Miraśka 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 castorama ma ponyc byc latem-tylko czy solidny dach zrobia?-tak sie spieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 podzielam zdanie dzióbka,bo jak sie dowiedziałam ze buduja castorame to sie wkurzyłam ale delf mnie pocieszył, bardzo bym chciała zeby to była prawda,juz dawno w szczecinie powinna byc ikea i obi a ma byc IKEA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? znalazłam, dzisiaj jest pierwszy dzień, ale nie moge sie przestawic, bo poprzednia była młoda i sie z marcinkiem nie cackała, w sensie, że pozwalała mu byc samodzielnym, z jedzenia też kosmosu nie robiła, a ta jest w wieku moich rodziców, czyli typowa babcia dla mojego synka, i juz widze, że zaczyna go karmic, wypytuje, do konkretnie na obiad, mam nadzieje, że to takie "niedoskonałości" pierwszych dni, i nie bede musiała wszytskiego codziennie jej mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 castorama ma ponyc byc latem-tylko czy solidny dach zrobia?-tak sie spieszą a kysz! daj spokój Będzie dobrze. Poza tym, abstrachując od ogólnej liczby marjetów wszlkeijmaściw szczecinie, akurat Castorama na prawobrzezu mi nie przeszkadza, bo NOMI, to nieporozumienie, a jazda do Castoram isniejących, to cała wyprawa. Nie przeczę jednak, że wystarczyłoby OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Bo słyszałam od kilku osób, ale nie czytałam nigdzie konkretnie, natomiast co do Castoramy jestem pewna, bo słyszałam to od pracownika Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delf napisał ze na 70% Bo słyszałam od kilku osób, ale nie czytałam nigdzie konkretnie, natomiast co do Castoramy jestem pewna, bo słyszałam to od pracownika Castoramy. IKEA powinna być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 delfa jak tam poszukiwania opiekunki?? znalazłam, dzisiaj jest pierwszy dzień, ale nie moge sie przestawic, bo poprzednia była młoda i sie z marcinkiem nie cackała, w sensie, że pozwalała mu byc samodzielnym, z jedzenia też kosmosu nie robiła, a ta jest w wieku moich rodziców, czyli typowa babcia dla mojego synka, i juz widze, że zaczyna go karmic, wypytuje, do konkretnie na obiad, mam nadzieje, że to takie "niedoskonałości" pierwszych dni, i nie bede musiała wszytskiego codziennie jej mówić. Jedzenie to podstawa. Ciesz się, że podchodzi do tego z taka pieczołowitością. Ja miałem taką jedną młodą. Szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 co do obi to popytam pana z euroklinkieru z naprzeciwka. bo on mi mówił o castoramie,jutro jade po wycene materiałów,acha jako ciekawostke podam-prawobrzeze ze euroklinkier bedzie jeszcze blizej mnie-czyt.budowy,bo zaraz za płonia naprzeciw strazy -oby ceny mieli przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 znalazłam dla nas kobiet budujących takie życzenia (inny temat)http://www.pletwal.com/gfx/8_marca_dzien_pletwali_pliki/8_marca_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi ale co niektorzy jacy zawstydzeni mocno nozki i rączki scisnięte ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 fajne chłopaki tylko jakieś wstydliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Klausik no mąż,mąż - mąż mnie normalnie kocha mnie jedyna, najbardziej na swiecie ... w końcu ja też jestem młoda i piękna ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A u mnie młoda super się sprawdziła młoda,ładna i moj syn ją normalnie kochał ... a mąż? Ty odpowiedz, tez miałes młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Był ktoś na Czerwonym Kapturku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Był ktoś na Czerwonym Kapturku? ja nie, ale była moja psiapsiółka z dziećmi i mówiła, że już dawno się tak nie uśmiała jak na tym filmie a i jej młodsza pociecha, którą nawet "madagaskar" nudził bawiła się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Klausik no mąż,mąż - mąż mnie normalnie kocha mnie jedyna, najbardziej na swiecie ... w końcu ja też jestem młoda i piękna ......... No ja wiem. Ale jedno drugiego nie wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts