Teska 06.03.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ludzie co wy tak od poniedziałku na wysokich obrotach ? moze sie gdzieś nasłoneczniacie , bo ja opadłam z sił zupełnie zima mnie pokonala w tym roku:( jutro spotkanie z kierownikiem , myślicie ze mozna mu podsunąć zest matriałowe zeby policzył ilościowo .. czy to nie jego broszka ?? Zostaliśmy zmobilizowani że tutaj ostatnio trochę imieninowe się zrobiło, więc najwyższy czas zacząć działać. A co do kierownika to zalezy pewnie od jego dobrej woli, ja w każdym bądż razie będę chciała liczyć na swojego pomoc, a narazie wyliczam ilość pustaków na ściany i dam do sprawdzenia, a że projekt jeszcze u architekta to robię to z głowy i ciągle pomijam coś. Ale co robić skoro jestem uwiazana w domu hmm..wiec teraz urodzinowo byc moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Ostatnio z żoną testujemy duuuuuuuużo lodu+wódka+blue_curacao+sok z cytryny+Sprite no to polecam...skruszony lod, limonka, cukier trzcinowy...i wodka.... lodu cala szklanka..limonka starta z cukrem...zalane wodka...ech... ale dziwy popijata , a żubrówka z sokiem jabłkowym też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ktoś robił wycenę maateriałów emailem??? Czy trzeba osobiście, może na początek droga elektroniczna wystarczy? Ja dziś się zgłosiłem do 3 hurtowni - via e-mail z prośbą o wycenę. Najpierw zapowiedziałem się telefonicznie. Zobaczymy jak szybka będzie reakcja. Wszystkie e-mail odebrane to przy czym dzis siedzisz??? Ostatnio z żoną testujemy duuuuuuuużo lodu+wódka+blue_curacao+sok z cytryny+Sprite no to polecam...skruszony lod, limonka, cukier trzcinowy...i wodka.... lodu cala szklanka..limonka starta z cukrem...zalane wodka...ech... ale dziwy popijata , a żubrówka z sokiem jabłkowym też ok hahah dziwy??? no zubrowka tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 157 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? te 157 to do tego pytanka heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 157 m daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a jak jest nagroda??? dla zwycięzcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 157 m daleko... hmmm to moze 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? ja stawiam na 165mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Na chłopski rozum powinno byc duuuzo więcej ale jak znam te wyceny to pewnie jakiś absurd 220??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a jak jest nagroda??? dla zwycięzcy no wlasnie??? a jaka nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam WSZYSTKICH! Po ruchu stwierdzam, że już po imieninach. No to mam zagadkę - właśnie dostałem kosztorys budowy mego domu pod klucz. Sam stan surowy otawrty został wyceniony na 248.000,0pln. Pytanie jaką powierzchnię użytkową będzie miał mój dom? ponad 500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ostatnio z mezem rozpracowalismy dostanego na gwiazdke Chivas Regal i supper Ja stawiam na 142 a jaka nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nagrodą zawsze jest nauka. Swoja drogą widać, że weterani (TESKA) mają nosa. Mój dom w projekcie ma 185 m użytkowej, 270 m netto. w/g mojej alternatywnej wyceny, jeśli sam będę robił za zaopatrzeniowca i wynajmował poszczególne ekipy będzie to kosztowało max.180.000,0pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dziwię sie jednak,że tak wiele osób stawia na niższy metraż; albo ja jestem marzycielem, albo na imieniny przyjechał wujek z Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nagrodą zawsze jest nauka. Swoja drogą widać, że weterani (TESKA) mają nosa. Mój dom w projekcie ma 185 m użytkowej, 270 m netto. w/g mojej alternatywnej wyceny, jeśli sam będę robił za zaopatrzeniowca i wynajmował poszczególne ekipy będzie to kosztowało max.180.000,0plnmój ma uzytkowej 197 i stan surowy w kosztorysie obliczyli na 140 tys zalży jak bardzo masz skoplikowana konstrukcje ale ja w/g wstępnych obliczeń powinnam sie w tym zmieścic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek-mierzyn 06.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nagrodą zawsze jest nauka. Swoja drogą widać, że weterani (TESKA) mają nosa. Mój dom w projekcie ma 185 m użytkowej, 270 m netto. w/g mojej alternatywnej wyceny, jeśli sam będę robił za zaopatrzeniowca i wynajmował poszczególne ekipy będzie to kosztowało max.180.000,0plnmój ma uzytkowej 197 i stan surowy w kosztorysie obliczyli na 140 tys zalży jak bardzo masz skoplikowana konstrukcje ale ja w/g wstępnych obliczeń powinnam sie w tym zmieścic Niestety podobał mi się dach, no i ten komin... Projekt Anastazja z http://www.archipelag.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ominął mnie konkurs Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts