Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze sie nie buduje a widze pierwszy nonsens dlaczego brama do siatki zielonej kosztuje prawie 2 tysiace zl przeciez kluta u kowale z pod szczecina kosztuje okolo 2,5-3 .

Znasz jakiegoś dobrego kowala?

Bardzo fajne rzeczy robi kowal z Ustronie Morskie i Kolobrzeg duzo osob ma tam swietne ploty cenowo nie wiem zorientuje sie dopiero w wakacje moze bedziemy w ustroniu ladne te rzeczy

Znalazlam ale nie wiem jak w realu

http://www.simar-sipiora.com

to jest czepino kplo gryfina

http://www.wakat.net.pl

Miroslawiec

http://www.machowiak.pl

witnica

Te w ustroniu(tylko nie wiem czy tam nie ma kilku kowali) to widzialam reszty nie

.

witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas,

A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)?

witam wieczorkiem-ostatnio się za dużo tutaj nie dzieje,chyba ta zima dobija nas,

A ja sobie porównałam wyceny 3 hurtowni i na prowadzeniu jest partner ,IImiejsce euroklinkier na wiosennej a na III apa na gdańskiej,teraz kolej na kominki i co -jestem ciekawa jak wypadnie,casting na firmę budującą trwa-nie ma ciekawych ofert,np jeden pan zaproponował 38 tyś ale bez dachu i ścian działowych.drugi ok 45-makabra-ale z dachem ,trzeci podobnie a czwarty robi wycene juz tydzien ,chociaż te 45 z dachem by uszło bo dach nie jest prosty .acha jeszcze pytanie o kominy- czy ktos budował z ibf,zapel,lub leier i schiedel(te 2 ostatnie ponoć droższe)?

A jak duza jest roznica miedzy nimi to znaczy hurtowniami

Bryta-może różnice nie sa wielkie ale suma sumara przy il. ok 2000szt np porotonu to wychodzi jakies 880 zł miedzy 1 a 3 hurtownia a na bloczkach jest podobna różnica tyle ze bloczki u producenta

A ten poroton jest zwykly czy z wkladka stropianowa bo takie juz produkuja w niemczech super cieple

witam środkowo

oglądałam wczoraj tv - ale cyrk dali wszyscy - zwyczajne małpy w zoo :-? bez wyjątku

niestety niektórym się pojedynczy mówcy podobali - znowu wieczorem pokłóciłam się o to z ojcem - im starszy (ojciec) tym gorzej. teraz bezkompromisowo wielbi kaczory.

Miraśka - a próbowałaś w serwis dachu na gdańskiej?

pozdrowionka dla wszystkich