Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

z placu budowy:

Ja stara weteranka (druga budowa) a dałam się zrobić.

Znowu cały dzień czekałam na materiał na budowę.

Transport miał być o godzi 8-9 i do tego jeden.

Przyjechał najpierw o 13stej i bez przyczepy, a potem dopiero po 18stej.

Dobrze, że blisko mieszkamy, bo chyba bym zamordowała.

witam grupkę.......

zimno jest....a ja dzis na trawiniku zobaczyłam jednego!!!! krokusa....hahah ostał sie po przekopaniu i zrobieniu trawnika.... :lol:

jak już wczoraj pisałam my znaleźliśmy 3 fioletowe i 1 żółty już kwitnące - piękne

mi sie ostal, z ilosci jakies ponad sto sztuk...jak kopali pod trawnik to wszystko wyrzucili..wiec jeden niedobitek cieszy....no i fioletowy jest :lol:

Witam

byłam wczoraj na moich terenach ...bezrzecze jedna " dziura wykopana ' czyli tam sezon budowlany wystartował .... dla zainteresowanych ... jakiś właściciel domku na bukszpanowej zbierał podpisy pod petycją do wójta w sprawie przekształcenia gruntów od których głowa bolała tomadyne pod zabudowe jednorodzinna ...mieszka tam moja siostra i u niej był , czyli decuzji jeszcze nie ma

witam grupkę.......

zimno jest....a ja dzis na trawiniku zobaczyłam jednego!!!! krokusa....hahah ostał sie po przekopaniu i zrobieniu trawnika.... :lol:

jak już wczoraj pisałam my znaleźliśmy 3 fioletowe i 1 żółty już kwitnące - piękne

mi sie ostal, z ilosci jakies ponad sto sztuk...jak kopali pod trawnik to wszystko wyrzucili..wiec jeden niedobitek cieszy....no i fioletowy jest :lol:

Teska a czy krokusy na zime trzeba wykopac czy mozna je zostawic

witam grupkę.......

Teska a czy krokusy na zime trzeba wykopac czy mozna je zostawic

na zime normalnie zostawiasz.....ja w tym roku na jesien wkopie sporo....one same pozniej sie rozsiewaja( nie wiem jak to ogrodniczo brzmi prawidlowo) w kazdym razie kiedy trzeba kosic trawniczek krokusow juz nie ma :lol:

witam wszystkich,

Czy ktos moze polecic dobra agencje nieuchomości w szczecinie

ewentualnie rzetelnego developera na rynku mieszkaniowym?

pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

Witaj Jakubie

na Warszewie taki kompleks domków buduje pewiem developer i ludzie są z niego bardzo zadowoleni

nazwy niestety nie pamiętam, ale jego ogłoszenia były rok temu na autobusach

witam wszystkich,

Witaj Jakubie

Jesli chodzi o dewelopera to moze

http://www.smdab.szczecin.pl

Co do agencji nieruchomosci to one dosyc podkolorowuja (dostepnosc mediow itp.)

Szukalam dzialki przez agencje a znalazlam objerzdzajac miejscowosci

Osobiście uważam, że od wszelkich spółdzielni jak naj dalej.

Aktualnie mam mieszkanie w zasobach powyższej.

Czego można sie spodziewac?

Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi.

tak tez sie obawialem, a sm dab widzialem strone - bardzo ladnie sie to przedstawia :D tylko ze tylko jeden blok jak narazie maja do zasiedlenia - na emilii plater, mi osobiscie sie podobaly te na cukrowej, ale moze jeszcze cos beda mieli.

dzieki :D

Na ich stronach jest jeden blok poniewarz maja juz wykupione mieszkania do bodajrze czerwca . Rozbudowuja teraz osiedle nad Rudzianka kolo Bukowego .

Teraz kazdy z deweloperow ma powykupione mieszkania do przodu bo jest panka z nowym Vatem

tak tez sie obawialem, a sm dab widzialem strone - bardzo ladnie sie to przedstawia :D tylko ze tylko jeden blok jak narazie maja do zasiedlenia - na emilii plater, mi osobiscie sie podobaly te na cukrowej, ale moze jeszcze cos beda mieli.

dzieki :D

mieszkalam w zasobach sm Dab....i mysle ze to jest najlepsza spoldzielnia....mialam mieszkanie 64m2 i placilam najmniejszy czynsz, nie bylo problemow z administracja itp...

witam wszystkich,

Witaj Jakubie

Jesli chodzi o dewelopera to moze

http://www.smdab.szczecin.pl

Co do agencji nieruchomosci to one dosyc podkolorowuja (dostepnosc mediow itp.)

Szukalam dzialki przez agencje a znalazlam objerzdzajac miejscowosci

nie wszytskie agencje kolorują.... :) a co kupienia pozniej bez....to normalka ze strony klientow...