat (za 10 dni) i generlanie ona wszystko wie lepiej i już kilka razy chciała sie już z domu wyprowadzać: "bo jej nie rozumiemy". Co będzie później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witam popołudniowo!! Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, słoneczko swieci tlyko ten wiaterek zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 matko moja córka ma 8 lat (za 10 dni) i generlanie ona wszystko wie lepiej i już kilka razy chciała sie już z domu wyprowadzać: "bo jej nie rozumiemy". Co będzie później? Ha, ha, później może byc tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Mnie o to nie pytaj, bo odpowiedź będzie nie reprezentatywna gdyż cały czas używamy kominka. Opłaty za gaz wynoszą u nas 60zł miesięcznie, a w te największe mrozy, kiedy dogrzewaliśmy się trochę przyszedł rach 105zł. A drewno też pewnie masz taniej? No cóż, zainwestuję w kożuch albo kupię chałupę nad Morzem Śródziemnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Mnie o to nie pytaj, bo odpowiedź będzie nie reprezentatywna gdyż cały czas używamy kominka. Opłaty za gaz wynoszą u nas 60zł miesięcznie, a w te największe mrozy, kiedy dogrzewaliśmy się trochę przyszedł rach 105zł. A drewno też pewnie masz taniej? ten szewc w butach chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.03.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 A ja skorzystałem ze świecącego od południa słońca i jednak udało się zainstalować antenę na dachu, no i jakość obrazu jest od razu lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Melduję, że dla "Szczecińskiej listy rankingowej" znalazłem nowyserwer. Oto jego adres: http://gaiger.50webs.com/lista/ Dokonałem także wszystkich zaległych uzupełnień.Proszę zgłaszać jak bym coś pominął albo pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ło boże, ło boże co ja tu robię z moim 105+36 no to idę do tego domku małego własnego pa, paaaaaaaaaa hahah no co sie kobieto przejmujesz...najwazniejsze ze cie stac na niego...znam takich co to pobudowali 230 m2 z kredytu ( rany!!!) i teraz pazury gryza....jak to ogrzac...no i samo wykonczenie jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to ja sobotnio witam....i podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 04.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 tak mnie dzisiaj skrytykowaliscie z tymi oknami ,że aż ..... nie lubię się tlumaczyć, ale muszę, to cena od jednej z firm szczecińskich też wydawała mi się trochę za wysoka. Dopisuję się do klubu ''puszystych" (196 m2 pow. użyt.) Nie odbieraj naszych odpowiedzi jako krytyki. Ten żywiolowy odzew wynikał z dobrych intencji. Przecież to Twój dom, Twoje pieniądze i nikomu przez myśl by nie przyszło żeby Cię krytykowac. ja tylko tak zażartowałam i właśnie tak to odebrałam , jak dobrą radę Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzięki za dobre rady życzę miłego wieczoru wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to ja sobotnio witam....i podnosze a to nie na zlocie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to ja sobotnio witam....i podnosze a to nie na zlocie??? hahahah nie.....niesmialo powiem...wyrosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to ja sobotnio witam....i podnosze a to nie na zlocie??? hahahah nie.....niesmialo powiem...wyrosłam to znów mi się coś pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk papużki czy kurki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk papużki czy kurki?? Glownie papugi,kanarki i inne trzymane w klatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk ja bym powiedziała że to ograniczony naród wszystko ściśle wg przepiów i innych dyrektyw koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk ja bym powiedziała że to ograniczony naród wszystko ściśle wg przepiów i innych dyrektyw koszmar A ja bym powiedziala ze policyjny narod i bardzo wpadajacy w panke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.03.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk papużki czy kurki?? Glownie papugi,kanarki i inne trzymane w klatkach A granicy jeszcze nie zamykają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts