Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co do Vast Bouw - znajomy ostatnio kupił od nich dom. Ogólnie chyba niźle ich ocenia, chociaż jeszcze nie mieszka, więc ewentualne niedoróbki albo buble prawne (jeśli są) mogą wyjśc później.

Są też tacy co już się z nimi sądzą z powodu złej jakości robót.

Osiedle miodowe na Osowie.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam po krótkiej przerwie

No wlasnie tak myslalem ze od developera to raczej wszystko trzeba potem samemu robic, a ja niestety w moim systemie pracy (jestem marynarzem) nie moge pozwolic sobie zeby wszystkiego dogladac.

Konieczność doglądania w raczej możliwość doglądania jest raczej zaletą.

Inaczej niczego nie możesz być pewien. Jak nie możesz sam to poszukaj

kogoś kto to zrobi za Ciebie. I tak wyjdzie taniej.

no prosze :D ojciec mojego kolesia co na koperniku (prom taki) plywal kiedys ma fajny domek na Warszewie - ale na taki to moze mnie za 10 lat bedzie stac haha.. narazie chce tylko mieszkanie jakies dla siebie i zony - do 75 m2 gorna cena 220k pln, ale moze byc mniejsze troche byle w nowym budownictwie (zona ma traumatyczne przezycia z dziecinstwa jak w kamienicy przedwojennej mieszkala w poznaniu :D )

z takimi wymaganiami powinieneś cos ładnego znaleźć; dużo sie teraz buduje, ostatnio widziałam ładne budynki na Modrej (chyba) na Bezrzeczu. Z kupnem mieszkania, to jednak mniejszy stres i mysle, że możesz zdać się na developerke lub agencję, mając w świadomości, że wszytsko trzeba sprawdzic i nowych sąsiadów popytać. A próbowałeś http://www.4katy.pl?

Witam,

no mam taka nadzieje :D ale nie wiesz co to za developer tam na bezrzeczu? aha - sprawdzilem adres, no fajne mebelki ale firma z pily, zeby bylo smieszniej to od 3 tygodni bylem zmuszony sie wlasnie do pily ze szczecina przeprowadzic zeby kasy troche zaoszczedzic zanim kupie mieszkanie w sz-nie :D pozdrawiam!

Na Bezrzeczu buduje dwóch deweloperów: na Modrej, obok Netto, to firma "inwestor" (mają też biuro nieruchomości"), a na Górnej, obok pętli autobusowej spółka "best":

http://best-sa.com.pl/index.php/pl/Oferta?ofertaID=1

Witam po krótkiej przerwie

No wlasnie tak myslalem ze od developera to raczej wszystko trzeba potem samemu robic, a ja niestety w moim systemie pracy (jestem marynarzem) nie moge pozwolic sobie zeby wszystkiego dogladac.

Konieczność doglądania w raczej możliwość doglądania jest raczej zaletą.

Inaczej niczego nie możesz być pewien. Jak nie możesz sam to poszukaj

kogoś kto to zrobi za Ciebie. I tak wyjdzie taniej.

Sorry, ale to malo prawodopodobne jest - ja mam urlop 3-3.5 miesiaca a wszyscy moi znajomi tez plywaja, rodzinka natomiast poza sz-nem i dosc daleko (600 km), ale dzieki za rade.

pozdrawiam

witam sobotnio-popołudniowo-byłąm na działce i WKOŃCU COŚ WYCHODZI Z ZIEMI :p chyba krokusy

odebrałąm dzisiaj kolejną wycenę na budowe- i o zgrozo kolejny raz w okolicach 48 tyś z dachem nie mogę znaleść tańszego wykonawcy :evil: potrzebuję na pocz,maja i chyba już nie znajdę bo reszta to pozajmowana

Tam chyba to bala modra albo cos innego to oglafdalam 3100 za metr w stanie deweloperskim a to duzo .

Maggi czy ty jestes gdzies z okolic gryfina bo chcialam spytac sie o tartak Krzywin chodzi mi o jaakosc i ceny moze cos wiesz :D

bryta, niestety nie. Z Gryfina jest Józia S. :)

szydas, ja korzystałam z usług pani, która jest na liście i było ok. Pani Broda zrobiła odwierty dokładnie takie, o jakie prosiłam (głębsze), opracowanie przygotowała szybko, profesjonalnie i za atrakcyjną cenę.

Zdolna jestes .

Ja mam problemy z laptopem jak go wlacze to odrazu sie wylancza .Podobno to albo wirus ,albo calkiem siadl albo wiatraki zabrudzone .

Chcialam go rozkrecic aby wiatraki oczyscic powykrecalam sruba a i tak go nie otworzylam :evil:

Mój też ma takie dnie, że cały czas się wyłącza i szlag może trafić, a czasami działa ok. Może to faktycznie wiatraki, nie pomyslałam o tym, spróbuję odkręcić :p