kombi 15.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 WIOSNA IDZIE a u nas i was żadnych prac budowlanych szukam chetnych na wyprawe polarną tej zimy w celu odnalezienia wiosny bo jak tak dalej pójdzie i będzie ,to od klausa zaczynającego niby 15.03 2006 a na mnie skończywszy /rozpoczne chyba w 15 05 2006 tych budów tak szybko jakby sie chciało nie poczniemy . SZUKAM SZUKAM WIOSNY KTO WIE GDZIE TA ZAR.ZA ZAGINELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A MOŻE OTWORZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hurra DIDIdzieki-podoba sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 MIRAŚKA i gdzie ten obrazek bo nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 już widze a to twoja budowa to szybko zaczełaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 hurra DIDIdzieki-podoba sie? Sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Klaus : w którym momencie okazało się, ze badania geologiczne są nieprawidłowe (za mała ilość odwiertów, za płytkie) ? Czy ty użytkujesz POŚ ? Ja co prawda nie Klaus ale też mogę coś dorzucic. U mnie problem z badaniami zaczął się już w fazie projektowania budynku. Konstruktor i architekt mieli dużo zastrzeżeń. Ponieważ dorabiałam badania (u kogoś innego), więc z góry wiedziałam, że o POŚ mogę zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 właśnie dostałam mailem Sposoby na ptasią grypę: 1) nie bawić się ptaszkiem 2) nie chodzić spać z kurami 3) nie siadać na jajach 4) nie rzucać pawia 5) nie wycinać orła w progu 6) uważać na wylatujące gile 7) nie pić na sępa a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie: "Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!" "W związku z epidemią ptasiej grypy Narodowy fundusz Zdrowia zaleca powstrzymanie się od brania ptaków do ust i do ręki." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 witam wszytskich, pytanko : czy cena za badanie geologiczne gruntu ( pod kątem przydomowej oczyszczalni oraz ogólne pod budowę ? - nie wiem czy to jest jakaś różnica) za 900 zł netto - to średnia cena, czy zawyżona ? i drugie : czy takie badania wykonuje się zawsze i do czego służą oraz czy są jakieś standardowe procedury? pozdrawiam Marta ad 1. Pytanie jeszcze za ile odwiertów i o jakiej głębokości. Jedna z ofert (nie zdecydowałam się): 1500,00, inna: 500,00 (ekspertyza chybiona, później trzeba było robic jeszcze raz). ad 2. Przydaje się bardzo. Warto, żeby uniknąc niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Kombi-jeszcze nie zaczęłąm ale mam nadzieję ze bedą się tak uwijacTrobe -dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 właśnie dostałam mailem Sposoby na ptasią grypę: 1) nie bawić się ptaszkiem 2) nie chodzić spać z kurami 3) nie siadać na jajach 4) nie rzucać pawia 5) nie wycinać orła w progu 6) uważać na wylatujące gile 7) nie pić na sępa a ja dziś otrzymałam na smsa takie oto ostrzeżenie: "Jeżeli jesteś teraz ze swoim facetem a jego oczy błyszczą, ma wilgotne usta, rozpalone ciało, szybko oddych i cały drży to...uciekaj bo ma ptasią grypę!" "W związku z epidemią ptasiej grypy Narodowy fundusz Zdrowia zaleca powstrzymanie się od brania ptaków do ust i do ręki." A do ............ można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 jasne że mozna ,tylko najpierw potraktowac go temp. 70* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 WIOSNA IDZIE a u nas i was żadnych prac budowlanych szukam chetnych na wyprawe polarną tej zimy w celu odnalezienia wiosny bo jak tak dalej pójdzie i będzie ,to od klausa zaczynającego niby 15.03 2006 a na mnie skończywszy /rozpoczne chyba w 15 05 2006 tych budów tak szybko jakby sie chciało nie poczniemy . SZUKAM SZUKAM WIOSNY KTO WIE GDZIE TA ZAR.ZA ZAGINELA Ja myślę, że musimy zrobić zamach na zimę i utopić ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja też witam czwartkowo u mnie medycznie - postanowiłam przeglądnąć stan zdrowia: wczoraj zrobiłam fotkę rtg, a dzisiaj rano pozwoliłam na utoczenie mojej błękitnej krwi - dla niepoznaki wyleciała czerwona wczoraj w okolicach 18-stej byłam na spacerze z moimi psiami. biegamy po łące, biegamy, nagle w odległości nie większej niż 100m - 2 krzaki ożyły i dawaj pędem w stronę lasu. dziki to były. szęściem stałam w kierunku przeciwnym do ich galopu, a onek posłuszny i nie puścił się za zwierzyną, choć miał na to wielką ochotę. uff, przeżycie mocne, tym bardziej że na łące żadnego drzewa na ewentualną ewakuację. może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze? pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja też witam czwartkowo u mnie medycznie - postanowiłam przeglądnąć stan zdrowia: wczoraj zrobiłam fotkę rtg, a dzisiaj rano pozwoliłam na utoczenie mojej błękitnej krwi - dla niepoznaki wyleciała czerwona wczoraj w okolicach 18-stej byłam na spacerze z moimi psiami. biegamy po łące, biegamy, nagle w odległości nie większej niż 100m - 2 krzaki ożyły i dawaj pędem w stronę lasu. dziki to były. szęściem stałam w kierunku przeciwnym do ich galopu, a onek posłuszny i nie puścił się za zwierzyną, choć miał na to wielką ochotę. uff, przeżycie mocne, tym bardziej że na łące żadnego drzewa na ewentualną ewakuację. może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze? pozdrawiam grupkę Witam Wydaje mi sie ze Didi cos wspominala o kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja też witam czwartkowo u mnie medycznie - postanowiłam przeglądnąć stan zdrowia: wczoraj zrobiłam fotkę rtg, a dzisiaj rano pozwoliłam na utoczenie mojej błękitnej krwi - dla niepoznaki wyleciała czerwona wczoraj w okolicach 18-stej byłam na spacerze z moimi psiami. biegamy po łące, biegamy, nagle w odległości nie większej niż 100m - 2 krzaki ożyły i dawaj pędem w stronę lasu. dziki to były. szęściem stałam w kierunku przeciwnym do ich galopu, a onek posłuszny i nie puścił się za zwierzyną, choć miał na to wielką ochotę. uff, przeżycie mocne, tym bardziej że na łące żadnego drzewa na ewentualną ewakuację. może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze? pozdrawiam grupkę Witam, czupurek, nie powinnaś Ty jeszcze odwiedzić okulisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Maggie - a dlaczego okulisty, czyżbym czego nie dostrzegała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 może macie namiary na stolarza - któy robi fajne kuchnie, za fajne pieniądze? ja mam, podam na priva, ale wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts