Klaus 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam o ta ja tez pojde z synkiem ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ... jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. eh tam gadasz brzydka, pewnie po prostu wodki Ci brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech a co taka skwaszona mina na koniec? A potem ..... ech ten piekny liliowy kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam o ta ja tez pojde z synkiem ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ... jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... cudo Dla takich chwil warto się z męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. Niemozliwe, młode zawsze jest piekne! A potem..ech a co taka skwaszona mina na koniec? A potem ..... ech ten piekny liliowy kapelusz w sumie... cos w tym jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 pozdrawiam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? no pewnie - cały dzień cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 coś nie tak ?? no pewnie - cały dzień cię nie było niestety popracować musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja chętnie bym z wami przy kompie posiedział - ale nie zawsze mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 'polecam AVANTI na Alei Fontann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej, pozdrawiam wzsystkich a Paniom Wszystkiego Naj... życzę!! Delf- co do niań to wole jednak starsze- no ale takie miałam doświadczenia jakie miałam. Teraz mam super nianię lat 58- jes kochana. A co do młodych to z usmiechem przypomina mi się kim była druga żona G. Ciechowskiego Co do kosztów domu. jest to zdecydowanie trudne do porównania. didi udało się za 350k z działką. Nasza działka kosztowała (wliczając projekt, adaptację, przyłącza) blisko 100k Ale sam stan surowy zamknięty zamknął się niespełna 160k (domek 240m, dach wielospadowy). Co do reszty to trudno porównywać ale i tak zmieściłam się wkosztorysie z biura projektowego tyle, że wykoując więcej i lepszymi materiałami (ale nie były to też jakieś przesadnie drogie). Jak -serio mówiąc- porównywać koszta wykończeniówki jesli np. kafelki kosztuja od 19pln (moje od 30-50)do 500pln Albo kuchnia- moje mebelki to ok.8k a jednej koleżnki kosztowały 48k Bryta-spodobał mi sie domke nr 3 Mój domek nadal mi się podoba- jest tradycyjny. Nie wiem natomiast czy następnym razem nei wybrałabym projektu podobneho do tego w logo Bryty. Aha- osobiście nie przepadam z wnetrzami w stylu "niemieckim" ale z zewnątrz bardzo mi się podobają. Miłego dnia w miłym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 bikosa - witaj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Bodekku- przyznam, że po cichutku was podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Hej Bodekku- przyznam, że po cichutku was podczytuję i się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 08.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts