czupurek 09.12.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 witam wszystkich..... Joasiu hhihihi nie lepie pierogów...jeno mam swoja połowe w domciu:)jak kuchnia? kiedy beda fotki czupurek....ech....szkoda ze tak wyszło...ale u Ewar chyba jest jeszcze gorzej:( Lalka witaj U mnie jutro koniec z fachmanami.... witam, a co on tam nawyrabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.12.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Joasiu, wlasnie obejrzala wasza kuchnie-super pomysl z tym parapetem z kafelek (jak mowia Krakusy FLIZY)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.12.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Czessc wszystkim,! Witam nowe twarze (postacie;-)) Lalke i Czupurka! Kim jest straszny pan M.?? S.P. biedna chyba nam sie rozlozyla?miala zniknac na piatek aa do dzis sie nie pojawila. zdrowka zycze. Dzięki, również witam. Tak przez to budowanie to, jestem postać, jestem. M to facio bodaj z Myśliborza, rozpanoszył się na ziemi naszej, ktoś go poleca non stop, bierze budów milion i później się niewyrabia z czasem, swoich robotników wogóle nie pilnuje, a niezłe z nich papraki. A i na budowie w czasie bytności jego i jego prześwietnej ekipy za przeproszeniem burdel nieziemski był, aż mój główny majstruniu po nim musiał posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2003 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 No właśnie... coś nam Sylwia zaniemogła... choroba??? niedawno co chorowała... może ma sporo pracy w pracy.. tak czy siak napewno szybko do nas wroci...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 09.12.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Bikosa, miło mi Ivette ja poprosze o namiar na sprawdzona firme od dachów.. Moje mieszkanko to tylko dach,wiec musi byc dobrze zrobiony.. Teska ja równiez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 09.12.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 ojej ale nowych twarzy witam Lalkę Czupurka jak to miło że tyle kobitak zajmuje się budową ojej! Czupurku ale się namęczyłaś z tą budową proponuję ogłosić listę papraczy wten sposób znikną z rynku Czupurku co nie tak było w firmie Styl Dach że ich zmieniłaś? Joasiu! jak daleko z kuchnią? Teska czy inauguracja kominka nastąpiła? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.12.2003 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Słuchajcie właśnie odebrałem mój wygrany za 200 000 post szalik.. jest śliczny no i mój pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 09.12.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Maksiu! zrób zdjęcie szalika cobyśmy wszyscy zobaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 09.12.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Witam Iwonke.. I przyłaczam sie do propozycji zdjecia....Szaliki to obecnie modna sprawa... na czasie..ziąb straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No dobra.. gdzies mialem zdjęcie siebie w tym szaliku.. postaram się pokazać...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam w środęa miało juz być tak ładnie.. no a wczoraj miałem mały wypadek... spadłem ze schodów do piwnicy (uprzedzam ewentualne pytanie: byłem trzeźwy) no i na szczęście rozwaliłem sobie tylko lewa rękę, a konkretnie kawałek dłoni.. ale nie martwcie się, będę żyłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 10.12.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Oj maksiu przestraszyłeś mnie, ale cieszę się, że skończyło się na niegroźnych obrażeniach. Ponoć najlepiej się goi, jak żona okłada... Życzę powrotu do zdrowia, gojenia się "jak na psie" i poręczy przy schodach do piwnicy Witam serdecznie nowych członków Klubu i pozdrawiam "starych", M. P.S. "Hu-hu-ha, hu-hu-ha nasza zima zła, szczypie w nosy szczypie w uszy..." Ja dziś rano cała wyszczypana M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 witam zaraz za Maksiem. ------------------------------------------------- Ależ z nas ranne ptaszki, reszta przymarzła do łóżek (notabene miało być kurna ciepło, bo u mnie na budowie MUSI być ciepło, bo okna za tydzień). -------------------------------------------------------------------------------------- Niedobrze, taki wypadek. W pracy jesteś czy L-4? ------------------------------------------------------------------------------------- Iwona G również witam cieplutko. Takie czasy, że kobity latają za cegłami, ale ma to i dobre strony, bo iluż fachowców na tą "babskość" się nabrało. Kawały można opowiadać. Jestem za listą fachmanów (może być i tych dobrych). Biorę trochę urlopu to, może z pomocą syna coś stworzę (kurcze skąd we mnie tyle zapału do tworzenia wszystkiego). Jeżeli chodzi o Dach Styl to nic do nich nie mam. Kontakt z nimi nastąpił w fazie zbierania ofert. Ktoś był dla mnie atrakcyjniejszy (nie myśleć że fizycznie) to, tam kupiłam co musiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 MamonaLisa: żonka ma narazie inne priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Czupurek: jakie tam L-4, w pracy jestem.. i trzeba pracować... reszta jak wstanie to się pojawi na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No dobra... ktos chciał zobaczyć szalik.. na zdjęciu nie widać że on zielony, bo za bardzo błysnęła lampa... aha.. modelem sie nie przejmować, egzemplarz przypadkowyno to klik: http://www.dommaksia.prv.pl/pics/szalik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 to jest naprawdę bardzo piękny szalik i przyda się w nadchodzące mrozy. Maksiu, mam pytanko. Czy ciężko dołączyć jakiś obrazek do postu? Nie? A nie wiesz przypadkiem jak to zrobić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 10.12.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Zgadzam się z czupurkiem - to jest naprawdę bardzo piękny szalik! Ciekawe, czy sam A.Papliński go wydziergał? A może Naczelna? Model też niczego sobie tylko cuś bladzieńki... Namów żonę na te okłady póki "priorytet" jeszcze nie na zewnątrz! Pozdrawiam serdecznie, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 MamonaLisa: model nie bladzieńki..tylko lampa ostro strzeliła po oczach..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 uwaaaaaaaaaaaga próbuję obrazek i ................... http://kartki.onet.pl/1587,kartki.html i się nie udało jestem lamer do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts