Teska 08.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna, Bodekku, dziękuj-ę(-emy). Ponieważ panowie swoje święto obchodzą cały rok mimo socjalistycznej konotacji przyjmuję Wasze życzenia pozytywnie. no to świętujemy dalej przy jakimś drinie? pewnie...... no to może i po lizaczku dla każdego? żeby chucha w pracy od drina nie było http://www.astra-slodycze.pl/grafika/foto/fot1d.jpg no tak....to po pracy mozna zrobic imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam srodowo . Dziekuje wszystkim Panom za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. a lod był pokruszony??? Pewnie że był - teraz jak w Makro odkryliśmy gotowe kostki to lodu ci w zamrażalniku pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja analizuję oferty ekip budowlanych. I męczę drinka Teski I co, smakuje?? skoro męczy to chyba niezbyt tomadyna a z czego on się składa, może sobie posącze ....... no bo co mam robic jak się nudzę Wiesz nie wiem jak tam prawa autorskie Teski Cukier trzcinowy + limonka + wódka + lód Ale chyba jednak pozostaniemy przy moim rozwiązaniu. a lod był pokruszony??? Pewnie że był - teraz jak w Makro odkryliśmy gotowe kostki to lodu ci w zamrażalniku pod dostatkiem o nic nie wiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 trobe nasz pomysł pomimo, że wczesnie sie narodził, to technicznie został opracowany po tzw. ptakach, lub też musztardzie (musztarda bardziej poprawna politycznie ) znaczy podłoge w łazience mamy wyżej, niż podłoge w korytarzu - niestety. Dlatego warto w czasie wylewania podłóg (w zasadzie wysypywania, bo teraz tak to robią ) przyjąć w łazience jeszcze o jakieś 0.6 - 0.8 cm mniej niz planujesz teraz. Wtedy powinno wszytsko sie zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 dzióbek - gratuluję stałego bywalca Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam przy kawce Dziękuję wszystkim Panom za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zamiast drinka z rana to ja wybieram lizaczka, tylko żółtego (mniej słodki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zdaje sie, że monce obiecałam koszty stanu surowego: Stan surowy (ściany, strop, więźba, dach) 111500 Stan surowy zamknięty (okna, brama, rynny, parapety, podbitka drewniana) 59000 ten stan surowy to z robocizną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Zdaje sie, że monce obiecałam koszty stanu surowego: Stan surowy (ściany, strop, więźba, dach) 111500 Stan surowy zamknięty (okna, brama, rynny, parapety, podbitka drewniana) 59000 ten stan surowy to z robocizną??? kurcze, wiem, o co chodzi, miałam rozbite fundamenty osobno i zapomniałam podać. Fundamenty kosztowały 34000 (zdecydowanie za duzo, ale to były te pierwsze koty za ogrodzenie ) A kwoty obejmuja wszytsko od gwoździa do wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi znalazlam, 350 tys z dzialka - to calkiem normalna kwota, u mnie bedzie podobnie, moze mniej nawet. ale to za 230 m2 - tu jest haczyk 230m2 domu czy działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 DOKI SZCZECIN marcin czy ty jestes z dabia POWITAC GRUPĘ BO bym zapomniał sie przywitać Hej kombi. Ja jestem z Bukowego jeszcze z Bukowego oooo ja tez byłam z Bukowego I ja jestem z bukowego (na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi znalazlam, 350 tys z dzialka - to calkiem normalna kwota, u mnie bedzie podobnie, moze mniej nawet. ale to za 230 m2 - tu jest haczyk 230m2 domu czy działki? No kwota 350 tys. za dom 230 metrów z działką - to jest wyczyn. gdyby dom był standardowy w okolicach 150-160 m, to jeszcze pasuje, ale tak... Klaus coś ci sie w stopce pokreciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tomadyna Ulla Ci poda dokładny przepisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 TESKA-gdzie mam spojrzeć ,bo jestem zielona,oświeć mnieDOKI,KOMBI gdzie sie budujecie lub macie zamiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A kwoty obejmuja wszytsko od gwoździa do wykonawcy. Netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 TESKA-gdzie mam spojrzeć ,bo jestem zielona,oświeć mnie DOKI,KOMBI gdzie sie budujecie lub macie zamiar? na gorze masz....pisze masz 1 nowa wiadomosc - tam kliknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 kurcze zapomniałam sie przywitac hej wszystkim i dołączam sie do podziekowań za zyczenia od panów,takie plany na dzis a tacholerna migrena mnie dopadła-moze macie skuteczna rade na nia spacerek po świeżym powietrzu, mnie pomaga . A jak nie można to zostają tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts