Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja tylko napisałem że mi się podoba więźba MITEK. Bo chyba już wszyscy zapomnieli co było na początku.

:D :D :D

Wiesz czasem drobna nóżka turystki potrafi wywołać lawinę śniegową w górach.

A drewno w więźbach MITEK jest super.

No ale ile kosztuje? Powie ktoś w końcu?!

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

WITAM i przechodzę do tem . .DREWNO kto ma kasę ten zamawia wieżbe gancy gal , kto chce zaoszczędzić zamawia prosto z lasu i PO PROBLEMIE z surowego materiału wykonuje takie elemęty tartak w PUCICACH JAK RÓWNIEZ SUSZY I idzie sie z szefem dogadać cenowo również . Pieknie robią w płoni ale cen nie znam bo u nich nieraz wywoże te długie elem. na budowy . Cociaż ja swojego szkieletora w całość wykonuje w stolarni na kraszewskiego w dąbiu ale na gościa trza naciskac w celu utrzymania terminu CZARNO TO WIDZE U SIEBIE

Witam wieczorkiem

posprzątane i siadam do drineczka i książeczki

Ja tylko napisałem że mi się podoba więźba MITEK. Bo chyba już wszyscy zapomnieli co było na początku.

:D :D :D

Wiesz czasem drobna nóżka turystki potrafi wywołać lawinę śniegową w górach.

A drewno w więźbach MITEK jest super.

No ale ile kosztuje? Powie ktoś w końcu?!

delf

obiecuje że w poniedziałek przyniosę ofertę na moją z pracy, ale z tego co pamiętam to stawiając wiązary z kosztem montażu kontra więba z tartaku + belki stropowe + koszt montażu wychodziło kilka tysięcy taniej. Nie zaglądałam do tych wycen od dwóch miesięcy.

Tu się liczy też to że wiązary stanowią w parterówkach też konstrukcję stropu. No i czas!

Matko ! Czas się liczy! Przecież mieliśmy wystartować w marcu z budową a jak ruszymy w lipcu to będzie dobrze! :D

A ja myślałam że budowanie to jak z płatka idzie ....

czesc

ciekawi mnie co powiecie na to...

gorale wycenili mi

-wylewki na 15.000 za 270m2(rbocizna z materialem,z polozeniem styropianu)grubosc ok.6-7cm.wychodzi 55,50 zl/m2

-tynki cem-wap(robocizna z materialem) na gotowo pod malowanie 18.000.jest ok 700m2 ,wychodzi 25,70zl/m2.

wydaja mi sie te sumy o wieeeeele za duuuze

co sadzicie?

poprosze o namiary na dobra,sprawdzona ekipe do tynkow cem.-wap

a tak z ciekawosci to ile placiliscie za wylewki i tynki na gotowo z materialem?

witam -poczytałam troszkę ,i wpadam na chwilkę bo wczoraj siedziałam przy córce która miała prawie 40 st. goraczki od anginy ropnej ,dzisiaj już lepiej i poczytam troszkę przy kawce,i pora za porządki się brać bo juz pózno .

och ta młodzierz-zawsze najmądrzejsza,ciagle im goraco a potem chorzy :evil:

witam -poczytałam troszkę ,i wpadam na chwilkę bo wczoraj siedziałam przy córce która miała prawie 40 st. goraczki od anginy ropnej ,dzisiaj już lepiej i poczytam troszkę przy kawce,i pora za porządki się brać bo juz pózno .

och ta młodzierz-zawsze najmądrzejsza,ciagle im goraco a potem chorzy :evil:

Zdrówka życzę dla córci :lol: