kinimoD 17.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dyplomatycznie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Na razie przerabiam ogrodzenia i wcale nie jest tak tanio.Z poczatku myslalam ze na te 5 lat zanim zaczne budowe dawac z przodu tez siatke a pozniej ladne ogrodzenie pod kolor elewacji i okazuje sie ze najtansza brama do siatki 1800 zl ,bramka 900 zl A jak czytalam to wcinka do wodociagu 3600 zl Teraz rozumiem dlaczego domy tyle kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dyplomatycznie dzieki Dlaczego dyplomatycznie . Projekt jest bardzo ladny i powierzchnia w sam raz . Ja chciala bym 120-130 uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Podoba mi sie taki dwustronny kominek . W sam raz na grilowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Na razie przerabiam ogrodzenia i wcale nie jest tak tanio.Z poczatku myslalam ze na te 5 lat zanim zaczne budowe dawac z przodu tez siatke a pozniej ladne ogrodzenie pod kolor elewacji i okazuje sie ze najtansza brama do siatki 1800 zl ,bramka 900 zl A jak czytalam to wcinka do wodociagu 3600 zl Teraz rozumiem dlaczego domy tyle kosztuja Niestetyceny coraz wyzsze. W Wielgowie jest facet, ktory robil tego typu rzeczy (tzn bramy, ogrodzenia) 'po rodzinie', i mysle, ze jesli wzor bedzie prosty to moze byc taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 witam grupkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zastanawiam sie nad tym przodem czy nie robic prowizorycznie .tak jak maja inni zbita z desek brama ja i tak mam wiekszosc dzialki ogrodzonej przez sasiadow musze sie tylko z nimi rozliczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To ja tez sie podpisze niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Ale czy ty masz z dwoch stron sasiadow czy tylko(ta dzialka przy lesie) ma juz wlascicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witaj Teska, Radosc z rosnacych kursow waluty nie trwala zbyt dlugo nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle ja mam działkę ogrodzoną z 3stron, mi został tylko przód ogrodzić prowizorką na czas budowy. Dodam, że jak na razie wszyscy sąsiedzi mają prowizorki, więc nie mam zamiaru się rozliczać, tym bardziej że dwóch już planuje ogrodzenie na stałe i dzwonili żeby dogadać jakie my planujemy. Miło z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hej "dewizowcy" jeszcze bedziemy gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Hej "dewizowcy" jeszcze bedziemy gora kiedy????? ja teraz potrzebuje kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 17.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie wiedzialem o rozliczaniu, myslalem, ze pierwszy traci. W takim razie tez bede musial pogadac z sasiadami, z tego co sie orientuje to ogrodzenie powinienem miec juz z dwoch stron. Tak mi sie wydaje ze powinno sie brac na pol ,no chyba ze sie myle Jak znam zycie , to sie nie mylisz i trzeba bedzie 'ruszac palcami' Ale czy ty masz z dwoch stron sasiadow czy tylko(ta dzialka przy lesie) ma juz wlascicieli Dzialka przy lesie i chyba ta z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts