dzióbek 17.03.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Takiego smaka mi zrobiliście tym spaghetti, że chyba jutro też sobie zrobię, bo dzisiaj niestety już rybka od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Czyli Spagetti ma wziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hm, oferta w "Miedziku" (Wolf, instalacja bez zmiękczacza wody i filtra) jeszcze ciekawsza - 49 tys. O Boże, chyba muszę trochę spiłowac rogi, bo w drzwiach już się nie mieszczą. To co Ty masz za instalację? Moja oferta była z połowę tańsza. A w ogóle to się teraz dogaduję z Pańką i może będzie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 17.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka Witam! Podłączam się do prośby! Ja też jestem tym zainteresowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 witam w piąteczek-i zeby było smiesznie też zrobiłam spaghetti-mniam a ja się własnie zastanawiam co szybkiego zrobić , może też na sphagetti się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka własnie miałam się pytać czy ktoś coś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 17.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka Witam! Podłączam się do prośby! Ja też jestem tym zainteresowana! Witam Ja również jestem zainteresowana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka ja rozpoczęłam, a co....może tę zimę wygonię , bo się mojej budowy wystarszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam popołudniowo Ja dziś rybkę na obiad miałam, ale za to z pyszną suróweczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Czyli Spagetti ma wziecie być może jutro, bo też mie chęć naszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam czy ktoś juz rozpoczął ten nieszczęsny sezon budowlany????? ... słuchajcie czy tomadyna padł na zawał .. bo miał mieć 15,03 odpowiedz gminy i cisza..... nie widac go i nie słychać , moze ktos cos wie , bo teren o który toczy sie bój jest w moim bliskim sasiedztwie i jestem żywotnie zainteresowana co madrego uchwalili pozdrawaim piatkowo-sobotnio ... za niedzielą nie przepadam od dziecka budowa jeszcze nie, ale tomadyna faktycznie coś ostatnio nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.03.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Didi .. oby bo strach ogarnia w tym tempie to sie do następnej zimy z fundamentów i nie wygrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Oj Bryta cię zaraz twój nowy sąsiad za te Kimona opiórkuje On zwie się KinimoD Ale nume Nic sie nie stalo Pozdrawiam Witam A jak tam plany z budowa zaczynaz w 2007 Tak, wiosna 2007, myslalem, ze uda sie zaczac wczesniej ale sie przeliczylem. Za to Ty chyba niedlugo bo widzialem posty o deskach na ogrodzenie, jakims betonie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie narazie chce ogrodzic bo przez moja dzialke robia sobie skroty Chce posadzic drzewka . A budowa nie szybciej niz za 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A wybraliscie juz projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.03.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie narazie chce ogrodzic bo przez moja dzialke robia sobie skroty Chce posadzic drzewka . A budowa nie szybciej niz za 5 lat Oj czarno widzę te drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A wybraliscie juz projekt Tak, na 99% Brygida z Archipelagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Chcemy ja troche powiekdzyc (np:garaz) i w odbiciu lustrzanym ze wzgledu na slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A wybraliscie juz projekt Tak, na 99% Brygida z Archipelagu Bardzo sympatyczny Ja sama jeszcze nie wiem jaki myslalam o parterowcu ale przy tym min. 35 nach .dach . to nie bardzo wiec chyba bedzie z podaszem uzytkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts