Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

No wodna, to wiadomo, rurki ida sobie w podłodze i jak chodzi piec, to kaloryfery i rurki sa ciepłe, natomiast elektyczna: na rurki wylewa sie wylewkę 8) , nastepnie kładzie matę grzejna i zatapia podczas kafelkowania w kleju lub też jakąś zaprawa wyrównującą. Sterownik wyprowadza sie na ścianę. Nas kosztowała ona 459 zł za 6 m2 razem ze sterownikiem. Wprawdzie kable nie są super cieniutkie, ale takowe wyceny zaczynały sie w okolicach 1 tys, zł.

To dobry pomysł! :D

Jaką grubośc ma podłoga z tymi 2 warstwami (tylko podaj proszę czy z kaflami, czy bez)?

my sie nie namawiamy tylko planujemy zamach stanu na lewobrzeże bo was tam wiecej a jak zrobimy zamach to wtedy nas prawobrzeża i okolic tj kobylanka .morzyczyn, i inne wsie bedzie wiecej

Znaczy co, w jasyr chcesz brać? :roll: Ty nie kombinuj! :p

Czy dobrze wyczuwam pewne zawoalowane zainteresowanie? :wink:

To niezly wynik to potwierdza ze warto myslec o malym metrazu :D

czy ja wiem? słyszałam że ludzie potrafią o wiele mniej zużyć. ja tam spokojnie ani nie oszczędzam ani nie szaleję (temp dzienna 19-20)

może przy kondensacie wyszłoby mniej, ale nie wiem.

Mi bardzo zalezy na tym aby oplaty byly niskie bo teraz to moge duzo pracowac ale kiedys trzeba bedzie zwolnic tempo :D

ja mam kondensata.....i od 16 stycznia do teraz spalilam 120m3 gazu - raz bylo palone kominkiem tzn jeden dzien.....temperaturka dzien 20-21 noc 18.

poprzedni rachunek to 139 zł... ( jest nas dwie sztuki w domu)

pomocy-ledwo zaczełam szukać kierownika budowy a juz sie zniecheciłam- dzwoniłam tylko do 2 ale obaj dali mi do zrozumienia ze by woleli(bo maja swoje ekipy)szmi dostarczac materiały i podawali same tego plusy a chce miec taą przyjemność starania sie o materiały i puki co mam checi maja sie odezwac i takie tam bla bla.moze macie dobrych to prosze o namiary na priv

no to zerknij :lol:

Ja analizuję oferty ekip budowlanych.

I męczę drinka Teski :oops:

I co, smakuje?? :wink:

skoro męczy to chyba niezbyt :)

tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic :roll: jak się nudzę :roll:

Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski :D

Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód

Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu.

a lod był pokruszony???

Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy).

:D

Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. :wink: :wink:

no to świętujemy dalej :D

przy jakimś drinie? :roll: :D

pewnie...... :lol:

no to może i po lizaczku dla każdego? żeby chucha w pracy od drina nie było 8)

http://www.astra-slodycze.pl/grafika/foto/fot1d.jpg