Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac???

no wiem...ale ja z tych informatycznie niedorozwinietych jestem

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

PUK PUK Otwierać.

Już dawno mi się nie udało 8)

Gdzie ja mam dziś iść ze swoimi 3 :D kobietami na obiad ?

Można też wybrać się do MarcoPolo - nie za drogo i dość dobrze jeść dają.

Od MarcoPolo zdecydowanie bardziej wolę OKya, wg mnie lepsze jedzenie

A gdzie to?

na skrzyżowaniu Struga/Gryfińska

obok Statoila

mam pytanie do rozwinietych informatycznie jak mam zlikwidowac..zapisy ktore pozostaja..pomylilam sie i na firmowym kompie zamiast loginu wpisalam haslo...no i teraz patzre a haslo to normalnie sie wyswietla jak chce wpisac login...jak mam to zlikwidowac???

Teska czyżbyś kupiła już laptopa?

Co do restauracji, polecam nowo otwartą Europejską obok Chaty, wejscie przez salon Lexusa.

Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało :wink: a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto!

Co do III w Dabiu: jestem absolwetnką! ale to było JAKIŚ czas temu (teraz noszę liliowy kapelusz :wink: :lol: ) więc nie wiem, na ile kadra sie zmieniła, ale o paru nauczycielach mogę zaświadczyc osobiście. Generalnie to nie była zła szkoła - wręcz przeciwnie.

widok/raport o prywatności/ustawienia/zawartość/autouzupełnienia

Co do niani: nie jest źle, moje dziecko zaakceptowało ją tak po prostu, jakby sie należało :wink: a zaczynam zauważać pozytywne strony "starszych" niań - w domu jest czysto!

.

Starsze, ale niezbyt, panie są napewno dużo lepsze od młodych, powinnaś byż zadowolona. Wydaje mi się, że one bardziej się przykładają, zresztą mają doświadczenie :lol:

Teska-co wiesz o III w Dąbiu bo bym chciała posłać tam syna?

mimo jakis tam opinii szkola jest beznadziejna....dlaczego??? bo uczen jest niewazny no chyba ze uczen ktory ciagle jezdzi na olimpiady....nauczycielle łacznie z dyrektorem ( zastanawiam sie dlaczego jeszcze go nie wyrzucili!!!!) klada tzw laske na tych uczniow tzw slabszych (slabszych znaczy sie tych z 3, 4.....)

dla dyrektora najwazniejszy jest ranking.....ech...

w kazdym razie moj syn mial tam z fizyka( slynny pan K) potezne problemy jedynka gonila jedynke..( w koncu powtarzal klase) na jagielonnskiej ma z fizyki 5.......a to liceum jest chyba lepsze od III......

wiec jesli Twoj syn nie jest tzw kujonem to zastanowilabym sie ....no chyba ze sam bardzo che....nikt o tym nie mowi ale w tej szkole jest bardzo duzo znerwicowanych dzieciakow, siegajacych po amfe i inne wspomagacze....w syna klasie dziewczyna probowala sie powiesic...z powodu fizyki...