księgowa 04.12.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam, Teska jaką dużą masz kuchnię? Cena obejmuje też jakieś sprzęty czy tylko mebelki? Mariusz R - widzę, praca wre - przedwczoraj to nawet przy lampach robili Może kiedyś wstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witam wszystkich! Też juz czekam na weekend. Czupurek - witamy w klubie Grupy Szczecińskiej Teska - ale masz fajnie z tym kominkiem, parapetami i meblekami w kuchni - ale one cosik droższe są, hę? S.P. - gratulacje z powodu 500 postu - może niedługo Cię dogonię? Grapusek - fajny jest Twój dom - szczególnie zaimponowała mi ta duuuuuża pompa No bo przecież - nie ma jak pompa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Teska, czy ten gość od kuchni robił Ci projekt, czy sama wymyśliłaś co chcesz i on tylko struga te mebelki?Chyba będę prosiła Cię o namiar na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Witajcie te mebelki to ksztalt litery U sporo szafek na dole, trzy z aluminium na gorze....wszystkie te prowadnice blum..coś tam....cena łacznie z robocizna i podłaczaniem sprzetów agd Sprzet wybralam elektroluxa cena 10 tys...lodowka, kuchenka ceramiczna, piekarnik z paroma bajerami , zmywarka szer 60, wyciąg...cena ciut jeszce do negocjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 SP on sam doradza i robi projekt..a pozniej z Toba na budowie konsultuje co i jak.... Czekam jeszce na jedna wycene od stolarza...ale ten z kolei to chyba zapomniał o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Teska,a ten sprzęt AGD, to gdzie zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 SP sprzecik w howorexie i stolarz jeden jest tez od nich... wybrałam piekarnik z bajerkami ale mysle potrzebnymi...zmywarka tez ma pare bajerkow ( np myje blachy po pieczeniu) i takie tam inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.12.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Hovorex jest faktycznie w porządku. Kupowałam u nich zmywarkę, dali mi chyba 300 rabatu. Ta opcja mycia blach, to prawdziwa rewelacja. Zawsze miałam problem jak to umyć w zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian111 04.12.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Zanim kupicie sprzęt do kuchni to sprawdzcie na http://www.agdrtv.com, ja w ten sposób zaoszczędziłem 4000. Co się tyczy salonów z kuchniami to mają tam konkretne narzuty ( nie dość że kasują za zabudowy to jeszcze robią za skep ze sprzętem). PozdrawiamSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 04.12.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Teska Czy to są same meble? bez blatów i dodatków (uchwyty, listwy, itp.?)Jeśli z wszystkim to niedrogo - też mi tak wyszło - kuchnia także w U.Lodówka Electrolux - jest super, ale czy Electrolux jest dobty w innych sprzętach? Słyszałam, że firmy od agd specjalizują się w konkretach.Ja chciałam wszystko Boscha, ale lodówki Boscha np. to nieporozumienie - montowane w Tajwanie.W jakich kolorkach będzie kuchnia - po tej stali wnioskuję, że może byc podobna o mojej.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 KLAUDIA ta cena to juz ze wszystkim, z uchwytami - jakimi chcesz,i blatem tez do wyboru ( no oprócz marmuru)z podłaczeniem sprzetu agd ocizną...zrobilam rekonesansik po roznych studiach itp...z projektem od stolarza....srednio 3-4 tys drozej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 04.12.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Teska - ja chcę namiar, jak jest taki tani to może nie będę sama robiś szafek 4tys. przepłacać to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 04.12.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Joasiu - czytam ze masz problem z kotami. Jeżeli są to dwa kocurki to niestety obecnie jesteś świadkiem walki o miejsce, który z nich zostanie w domu, a który musi odejść. Sama jestem kociarą i z przykrością muszę stwierdzić ze najlepszym wyjściem jest niestety kastracja jednego z nich. Ja się na to nie zdecydowałam i mój kocur odszedł Ponieważ widzę taką sytuację nie po raz pierwszy, to jest to najlepsze wyjście - no chyba że sami znajdziecie miejsce dla któregoś. Ja mam w tej chwili kotkę (wysterylizowaną) i kocura (był jeszcze jeden kocur ale mu znalazłam miejsce) Przez moje łapki przewinęło się już niezłe stadko zwierzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2003 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam... no to się prawie doczekaliśmy.. dziś już piątek... oby do wiosnypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2003 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 A widzieliście to: http://biznes.onet.pl/0,837972,wiadomosci.html ŻW: Bałagan w rejestrach decyzji budowalnych (PAP, JB/05.12.2003, godz. 06:09) Warszawscy urzędnicy nie radzili sobie z wypełnianiem obowiązków - twierdzi "Życie Warszawy", powołując się na raport w tej sprawie opracowany na zlecenie prezydenta stolicy Lecha Kaczyńskiego. Z opracowania wynika, że urzędnicy w warszawskich dzielnicach i gminach, zajmujący się wydawaniem decyzji związanych z pozwoleniami budowlanymi, zupełnie nie przejmują się obowiązkowymi terminami wynikającymi z zapisów prawa budowlanego - pisze dziennik. Niechlubny rekord padł na Mokotowie - 446 dni oczekiwania na zezwolenie, czyli niemal 15 razy dłużej, niż wynika z przepisów (na rozpatrzenie wniosku urząd ma miesiąc). Tylko jedną czwartą decyzji wydano tu w terminie. Fatalnie wygląda też sytuacja w Wawrze. W terminie wydano tylko połowę pozwoleń. Ponad 40 proc. spóźnionych decyzji podjęto w Wilanowie, ponad 30 proc. na Woli - wymienia stołeczna gazeta. Prezydenccy inspektorzy ujawnili też, że wnioski wpływające do urzędów nie były rozpatrywane chronologicznie. Mogło to sugerować inwestorom, że w zamian za łapówkę postępowanie zostanie przyśpieszone - komentuje "ŻW". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witajcie...... dobrze ze piątek...jutro wielkie rozpalenie...... mogłabym dzisiaj ale nie chce zeby Bolek wrzucał szczapy...no niejestem wredna...ale ich bałaganiarstwo.... Ksiegowa namiar na stolarza na privie juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Ksiegowa tzn miał byc - ale podaje mi ciagle ze nie istniejesz sprobuje pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2003 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Teska: sprawa jest prosta.. Ty wpisujesz poprostu ksiegowa, zamiast księgowa... ot cały sekret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 05.12.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam!Teska spróbuj na maila - coś ten priv na działa najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Księgowa.....juz poszło Maksiu miał racje...napisałam ksiegowa zamiast księgowa.... Miłego dnia wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts