bryta 24.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja tez jestem zadowolona z SM Dab osiedle jest jedno z czysciejszych i bardziej zadbanych I cena metra teraz sprzedaja po 2700 jest konkurencyjna w stosunku do innych deweloperow . Co do Agencji to bywa napewno roznie ale jak ogladalam dzialki to z uzbrojeniem (niby bylo ale w drodze i to czesto odleglej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam grupkę....... zimno jest....a ja dzis na trawiniku zobaczyłam jednego!!!! krokusa....hahah ostał sie po przekopaniu i zrobieniu trawnika.... jak już wczoraj pisałam my znaleźliśmy 3 fioletowe i 1 żółty już kwitnące - piękne mi sie ostal, z ilosci jakies ponad sto sztuk...jak kopali pod trawnik to wszystko wyrzucili..wiec jeden niedobitek cieszy....no i fioletowy jest Teska a czy krokusy na zime trzeba wykopac czy mozna je zostawic zerknij http://www.krokusy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jaka ladna ta strona Zostawie sobie ja na wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja juz nie moge wchodzic do takich sklepow z roslinkami bo bym polowe wykupila a tu jeszcze nie ogrodzone ,woda nie podprowadzona Ale juz wiem na jakie roslinki choruje oczywiscie beda i krokusiki i tulipanki i bardzo ale to bardzo podoba mi sie rozowa trawa pompasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jaka ladna ta strona Zostawie sobie ja na wieczor i jeszcze do poczytania http://www.twojadzialka.com.pl wlasnie przegladam,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja juz nie moge wchodzic do takich sklepow z roslinkami bo bym polowe wykupila a tu jeszcze nie ogrodzone ,woda nie podprowadzona Ale juz wiem na jakie roslinki choruje oczywiscie beda i krokusiki i tulipanki i bardzo ale to bardzo podoba mi sie rozowa trawa pompasowa ja z utesknieniem czekam na tulipany, zonkile czosnki i inne kwiaty..posdzilam ich na jesien...jej cos 300-400 sztuk.....ciekawe czy cos z tego bedzie.....narazie tulipanki z zniemi wyszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teraz jest tak duzo sortow tulipanow ze jedne piekniejsze od drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teraz jest tak duzo sortow tulipanow ze jedne piekniejsze od drugich dokladnie.Ciekawa jestem zy urosna tak jak na obrazku:) mam od czrnych, granatowych po jakies szpiczaste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 dzieki za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tu jest duzo nowosci i obrazkow tyle ze po niemiecku http://www.baldur-garten.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Przysylaja mi bezplatne katalogi super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tu jest duzo nowosci i obrazkow tyle ze po niemiecku http://www.baldur-garten.de no to sobie popatzre...i poczytam ze słownikiem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Oj trzeba zrobic zakupy na sobote i niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 hej -witam w piateczek-ostatnio byłam na działeczce a tam nic nie wyszło jeszcze-może za głeboko wsadziłam? myslicie ze juz mozna odkryc dzrewka które posadziłam na jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Fiuuu, fiuuu, ja płacę około 70 zł, 2 lata temu wyremontowano dach (fakt, że wcześniej płaciliśmy 36 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. no to nieciekawie, co to za spoldzielnia jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czego można sie spodziewac? Ja przez dlugi czas mieszkalem na podzamczu tam chyba ma spoldzielnia bryza czy cos takiego i wynajmujacy mi mieszkanie koles jakos nie mowil zeby mial jakies problemy z nimi. Wysokiego czynszu i totalnej ignorancji dla twoich problemów. Np od 4 lat bezskutecznie proszę o remont przeciekającej płyty balkonowej. Żeby było jasne, co miesiąc płacę 170zł (już od pięciu lat) na tzw. fundusz remontowy. Fiuuu, fiuuu, ja płacę około 70 zł, 2 lata temu wyremontowano dach (fakt, że wcześniej płaciliśmy 36 zł). ja place na fundusz 70 zl i co roku cos remontujemy - 4 lata temu instalacje elektryczne , 3lata temu piony wod-kan, 2 lata temu dach , rok temu klatka schodowa, w tym roku bedziemy remontowac brame i przejazd przez nia oraz balkony ,bo zostalo troche kasy z ubieglego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ja place na fundusz 70 zl i co roku cos remontujemy - 4 lata temu instalacje elektryczne , 3lata temu piony wod-kan, 2 lata temu dach , rok temu klatka schodowa, w tym roku bedziemy remontowac brame i przejazd przez nia oraz balkony ,bo zostalo troche kasy z ubieglego roku mój post nie był zdecydowanie peanem na cześć mojej spółdzielni, ale raczej wypowiedzią w stylu, "skoro nawet u nas jest tak...". Wspólnota obok zdołała zrobić elewewację (fakt, że dostali jakies odszkodowanie po wybuchu gazu), a u nas jeno ten dach, ale za to fundusz w porównaniu z Klausem mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 24.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 czyli jednak niektorzy cos robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts