Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam :D

o ta ja tez pojde z synkiem

ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ...

jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... :D

Tez słyszałam, że wesoły film, ale ja chce z moim 2 latkiem tez iść i tak sie waham, choc wyjscia nie mam :D

o ta ja tez pojde z synkiem

ostatnio bylismy na opowiesciach z Narnii, kilka dni pozniej jedziemy do Tanowa - przez las, a akurat snieg padal wczesniej, drzewa cale w sniegu, galezie opadaja na ulice ciezkie od czap niegowych, no pieknie, pieknie ........ a moj syn, patrzy , patrzy z otwarta buzia i nagle mowi zafascynowanym szeptem ...

jejuuuuuuuu, jak w Narnii ...... :D

cudo :D Dla takich chwil warto się z męczyć :wink:

Hej,

pozdrawiam wzsystkich a Paniom Wszystkiego Naj... życzę!!

Delf- co do niań to wole jednak starsze- no ale takie miałam doświadczenia jakie miałam. Teraz mam super nianię lat 58- jes kochana. A co do młodych to z usmiechem przypomina mi się kim była druga żona G. Ciechowskiego :wink:

Co do kosztów domu. jest to zdecydowanie trudne do porównania. didi udało się za 350k z działką. Nasza działka kosztowała (wliczając projekt, adaptację, przyłącza) blisko 100k :-? Ale sam stan surowy zamknięty zamknął się niespełna 160k (domek 240m, dach wielospadowy). Co do reszty to trudno porównywać ale i tak zmieściłam się wkosztorysie z biura projektowego tyle, że wykoując więcej i lepszymi materiałami (ale nie były to też jakieś przesadnie drogie). Jak -serio mówiąc- porównywać koszta wykończeniówki jesli np. kafelki kosztuja od 19pln (moje od 30-50)do 500pln :o Albo kuchnia- moje mebelki to ok.8k a jednej koleżnki kosztowały 48k :o

Bryta-spodobał mi sie domke nr 3

Mój domek nadal mi się podoba- jest tradycyjny. Nie wiem natomiast czy następnym razem nei wybrałabym projektu podobneho do tego w logo Bryty. Aha- osobiście nie przepadam z wnetrzami w stylu "niemieckim" ale z zewnątrz bardzo mi się podobają.

Miłego dnia w miłym słoneczku :D

PUK PUK Otwierać.

Już dawno mi się nie udało 8)

Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 :D kobietami na obiad ?

Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo.

Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu.

Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie

wyszukanego klimatu.

Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają.

PUK PUK Otwierać.

Już dawno mi się nie udało 8)

Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 :D kobietami na obiad ?

Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo.

Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu.

Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie

wyszukanego klimatu.

Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają.

Albo do Chaty :p