Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Dlugo mnie tu nie bylo i sporo sie zmienilo...

bryta bedziemy sasiadami

Wybralismy dzialke na sw.Huberta :D

Witam wszystkich poniedzialkowo .

Wiem wiem ze bedziemy sasiadami od wlasciciela dzialek i bardzo sie ciesze :D :D :D

Jak go dobrze zrozumialam to twoja jest po prawej druga od lasu :D

Witam serdecznie! Od jakiegoś czasu Was obserwuję i zastanawiam się: wejść - nie wejść. Przeważają Tu rozmowy jak u cioci na imieninach. Czy budowanie juz Wam się znudziło? Czy też jesteście szczęśliwcami, którzy mają to za sobą? Może jadnak neofita może liczyć na Waszą pomoc?

bo tu rozmawia sie o wszystkim...nie tylko o budowie.....a jak juz bedziesz cokolwiek budował....to sam zrozumiesz dlaczego .... :lol: :lol:

halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni

witaj, może pomogę. masz na myśli: Hydropan 2? super gość. a Apę prowadzą znajomi, co nie znaczy że napewno będzie taniej, ale u mnie kilkukrotnie zdało egzamin.

przepraszam nie przywitałam się ze wszystkimi. witam w poniedziałek. 3 min sie spóźniłam do roboty, bo jakiś tir się zgubił i jechał 10 km/h, a u mnie same zakręty i nie było jak go wyminąć.

Teska - pewnie że lepiej wykończyć chociaż mały, ale w moim też jeszcze sporo brakuje. jedno co dobre to, grzeję gazem normalnie i nie obgryzam palców, ale meble nadal do kupienia :lol:

z tą grypą - to ja tylko czekam jak nas otoczą kordonem jako strefę zapowietrzoną i będzie trzeba sobie robić przymusowe wakacje

pozdrowionka dla wszyskich

Będę się budował przy ul. Zeusz w Mierzynie. To nowa lokalizacja dla budujacych: na samym koncu Mierzyna (trasa na lubieszyn) w lewo (prowadzi do osiedla Pod Lipami) . Zalety: asfalt pod działke, do pracy na pomorzanach dojeżdżam w ciągu 15 min [średnia]; minusy: na razie nie ma kanalizy (ma być za 2 lat) - buduje szambo,

hmm...no to wiem gdzie :lol: a jaki projekt?

halo, halo poszukuje osoby z Dołuj(myśle ze dobrze kojarze) która miała styczność z fachowcami ze struga -kominki-piece-hydraulika,i czy może ktoś się zaopatrywał w ,,Partnerze,,lub w APA na gdańskiej bo szukam najtańszych hurtowni

witaj, może pomogę. masz na myśli: Hydropan 2? super gość. a Apę prowadzą znajomi, co nie znaczy że napewno będzie taniej, ale u mnie kilkukrotnie zdało egzamin.

przepraszam nie przywitałam się ze wszystkimi. witam w poniedziałek. 3 min sie spóźniłam do roboty, bo jakiś tir się zgubił i jechał 10 km/h, a u mnie same zakręty i nie było jak go wyminąć.

Teska - pewnie że lepiej wykończyć chociaż mały, ale w moim też jeszcze sporo brakuje. jedno co dobre to, grzeję gazem normalnie i nie obgryzam palców, ale meble nadal do kupienia :lol:

z tą grypą - to ja tylko czekam jak nas otoczą kordonem jako strefę zapowietrzoną i będzie trzeba sobie robić przymusowe wakacje

pozdrowionka dla wszyskich

myslisz ze nas zapowietrza????? hahahahah

Ja zaopatrywałam się na początku budowy w Partnerze, ale.....miałam wrażenie, że im nie zależy na kliencie, bo nie zachowywali terminów i nie było zbyt miło, krótko mówiąc często zbywali mnie i kazali zadzwonić później, więc podziękowałam za współpracę