Józia S. 27.03.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witajcie, wreszcie trochę cieplej. Mam nadzieję, że teraz ruszę pełną parą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witajcie, wreszcie trochę cieplej. Mam nadzieję, że teraz ruszę pełną parą. Jozia czy wiesz cos o tartaku krzywin czy tanio i wporzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 WITAM wszystkich jeśli ktos widział mój domek-w przyszłości link na poprzedniej stronie to niech mi poradzi czy ten kolor dachówki pasuje ?bo mi sie wydaje ze nie bo gryzie sie s rynnami i reszta wykończeniówki dachu -wg mnie bardziej pasuje ciemny brąz PORADZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 27.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Dobry wieczor wszystkim, Pytanie - czy ktos ma jakies info na temat developera o nazwie "jedynka", jakies doswiadczenia etc. dzieki to mojej kolezanki znajomi sa....ona kupila u nich mieszkanie dwupoziomowe, ale pare lat do tylu i znajoma, ale nie narzekala na braki.... No wlasnie - slyszalem ze nie najgorsi sa i mozna kupic o nich jak juz wybuduja podobno - kumpel ostatnio kupowal mieszkanie i obskakiwal wszystkich dev. i spoldzielnie. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Czy rozważał ktoś kiedyś stawianie ścian fundamentowych z silki zamiast z bloczka betonowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Czy rozważał ktoś kiedyś stawianie ścian fundamentowych z silki zamiast z bloczka betonowego ?? A czy ona nie jest za delikatna jesli elewacje z silki impregnowac przeciw wilgoci i nie tylko chyba co 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 27.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nie...ja się tak nie bawię! naprawdę nikt nie korzystał z usług geologa? Cześć Szydas Już dawno tu nie zaglądałem (permanentny brak czasu). Badania geologiczne robił mi Pan Ryszard Niedziółka kom. 607 14 37 50. Poziom cenowy jak u P. Brody - nie wiem jak sprawzdza się w sytuacjach trudniejszych ale myślę, że warto zadzwonić. pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 27.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 za stadionem jest nowe osiedle..... ulice "kwiatowe" - tulipanowa, frezjowa, konwaliowa. moja jakby jeszcze bez nazwy - ani tabliczek, ani na planie Witam ponownie Ja też buduję się w Dobrej - na osiedlu za boiskiem. Dokładnie na ul. Kameliowej - też jeszce nie ma tabliczek ale nazwa juz jest nadana. Jest to końcówka osiedla niedaleko naszego "jeziorka". opisz dokładniej w którym miejscu będzie twój dom. pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Prawie same osoby z Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 27.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 w dobrej ciesze sie ze w dobrej...ja tez w dobrej...a dokladniej ? Cześć Mam podobne pytanie - jak do Szydasa. może ty też będziesz mieszkać na osiedlu za boiskiem? Jeśli tak to w którym miejscu? pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam Nowych Ewa-szn, Octopus i ja Witam...dzwoniłeś do wykonawcy ?...kurcze nie pamiętam czy to Tobie podawałam numer telefonu ...jeśli nie to przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 w dobrej ciesze sie ze w dobrej...ja tez w dobrej...a dokladniej ? Cześć Mam podobne pytanie - jak do Szydasa. może ty też będziesz mieszkać na osiedlu za boiskiem? Jeśli tak to w którym miejscu? pozdr Rygó masz na mysli dzialki od agrodomu... ja mam dzialke przy koncu ulicy granicznej tuz przy lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam Nowych Ewa-szn, Octopus witam Was wszystkich... widze, ze wczesnie zaczynacie..hmmm 7.40 ? o rany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 27.03.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 w dobrej ciesze sie ze w dobrej...ja tez w dobrej...a dokladniej ? Cześć Mam podobne pytanie - jak do Szydasa. może ty też będziesz mieszkać na osiedlu za boiskiem? Jeśli tak to w którym miejscu? pozdr Rygó masz na mysli dzialki od agrodomu... ja mam dzialke przy koncu ulicy granicznej tuz przy lesie... Ul. Graniczna to drugi koniec Dobrej - w linii prostej będzie AŻ z 500 m !!! Pozdrawiam sąsiadkę Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam Nowych Ewa-szn, Octopus witam Was wszystkich... widze, ze wczesnie zaczynacie..hmmm 7.40 ? o rany! to normalny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 faktycznie-wiele osób w dobrej sie buduje lub zamierza,z ciekawosci kiedys musze sie tam wybrac i zobaczyc co tam jest takiego ciekawedo ze tam tak lgniecie ? prosiłam o ocene mojego projektu ale niestety nie ma odzewu może ktos napisze bo nie wiem czy wogóle widac go bo u mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraśka - chicałam pomóc, ale te obrazki są dla mnie niezbyt czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a już napeno nie widać rynien nie mówiąc o ich kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 czupurek dzieki-a co z nimi jest ? za duze czy co/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts