Agnieszka1 16.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. to u nas tez w cenie te rzeczy sa, no ale mimo wszystko jaka roznica Ale przedszkola prywatne wszystkie sa w granicach 600 zl. Myslalam ze szkola bedzie jakis 1000 Mile zaskoczona jestem wiec Czekam czy ktos cos moze powie o szkole w Tanowie - publicznej. Z wygladu super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.03.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 jestem w szoku ze tak malo, to ja za przedszkole place 640zl/miesiac I dodam, że imprezy wyjazdowe (kino, pleciuga itp) też w cenie. to u nas tez w cenie te rzeczy sa, no ale mimo wszystko jaka roznica Ale przedszkola prywatne wszystkie sa w granicach 600 zl. Myslalam ze szkola bedzie jakis 1000 Mile zaskoczona jestem wiec Czekam czy ktos cos moze powie o szkole w Tanowie - publicznej. Z wygladu super wyglada Niestety nic nie wiem, a też bym się chętnie dowiedziała. A wygląda rzeczywiście fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym czyli krótki makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 16.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Witam popoludniowo . Juz po obiadku . Dzisiaj bylo szybko czyli Spagetti no to raczej długo Nie z 15 minut oczywiscie nie liczac zmywania a makaron mierzyłaś? Pewnie 8 minut do tego wode szybko zagotowuje w czajniku elektrycznym Witam! Ja też tak szybko robię spaghetti! Dodaję do niej bazylię brazylijską! Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.03.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 WITAM Na dziki to trza uważać, one też mają dość tej zimy: dzik jest dziki, dzik jest zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 UWAGA ,UWAGA KONKURS kto znajdzie wiosnę i przyprowadzi ją na moja budowe ten w nagrodę otrzyma ?????? szczególy do uzgodnienia CZAS TRWANIA KONKURSU DO DNIA 22 03 2006 PO TYM terminie przyjdzie sama ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.03.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 UWAGA ,UWAGA KONKURS kto znajdzie wiosnę i przyprowadzi ją na moja budowe ten w nagrodę otrzyma ?????? szczególy do uzgodnienia CZAS TRWANIA KONKURSU DO DNIA 22 03 2006 PO TYM terminie przyjdzie sama ta wiosna No to idę szukać. A nagroda chociaż warta mojej wędrówki i zdartych bucików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 to sie okarze po znależieniu wiosny a po co ci buty jak juz bedzie wiosna a na boso to nie łaska pochodzić he pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dzeki Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 16.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 dzióbek i co wiosna znależiona czy nie , a reszta to chyba dalej szuka tej wiosny dla mnie bo chce wygrać ale czy znajdzie do terminu tego nawet ZIMA nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 dzióbek i co wiosna znależiona czy nie , a reszta to chyba dalej szuka tej wiosny dla mnie bo chce wygrać ale czy znajdzie do terminu tego nawet ZIMA nie wie No dzisiaj w Berlinie bylo juz +4 stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Oj Bryta cię zaraz twój nowy sąsiad za te Kimona opiórkuje On zwie się KinimoD Ale nume Nic sie nie stalo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 UWAGA ,UWAGA KONKURS kto znajdzie wiosnę i przyprowadzi ją na moja budowe ten w nagrodę otrzyma ?????? szczególy do uzgodnienia CZAS TRWANIA KONKURSU DO DNIA 22 03 2006 PO TYM terminie przyjdzie sama ta wiosna Ja znalazłam! Wychodzą tulipany u mnie w ogrodzie i ptaszki śpiewają Poproszę ją aby rozłożyła swoje ramiona na caaały Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 dzióbek i co wiosna znależiona czy nie , a reszta to chyba dalej szuka tej wiosny dla mnie bo chce wygrać ale czy znajdzie do terminu tego nawet ZIMA nie wie już ją miałam ale zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts