delf 15.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 nie mów że wszyscy spragnieni - niektórzy już są po gorączce budowlanej i raczej dla relaksu zagladają wiem, wiem, sama to mam, w zasadzie coraz mniej rzeczy jest mi do skończenia domu potrzebnych, nie mniej trudno tak po prostu porzucic to "fajowskie" grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.03.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus miała byc dzisiaj u Ciebie inauguracja sezonu budowlanego?/ czy przy tej pogodzie to realne?? .....hm a moze ja cos pokręciłam Czekamy aż odpuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 i daltego czasem królują tematy zastępcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.03.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus miała byc dzisiaj u Ciebie inauguracja sezonu budowlanego?/ czy przy tej pogodzie to realne?? .....hm a moze ja cos pokręciłam Czekamy aż odpuści. No tak nie ma wyjścia ... powodzenia ja zaczynam w maju to juz chyba odpuści ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam -i o wiosne pytamczupurek-mam wycene z gdańskiej ale taka z grubsza-jak będę bliżej dachu to sprecyzujemy zapotrzebowanie i porównam z innymiMartelia-jeśli dobrze pamietam to p.architekt ma mi podesłać p. geolog za 600 zł a jak wcześniej się dowiadywałam to chcieli w granicach 700-800złchyba że sie przesłyszałam ale niedługo sie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Miraśka - mnie się wydawało że tam mają nie tylko produkty na dach (ale może się mylę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dzięki za dotychczasowe info i czekam na więcej Do Didi (ewentualnie innych użytkowników POŚ) : a jak ty załatwiałaś temat badań, przez wykonawcę POŚ, czy ktoś z zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hej ludziki a czy ktoś może brał bloczki bet.na ściany fundamentowe w wielgowie na fiołkowej-może ludziki z wielgowa cos wiedza o an-polu bo właśnie u nich jest najtaniej jak do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 czupurku-- dzieki ,zaraz do nich dzwonie i popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Dzięki za dotychczasowe info i czekam na więcej Do Didi (ewentualnie innych użytkowników POŚ) : a jak ty załatwiałaś temat badań, przez wykonawcę POŚ, czy ktoś z zewnątrz ? ja miałam badania wykonane przez poprzedniego właściciela działki więc nie musiałam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus : w którym momencie okazało się, ze badania geologiczne są nieprawidłowe (za mała ilość odwiertów, za płytkie) ? Czy ty użytkujesz POŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 15.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus : w którym momencie okazało się, ze badania geologiczne są nieprawidłowe (za mała ilość odwiertów, za płytkie) ? Czy ty użytkujesz POŚ ? Jak się okazało, że przydałaby się studnia chłonna. Nie wiadomo jaka musi być głęboka. POŚ na mojej glebie (iły) nie będzie działać bo woda nie będzie wsiąkać. Mam na szczęście kanalizację sanitarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ale spadlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Witam wieczorkiem i podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 też podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ....JAK MAM WKLEIĆ OBRAZEK_GIF POD MOJĄ NAZWĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.03.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ....JAK MAM WKLEIĆ OBRAZEK_GIF POD MOJĄ NAZWĄ? w profilu na samym końcu jest "emblemat" i tam wklejasz adres gifa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 niestety pojawił się tylko krzyżyk-dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Najeżdż myszką na gifa, którego chcesz, wciśnij prawy przycisk myszki i następnie właściwości. Będzie podany tam adres (url) to należy zaznaczyć i skopiować a następnie wejść w swój profil i przy emblemacie wkleić ten adres i powinno być ok. Chyba już jaśniej nie dam rady wytłumaczyć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts