czupurek 10.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 no dobra, nie zniechęcajmy się, spróbuję jeszcze raz, tym razem na żywym przykładzie innych uwaaaaaaaaaaaaga, próba http://obrazki.babiniec.pl/Boże%20Narodzenie/bałwan3.gif kurcze udało się, ależ ja jestem sprytna, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 czupurek: brawo.. no prosze jaka zdolna osoba... brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.12.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 witajcie Czupurek : to jesteśmy sąsiadkami u ewar to jeszce od kwietnia nie postawił stanu surowego beznadziejny przypadek Lalka - mam też niezłą ekipę...polecam z zamkniętymi oczami Dzisiaj mamy koniec .....flaszeczka..i bye bye....od jutra wielkie sprzatanie...znaczy odkurzanie okien ( z pyłu w zawiasach, mycie okien.... i odpalenie kominka.....ale zobaczymy czy jutro czy zostawimy na sobotę.... Kominkarza polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 nie chcę chwalić, jesteśmy tu na płn-zach zadupiu bardzo zdolni i nie doceniani przez centralę. przeglądałam inne kluby w poszukiwaniu inspiracji ale tam ubogo, oj ubogo (w obrazki oczywista) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No cóż.. ciekawe stwierdzenie koleżanki.. ja tam na innych się nie oglądam... ciągne sam swój wóz, tak żeby było dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 No witam Bractwo Szczecińskie! Maksiu - no zdjęcie z szalikiem piękniste! A rączka nie za bardzo uszkodzona? Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Czupurek - nie martw się będzie dobrze - u mnie okna wstawiali w tę sobotę - a piździało, że hoho! (sorry za wyrażanie się, ale tylko to słówko w pełni oddaje sens). Trzeba myśleć pozytywnie! Inaczej ni cholery (upssss) Życzę wszsytkim powodzenia w budowaniu jak również szybkiego ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 dzieki za słowa otuchy tak się cieszę na te okna że uh, są takie piękne (mam nadzieję). a mam małe pytanko. Muszę zrobić wewnątrz elektrykę, jutro jestem umówiona z pierwszym faciem. ile może żadać za robotę taki fachman (chodzi o rozsądne ceny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 To dwie chałupki dalej ode mnie (ja buduję Rumiankowa 16, która jest prostopadła do ich uliczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 10.12.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam i słonecznie pozdrawiam Maksiu szaliczek super..widac,ze ciepły... Ivette wielkie dzieki za namiary ,wybieram sie.. Teska,czy moge poprosic o wiadomosc na priva odnosnie fachowców godnych polecenia? Dołaczam sie do postulatu o stworzenie listy ANTYFACHOWCÓW... Bylby to dobry uczynek...takie żółtodzioby jak ja ,uniknelyby kłopotów.. A takze fachowcy moze staraliby sie bardziej,zeby tam nie wyladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Masz rację, że byłoby później ciężko upchać innych, bo tam i po jednej stronie spore osiedle i po drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.12.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Witam wszystkich ! maksiu - trzymaj się władco grupy i uważaj na przyszłość dostałem odpowiedź z ENEI - nie ma sprawy - tylko umowa i za sześć miesięcy kabelek z prądem, została jeszcze woda i kanaliza, poczekam; Takie prezenty to ja na święta bardzo lubię ! Pozdrowienia dla wszystkich nowych i starych grupowiczów bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.12.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 przypomniało mi się, że wczoraj podpisałam umowę z "ukochaną" TP na usługę tel. tzn. jak pisałam wcześniej udało mi się szybciutko zbyć parę dni temu mieszkanko i muszę się wynieść do końca stycznia, niestety tel. zostaje.Słyszałam że do końca roku jest promocja coś 68 zł za nowy nr no, to pchnęłam małżonka do TP i wiecie co? nie grymasili, że to tylko budowa, praktycznie bez adresu. Wzięli akt notarialny, dowód i już. Do m-ca będę miała podłączony na budowie tel. Mam nadzieję, że majstry nie będą wisieć na drutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 lalka: faktycznie szalik jest solidny.. juz nawet mialem chetnych na podkolegowanie sie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 bodekku: władco grupy?? no niezle.. kolejny krok to już dyktarura... trzymam się, tylko wczoraj na chwilkę zapomniałem się trzymac i są skutki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.12.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Jeszcze tutaj mnie niebyło.Pozdrowienia z Nibylandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.12.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 czupurek - powodzenia a z majstrami to krótko - poblokować na okres budowy wyjścia poza miasto, na komórki i 0-700 itp. rozrywkowe numery i zamówić biling, jak za dużo wydzwonią to obciążyć kosztami - warto w każdym razie spróbować bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.12.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 maksiu - władcą to ty na pewno jesteś - zwłaszcza w tym szałowym szaliku - nikt takiego nie ma Ale z drugiej strony jako "praojciec" i "pramatka" coś z dyktatora masz szybkiego powrotu do zdrowia i budowlanej działalności bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.12.2003 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 bodekku: nie podjudzaj mnie :D ... bo jak zaczne dyktować warunki to będziecie musieli sie mnie pozbyc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.12.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 bodekk- 6 miesiecy ma enea na zrobienie projektu i uzyskanie pozwolenia na budowe przylacza a potem kolejne 2 miesiace na zrobienie faktycznego przylacza!! szybciej jest zalatwic to samemu a elektryk- tez ktory robi ci branzowa adaptacje projektu sam ci zrobi projekt zwykle w kosztach adaptacji. a tak to nawet 8 miesiecy bedziesz musial poczekac!! jesli niejasno napisalam to daj zanc odpowiem na priva.maksiu- jestes boski w tym szaliku.mielgo wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts