tomadyna 06.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No , towarzystwo. Proszę wziąc się w garśc, bo tu znowu jak u cioci na imieninach. Swoją drogą likierku zabrakło. Gdzie jest Tomadyna? On dobrze polewa. Kurczę i znów mnie nie było tam gdzie powinienem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam śnieżnie poniedziałkowo - wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wiecie co ale niemcy to narod pankarzy . Wlasnie pokazuja wiadomosci i mowia ze z powodu ptasiej grypy schroniska maja problem bo niemcy masowo oddaja ptaki do schronisk nie tylko ptaki.....koty tez masowo sa oddawane do schronisk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dlugo mnie tu nie bylo i sporo sie zmienilo... bryta bedziemy sasiadami Wybralismy dzialke na sw.Huberta Witam wszystkich poniedzialkowo . Wiem wiem ze bedziemy sasiadami od wlasciciela dzialek i bardzo sie ciesze Jak go dobrze zrozumialam to twoja jest po prawej druga od lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 No , towarzystwo. Proszę wziąc się w garśc, bo tu znowu jak u cioci na imieninach. Swoją drogą likierku zabrakło. Gdzie jest Tomadyna? On dobrze polewa. A to dobre okreslenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 chyba wkońcu sie nauczyłam wchodzic do grupy-zaraz sie przekonam ano sie udało...Witaj w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 mamy zamiar w Płoni a w krtorym miejscu w Płoni???? gdzies koło Debowej??? czy dalej...kolo nauczycielskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem Nikt tu z nikim nie walczy To oczywiste że lewobrzeże jest górą i prawobrzeże nie może tego przeżyć swiete słowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 właśnie czytałam średni wiek budujących-kurcze to my (ja i moja połowa )może za starzy hahaah nie przejmuj sie...ja wprawdzie juz mieszkam ale chyba mogłabym tu za babcie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu Was obserwuję i zastanawiam się: wejść - nie wejść. Przeważają Tu rozmowy jak u cioci na imieninach. Czy budowanie juz Wam się znudziło? Czy też jesteście szczęśliwcami, którzy mają to za sobą? Może jadnak neofita może liczyć na Waszą pomoc? bo tu rozmawia sie o wszystkim...nie tylko o budowie.....a jak juz bedziesz cokolwiek budował....to sam zrozumiesz dlaczego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.03.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni witaj, może pomogę. masz na myśli: Hydropan 2? super gość. a Apę prowadzą znajomi, co nie znaczy że napewno będzie taniej, ale u mnie kilkukrotnie zdało egzamin. przepraszam nie przywitałam się ze wszystkimi. witam w poniedziałek. 3 min sie spóźniłam do roboty, bo jakiś tir się zgubił i jechał 10 km/h, a u mnie same zakręty i nie było jak go wyminąć. Teska - pewnie że lepiej wykończyć chociaż mały, ale w moim też jeszcze sporo brakuje. jedno co dobre to, grzeję gazem normalnie i nie obgryzam palców, ale meble nadal do kupienia z tą grypą - to ja tylko czekam jak nas otoczą kordonem jako strefę zapowietrzoną i będzie trzeba sobie robić przymusowe wakacje pozdrowionka dla wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Będę się budował przy ul. Zeusz w Mierzynie. To nowa lokalizacja dla budujacych: na samym koncu Mierzyna (trasa na lubieszyn) w lewo (prowadzi do osiedla Pod Lipami) . Zalety: asfalt pod działke, do pracy na pomorzanach dojeżdżam w ciągu 15 min [średnia]; minusy: na razie nie ma kanalizy (ma być za 2 lat) - buduje szambo, hmm...no to wiem gdzie a jaki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam śnieżnie poniedziałkowo - wiosna idzie wiosna snieg i za oknem 16 na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni witaj, może pomogę. masz na myśli: Hydropan 2? super gość. a Apę prowadzą znajomi, co nie znaczy że napewno będzie taniej, ale u mnie kilkukrotnie zdało egzamin. przepraszam nie przywitałam się ze wszystkimi. witam w poniedziałek. 3 min sie spóźniłam do roboty, bo jakiś tir się zgubił i jechał 10 km/h, a u mnie same zakręty i nie było jak go wyminąć. Teska - pewnie że lepiej wykończyć chociaż mały, ale w moim też jeszcze sporo brakuje. jedno co dobre to, grzeję gazem normalnie i nie obgryzam palców, ale meble nadal do kupienia z tą grypą - to ja tylko czekam jak nas otoczą kordonem jako strefę zapowietrzoną i będzie trzeba sobie robić przymusowe wakacje pozdrowionka dla wszyskich myslisz ze nas zapowietrza????? hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 no to teraz sie przywitam...witam grupkę.....chciałabym wiosennie....ale sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 no to teraz sie przywitam...witam grupkę.....chciałabym wiosennie....ale sie nie da Ja juz tez marze zeby wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 właśnie czytałam średni wiek budujących-kurcze to my (ja i moja połowa )może za starzy hahaah nie przejmuj sie...ja wprawdzie juz mieszkam ale chyba mogłabym tu za babcie robic nie kracz Teska, bo z tego odprowadzania syna może coś wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni Ja zaopatrywałam się na początku budowy w Partnerze, ale.....miałam wrażenie, że im nie zależy na kliencie, bo nie zachowywali terminów i nie było zbyt miło, krótko mówiąc często zbywali mnie i kazali zadzwonić później, więc podziękowałam za współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 do Trobe-to znaczy że lewobrzeże walczy z prawobrzezem-szkoda ale jestem nowa i nic nie wiem nie walczy a współzawodniczy prawobrzeżanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts