bryta 07.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Dom nr 3 http://images1.fotosik.pl/32/vn8wtl0q9k6vqw3h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 i ja też nr 1 a z tym wjazdem to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Tez zauwazylam ze tan garaz cos nie tak Ale czy przy 35 stopniach dachu parterowy ma sens i ktory tanszy a ktory ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 chyba ze to jest pom gsp....bo zaden wjazd byc nie moze....hmm..widac kawalek alejki...wiec auto nijak ale zdecydowanie nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Tez zauwazylam ze tan garaz cos nie tak Ale czy przy 35 stopniach dachu parterowy ma sens i ktory tanszy a ktory ladniejszy moim skromnym zdaniem: paretrowka jest najladniejsza i chyba z tych 3 jest dach najtanszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ta parterowka wedlug orginalu z przodu wyglada tak (bez glazurowanej dachowki i garazu) http://images2.fotosik.pl/32/dczcfa0u1lbdt5zw.jpg Co sadzicie o przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Moim zdaniem najtańszy jest dach dwuspadowy, a więc 3. na tych zdjęciach nie widać szczegółów żadnegoz dachów, ale dwuspadowy, to zawsze dwuspadowy. Parterówka jest ok, ale 2 i 3 też są łądne. 2 jest pokazana w złej perpektywie i karykaturalnie zniekształcona, więc dlatwego nam sie nie podoba, a 3 jest całkiem ok, chociaż, ja nie lubię balkonów na pietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Bryta może podaj linki do tych projektów, to sobie ze wszytskich stron poogladamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Tez podoba mi sie 1 i 2 ale obydwa po rowno. Jak patrzy sie na parterowke to jaka na niej jest duza roznica w tych dwoch zdieciach (chodzi mi o dach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ta parterowka http://www.rensch-haus.com ciekawy jest tez http://www.fingerhaus.de Duzo domow jest na http://www.bauen.com http://www.bauen.de Lubie ogladac te strony ze wzgledu na elewacje w tych dwoch ostatnich portalach trzeba wyszukiwyc pod cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Tez podoba mi sie 1 i 2 ale obydwa po rowno. Jak patrzy sie na parterowke to jaka na niej jest duza roznica w tych dwoch zdieciach (chodzi mi o dach) szkliwiona dachoweczka zawsze wyglada super...... i ten dom jest ok.... a Ty jaki zamierzasz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 1i 2 są fajne, ale że zawsze marzyłam o pokojach na poddaszu i przytulnej sypialni to stawiam na 2 - ale bez balkonu. Oczywiscie i dach tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. ale dzis sie naszuflowałam.....wiosna sniegiem sypneła.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nr 2 ma wprawdzie 2 spadowy ale na pięterku nie dość że balkon to i daszek następny też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. no! Przecież ja mam taki i jak czytam jakie pieniądze mają zamiar wszyscy zapłacić za budowę domu to mnie przerażenie bierze ja za 350tys kupiłam działkę, zbudowałam dom, wykończyłam, i jeszcze ogrodziłam aha i bruk położyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. no! Przecież ja mam taki i jak czytam jakie pieniądze mają zamiar wszyscy zapłacić za budowę domu to mnie przerażenie bierze ja za 350tys kupiłam działkę, zbudowałam dom, wykończyłam, i jeszcze ogrodziłam aha i bruk położyłam a kiedy to było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.03.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. no! Przecież ja mam taki i jak czytam jakie pieniądze mają zamiar wszyscy zapłacić za budowę domu to mnie przerażenie bierze ja za 350tys kupiłam działkę, zbudowałam dom, wykończyłam, i jeszcze ogrodziłam aha i bruk położyłam No kochaniutka, ale to jeszcze w Zjednoczonej Europie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. no! Przecież ja mam taki i jak czytam jakie pieniądze mają zamiar wszyscy zapłacić za budowę domu to mnie przerażenie bierze ja za 350tys kupiłam działkę, zbudowałam dom, wykończyłam, i jeszcze ogrodziłam aha i bruk położyłam a kiedy to było?? 11 kwietnia będzie 2 lata jak mieszkamy, a sprawdzając ceny nie wiele się zmeiniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ja nadal obstaję przy 1 a dachy kopertowe proste też nie zwalają ceną z nóg. no! Przecież ja mam taki i jak czytam jakie pieniądze mają zamiar wszyscy zapłacić za budowę domu to mnie przerażenie bierze ja za 350tys kupiłam działkę, zbudowałam dom, wykończyłam, i jeszcze ogrodziłam aha i bruk położyłam No kochaniutka, ale to jeszcze w Zjednoczonej Europie nie było ale taeraz przecież zaczęłam drugą budowę i jak porównuję ceny to np stal mam taniej niż w 2003 roku, beton cena ta sama co w 2004r, bloczki na fundamenty były 40 groszy droższe niż w 2003 spodziewam się, że BK będzie droższy, ale już wiem, że dachówkę dostanę dokładnie w tej samej cenie co w 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts