maksiu 03.12.2003 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Witam w srode No i Ivette, plany imponujące, trzymam kciuki za powodzenieTeska: ty to się masz z tym kominkiem... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.12.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 witajcie http://www.murator.com.pl/html/1735.htm w tym linku - ankieta zabawa - jaki powinien być Twój dom. Murator się nie popisał - i jakby nie wychodziło - odpowiedź jest jedna - masz mieć dom z sauną fitnesem i służbówką az się przeraziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.12.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Teska, nie ma problemu. Dawaj upichcimy coś szkoleniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.12.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 U mnie wyszło w tym teście pół na pół. Trochę prawdy trochę głupot, ale tak to najczęściej z psychotestami bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.12.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Huraaaa! Stałam się domownikiem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.12.2003 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Sylwia: gratuluje.. machniesz jeszcze jedną pięćsetkę i będziesz elitą forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.12.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 witam grupę szczecińską. nie mam pojęcia jak poruszać się po klubie, może ktoś mnie oświeci? kilka słów o sobie: - decyzja że coś będzie rok 1998 , - kupno działki 1998 (DOŁUJE - czy ktoś jest z tamtych okolic?) , - projekt gotowy z muratora - dom powszechny (teraz już nie jest powszechny bo, w trakcie powstawania zmieniłam go chyba ze 100 razy) , potem trochę przerwy i - X.2002 zaczęło się na dobre . teraz ściany stoją, przykryte dachem, czekam na okna i właśnie oceplam poddasze czyli przede mną jeszcze sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.12.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Maksiu, dobre sobie. Machniesz. Widziałeś kiedy się zarejestrowałam. Trzeba kolejne pół roku albo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.12.2003 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Czupurek: a co do poruszania sie po grupie to bądź sobą byle byś nie był uciążliwy dla otoczenia... ot cała tajemnica pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.12.2003 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 SP: no sama powiedz. co to dla ciebie pięćsetek... :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 03.12.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Witam Jedność robotniczą RP - ponoć chcą Polskę zamieścić w Księdze Rekordów (Ginesa) - bo jesteśmy najlepsi w AFERACH różnego rodzaju. Dziś kupowałem stal w Felmaxie na Gdańskiej od wrzesnia ceny na wyroby hutnicze podskoczyły o 12% ok. Księgowa - buduję na maxa,nawet na 2-zmiany. Bodeku-w naszym kraju monopoliści na media wykonują tzw.fuchy i biada Ci jeśli zrobisz gaz u kogoś innego.Poznasz smak złośliwości!!A cena całkiem całkiem. Mariusz-dzięki Teska-jak piec i kominy-hulają,a z tym kominkiem to nie stopuj bo , zawsze to lepiej podsuszyć ścianki na zimę-ale to moja opinia Dziś mnie ktoś naprawde rozbawił. Wiecie co robi blondi z tyłkiem przyklejonym do telewizora??????????????????????????????????????? Naświetla KROPKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Mariusz hihihi dobre z tym kropkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 CZUPUREK to witaj sąsiedzie .... Maksiu....dzisiaj zaczęli kominek...bardzo ok chłopaki...widać ze maja pojecie o tym co robią.... Bolek zaczyna jutro malowac sufity na gotowo.... Był stolarz od kuchni.... szafki 8 tys...( pare jest bajerków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2003 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 teska: no to super.. z tym kominkiem.. wreszcie sie doczekałaś... małymi kroczkami coraz bliżej końca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2003 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 A wogóle to pozdrawiam wszystkich w czwartek... dobrze że koniec tygodnia coraz bliżej, bo już ledwo co żyjepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 I ja gorąco pozdrawiam, zwłaszcza że pogoda taka paskudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 A propos końca tygodnia. Dla mnie kończy się on dziś. Na jutro biorę wolne. Jakieś przeziębienie chce mnie wpędzić pod kołdrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 04.12.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 witam czzwartkowym porankiem jutro zaczyna się weekend Teska gratuluję to już kńcówka a ja dopiero zaczynam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 04.12.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 witajcie http://www.murator.com.pl/html/1735.htm w tym linku - ankieta zabawa - jaki powinien być Twój dom. Zrobiłam ten test Wyszło żem typowa lwica i dom ma być ogromny, przestronny, z osobną bawialnią, biblioteką itp. i na tyle duży bym rzadko widywała resztę rodziny Ale dlaczego?? Czy stanowię dla nich jakieś zagrożenie??? Witam serdecznie nowego Nowego - czupurka. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.12.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Hallo! Witam wszystkich po dziennej przerwie. Wielkie dzięki za słowa otuchy w sprawie przyłączy, moim zdaniem nie ma co czekać tylko podpisać umowę i niech się "kiwają" - tak sobie oczywiście myślę. Im szybciej tym lepiej. A słuchajcie - był telefon z Urzędu - temat wydanie WZiZT. Należy się stawić i wmalować na mapce geodezyjnej obrys planowanego obiektu. A ja myślałem - naiwny - że to od urzędu się dowiem co i gdzie mogę postawić - ktoś jest normalny inaczej. Pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts