S.P. 01.12.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Oj Teska, mnie to nawet nie ma po czym głowa boleć. Nie złożyło się jakoś. Ale w piątek wraca Marek, to trzeba będzie uczcić tę wielką płytę. W końcu spałam spokojnie, bez kielni i waserwagi w ręku we śnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2003 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Sylwia: wierz mi że senne koszmary budowlane dopiero przed toba.. fundamenty to dopiero rozgrzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.12.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No co jest szczecińskie pracusie. Za 30 min piętnasta. Świat nabierze innej barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2003 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No wiesz Sylwia, nie każdemu świat nabiera nowych barw o 15.. u mnie np. dziś dopiero o 16.15..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.12.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Wiem należę do grona szczęśliwców, którzy nie podlegaja pod ustawę o służbie cywilnej, tylko MENiS, a po tym co się dzięje widać, że nie są szczególnie wyrywni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam wszystkich! S.P. - gratulejszy z powodu lotniska! Bikosa - ja mam rynny Plannja - bardzo ładne stalowe ceglaste i kosztowały tylko 80 zł. więcej niż plastikowe Kaniona. Wreszcie zobaczyłam moją bramę garażową - stała sobie u producenta przywiązana sznurowadłem do płotu - no po prostu rewelacja! Ale ładna jest no i nasza! A okienka ja marzenie, to samo drzwi wejściowe - tanie i ładne i z piękną owalną szybą. Tak więc, w sobotę dom będzie juz stanem surowym zamnkniętym. Szczególnie, że pogoda nam sprzyja i dopiero w przyszły poniedzałek ma się zrobić zimniej. Pozdrowionka dla Braci forumowej! Księgowa - dzięki za ważne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.12.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 czesc wszystkim, dzieki ksiegowa- za odpowiedz,czy ktos jeszcze moglbyh zwierzyc sie co do rynien?? mam jeszcze jedno pytanie, czy robiliscie lawki kominiarskie i wylazy przy kominach, w ktorych sa tylko kanaly wentylacyjne?? troszke to kosztuje a przeciez jak czesto cos takiego sie czysci?? wiem, ze to dziwne, ze pytam o takie rzeczy teraz- gdy nawet fundamentow nie mam, ale mam w planie zakupy po atrakcyjnej cenie i nie wiem ile zamowic. S.P gratuluje efektow pracy!! Maksiu, nie strasz Sylwii- bo jak ona zacznie Cie straszyc wychowywaniem dzieci to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.12.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ivette, tez dziekuje za info. Mam coraz wiecej watpliwosci co rynien pcv, no coz, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.12.2003 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 bikosa: ja nie mam ław kominiarskich.. były za drogie.. w zamian mam dwa wyłazy dachowe przy kominach... była promocja.. kosztowały tyle ze za dwa wyłazy nie kupiłbym nawet jednego kompletu z ławami.. (bo oprócz ław pamiętaj o stopniach kominiarskich). A tak przy okazji mam doświetlony stryszekpozdrawiamps. wcale nie strasze Sylwi.. tylko ją uświadamiam że najciekawsze przed nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 01.12.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 ale cisza wieczorna? chodzicie spać z kurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 01.12.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! wszyscy korzystają z sieci w pracy i zamiast pracować ku chwale ojczyzny - plotkują oj brzydko Panie i Panowie słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 czy mozecie powiedziec jakie macie rynny? wiem , ze teska ma gamrata, a pozostali?? pozdrawiam Rheinzink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 witam w grudniowy poranek głowa mnie bolllliiii Oooo, Bratnia Dusza. Mnie też nawalała dziś łepetynka... Potem trochę wywaru z żaby, trzy włosy czarownicy i takie coś okrągłe białe i przestało... Teraz jest speed, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Grapusek! Ratunku! Ale bombę żeśta wrzuciliśta! Ho, ho! Aż myślałem, że coś się z forum stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No... terazki lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 bikosa, ja ma jeden wyłaz kominiarski tak ustawiony, że przy jednym kominie jest tylko ława, a z tej ławy można przeskoczyć po jednym stopniu przez kalenicę na drugi stopień i do ławy do drugiego komina.Wyłaz kosztował mnie niecałe 400 zł. Dachówka ze stopniem ok. 28 zł, ława ok. 110 zł. No to mi wyszło taniej zrobić tak, niż montować dwa wyłazy bez niczego... Poza tym wszystko jest tak zamontowane, że praktycznie z dołu tego nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 No niestety, radość była przedwczesna, Grapusku... mam nadzieję, że uda Ci się jednak zmniejszyć to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 01.12.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 sorki Stasiek myslałem że wszyscy już słodko śpią to eksperymentuje Nie wiem czy da się to zobaczyć ale to jest moment zalewania stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Ivette, co planujesz najpierw po zamknięciu? Od czego zaczynasz front wewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.12.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 sorki Stasiek myslałem że wszyscy już słodko śpią to eksperymentuje Nie wiem czy da się to zobaczyć ale to jest moment zalewania stropu Hihi, ja się napatrzyłem Teraz też troszkę widać..., że się coś dzieje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts