bikosa 08.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 jakoś trudno się zebrać Zapomniałąm dodać, jako naoczny świadek, ze Didi ma domek kompletnie urządzony! A i ogród piekny!! Ale Didi- nie mów, ze wliczyłaś w tę cenę mercedesa, ktróego zakopałaś w ogrodzie Aha- co do naszego domku- jedna łazienka czeka jeszcze na wykończenie, ogrodzenie to przysłośc, podobnie jak ogród (z tym, że to bliska przyszłość-Didi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A i ogród piekny!! Ale Didi- nie mów, ze wliczyłaś w tę cenę mercedesa, ktróego zakopałaś w ogrodzie ) tego nie wliczałam do kalkulacji, bo to już osobny zeszyt: Ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. jest jeszcze jedna fajna knajpka w podwórzu urzędu wojewódzkiego, dość dawno temu tam byliśmy (wakacje) więc czy istnieje jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ] Fundamenty kosztowały 34000 (zdecydowanie za duzo, ale to były te pierwsze koty za ogrodzenie ) . Hm, co w takim razie powiesz o moich 50 tys.? Delf, dzięki za informację nt. podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. A fe, Klaus. Brzydkie (opiekunki) też chcą być......kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Zdecydowanie raz na jakiś czas Akropolis przy Fali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty Chata z nowym właścicielem spadła na mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ty odpowiedz, tez miałes młoda Miałem młodą..... Modą i brzydką. A fe, Klaus. Brzydkie (opiekunki) też chcą być......kochane. Przez tatusiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Zdecydowanie raz na jakiś czas Akropolis przy Fali. Akropolis jest niezłe ale dość specyficzne. Trzeba to lubić. Moj ażona nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Witam grupkę Panom dziękuję za życzenia Teska - twój chodzi do IV, bo nie pamiętam? pozdrawiam zimowo na Jagiellonska wczesniej chodzil do III w Dabiu...a co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Która to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? a ja polecam...japonską.... Która to? nie wiem jak ten plac sie nazywa....tam gdzie bylo kino Colloseum. na rogu piastow i 5-go lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 właśnie sie dowiedziałam że na 99% koło kauflandu na wiosennej (w miejscu wyburzonego scmb) będzie CASTORAMA-hurra-chociaż wolałabym jakieś obi lub ikea ,lubie łazic po takich sklepikach,bardziej nie moge sie doczekac wykonczeniówki niz budowania bo lubie sie w tym bawić Powiem tak, tam na 100% będzie Castorama, juz jest szkielet hali, a na 70% obok ma byc IKEA!!! no to super!!!!! jakby rzeczywiscie Ikee wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Didi ale co niektorzy jacy zawstydzeni mocno nozki i rączki scisnięte ....... hahaha masz na mysli tego z literka J ??? no on sam taki mikrusi jakis jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Swoja droga ciekawe dlaczego ta 8 taka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 PUK PUK Otwierać. Już dawno mi się nie udało Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 kobietami na obiad ? Avanti - super ale ostatnio bardzo drogo. Tania (wszystko jest względne) alternatywa to Rosa na KuSłońcu. Rodzinna knajpka oferująca wysoką jakość ale bez szczególnie wyszukanego klimatu. Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają. Albo do Chaty jeszcze otworzyli nowa Chałupę.....no i tez lubie do Park Hotelu na parkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts