Klaus 26.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 mam bardzo dobrego klinkieciarza, naprawde godnego polecenia....ale do tanich nie nalezy, no i tynkarzy tez mam ok... Kurcze, swego czasu szukałem klinkierzysty i jakoś tak mi nie przyszło do głowy zapytać. A tych tynkarzy to mi przyślij, bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oto moej marzenie...Jak oceniacie ? projekt DONA. http://www.domyarkady.pl/start.html kosztorys..powiadasz...hmmm.hehe nie wierze w kosztorysy...ale stawiam na 350 tys...z ogonkiem;-) Witam popoludniowo Projekt bardzo fajny , wedlug mnie ten hol jest fajny jako oranzeria czy pokoj kominkowy . Dziwi mnie natomiast pow uz 139 ile on ma pow zabudowy lub calkowitej jaki jest kosztorys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 mam bardzo dobrego klinkieciarza, naprawde godnego polecenia....ale do tanich nie nalezy, no i tynkarzy tez mam ok... Kurcze, swego czasu szukałem klinkierzysty i jakoś tak mi nie przyszło do głowy zapytać. A tych tynkarzy to mi przyślij, bardzo proszę. juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 26.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Octopus, klinkierek na elewacji? Ja też.Oj będzie sporo do obgadania. Trza się będzie na piwko umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 to witam to wcale nie takie oficjalne teska. Ewa-my budujemy dom z użtkowym poddaszem. Jak pisałm w pierwszym poście, wielu górali podawało cenę tylko robocizny bez rzeczy,które miałem im dostarczyś tzn. betoniarka, zagęszczarki do piasku, narzędzia-nawet drobne, rusztowania, szalunki do stropu i schodów żelbetowych, koparka, geodeta, ogrodzenie, barak itp. Także ciekawe co ta cena obejmuje. Bo te koszty dodatkowe to kilkanaście tysiecy. Chętnie porozmawiam z tym twoim wykonawcą osobiście, może to wyjdzie i tak taniej niż to moje 45 tys. wspaniale...jesli i ja o czyms nie wiem to z przyjmnoscia podam numer do niego..." przemagluj go "bo wolalabym wiedziec to i owo...nie lubie byc stawiana podmurem..nikt nie lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Teska: a znajde gdzies fotki Twojego domku?... nie...w dzienniku skasowalam.... http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=292 jak sie nazywa projekt...bo nie moge znalezc... ewa kliknij na czerwone i Irma Ci sie pokaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/rbiyrckrywcrd5qh.html To projekt naszego domku,chyba udało mi sie wkleić. I co wy na to? Jak piszesz post to u gory jest IMG nastepnie adres ten dla forom nastepnie IMG nastepnie URL i wychodzi obrazek oczywiscie z serweru http://www.fotosik.pl z innych nie umiem wklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.03.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 cześć klaus - mam namiary na kilku od klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Octopus, klinkierek na elewacji? Ja też. Oj będzie sporo do obgadania. Trza się będzie na piwko umówić. A z czym robicie sciane trojwarstwowa z Beton kom,silka czy pustakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 cześć klaus - mam namiary na kilku od klinkieru. Grzelak dał cenę 120 za m2 ale było to w grudniu 2005, może teraz jakaś podwyzka. Ja mam tylko wybrane elementy domu z klinkieru - jakieś 50 m2 w sumie. Nie ukrywam, że 120 za m2 to drogawo, znasz tańszych? Mi na razie udało się znaleźć oferte 2.50 za cegłę czyli 100 zł za m2 w moim przypadku.Szukam dalej. ten co u mnie murowal bral 70 zl/m2.....ale murowal slupki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oj juz wiosna bo widzialam przylatujace klucze ptakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Teska: a znajde gdzies fotki Twojego domku?... nie...w dzienniku skasowalam.... http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=292 jak sie nazywa projekt...bo nie moge znalezc... ewa kliknij na czerwone i Irma Ci sie pokaze... ooo jest piekny..bo parterowy...i juz stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Octopus, klinkierek na elewacji? Ja też. Oj będzie sporo do obgadania. Trza się będzie na piwko umówić. nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Klaus no to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Teska: a znajde gdzies fotki Twojego domku?... nie...w dzienniku skasowalam.... http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=292 jak sie nazywa projekt...bo nie moge znalezc... ewa kliknij na czerwone i Irma Ci sie pokaze... ooo jest piekny..bo parterowy...i juz stoi! najfajniej ze juz stoi i sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.03.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 poprosze na maila namiary do speca od klinkieru i tynków. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 sluchajcie...czy tu wszystcy sa juz w trakcie i po wybudowaniu..moze ktos zaczyna ..szuka projektu...czeka na pozwolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 tez mam ochote pomieszkac...ale w domu..bo mieszkania w bloku mam dosc..teraz ide na wynajem domu...taka namiastka wlasnego ...domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Octopus, klinkierek na elewacji? Ja też. Oj będzie sporo do obgadania. Trza się będzie na piwko umówić. A z czym robicie sciane trojwarstwowa z Beton kom,silka czy pustakamiporotherm 25 plus styropisn 12 i porotherm 11,5. Elewacja częściowo klinkierowa (50 m2-wykusz, ryzalit, garaż), a częściowo tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 octopus : daj znac po rozmowie...czy beda dodatkowe koszta...i ewentualnie jakie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts